Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşının üzerine regl oldum 2 gün geçmemişti ve hiç bir sorun yaşamadım. üşütmüş olabilirsin.Biontech Aşısıdan sonra her ay düzenli olan adet dönemim gecikmeye başladı ve kanama ile beraber ciğer kesiği şeklinde pıhtı geldi sürekli. Bunu yaşayan varsa aranızda tecrübelerinizi paylaşır mısınız .
Eğer pihtili şekilde olursa adet kanaman lütfen bana yaz canım.tam 9 gün oldu bu gün gecikmem, doktora gittim, test falan verdim, gebelik yok, ama ilk defa yaşıyorum bunu, ben de aşıdan şüpheleniyorum, adet söktürücü verdi doktor ona başlayacağım.....
Her kadında aynı yan etki olmuyor ama . Benimle birlikte bunu yaşayan çok insana şahit oldum insan boş yere hevesleniyor bebek mi var diyeaşının üzerine regl oldum 2 gün geçmemişti ve hiç bir sorun yaşamadım. üşütmüş olabilirsin.
Ben hâlâ olmadım. Bekliyorum. Karnım davul gibi şiştiHer kadında aynı yan etki olmuyor ama . Benimle birlikte bunu yaşayan çok insana şahit oldum insan boş yere hevesleniyor bebek mi var diye![]()
Bennnnnn ve sonrwsi kist cikti bende adet olamadigim icin asi olana kadar hic sorun yasamayan duzenli olurdum simdi kistle mucadele ediyorum
Şu mesajına beğenmedim ifadesi bırakan HEMSIRECIK arkadaş aşının içeriğini incelemiş galiba!! Türkiyede hiç bir profesor doktor bile bilmezken kendisi sağlık lisesini bitirip tanı koyamaya başlamış galiba ne yazık...selamlar benim de 5 gun geçti asidan oldugunu düşünüyorum. olacak gibiyim ama olmuyorum kafayi yedirtir insana.
Ikinci ay da aynısı olucak mi bakalım cidden çok üzgünüm benimle aynı durumu yaşamış olmanıza..burdaki mesajları okudugumdan midir nedir mesajimdan yarim saat sonra beklenen geldi. henüz pihti yok belki aspirin attigim icindir. kesinlikle aşıdan oldu gecikme![]()
En azindan sağlık sektorundeyimŞu mesajına beğenmedim ifadesi bırakan HEMSIRECIK arkadaş aşının içeriğini incelemiş galiba!! Türkiyede hiç bir profesor doktor bile bilmezken kendisi sağlık lisesini bitirip tanı koyamaya başlamış galiba ne yazık...
Ayrica nerede tani koymusum gosterir misiniz?Şu mesajına beğenmedim ifadesi bırakan HEMSIRECIK arkadaş aşının içeriğini incelemiş galiba!! Türkiyede hiç bir profesor doktor bile bilmezken kendisi sağlık lisesini bitirip tanı koyamaya başlamış galiba ne yazık...
Bilginiz yoksa fikriniz de olmasın lütfen. Nasıl Türkiye’de hiçbir doktor aşının içeriğini bilmiyor? Böyle bir şey mümkün olabilir mi?Şu mesajına beğenmedim ifadesi bırakan HEMSIRECIK arkadaş aşının içeriğini incelemiş galiba!! Türkiyede hiç bir profesor doktor bile bilmezken kendisi sağlık lisesini bitirip tanı koyamaya başlamış galiba ne yazık...
Kaç ay boyunca düzensizlik yaşadınız acaba. Umarım etkisi uzun süreli değildir. Benimde 14 gün gecikti aşı sonrası.Biontech Aşısıdan sonra her ay düzenli olan adet dönemim gecikmeye başladı ve kanama ile beraber ciğer kesiği şeklinde pıhtı geldi sürekli. Bunu yaşayan varsa aranızda tecrübelerinizi paylaşır mısınız .