• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biopsi sonucunu bana yorumlayabilir misiniz?

Kalsedon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
150
6
48
Geçen hafta hamileliğimin 8. haftasında kürtaj oldum.Sebebi bebeğimin 4. haftasında gelişimi durmuş.(Son adet tarihim 14 Ekim idi.) Benim için zor bir dönem..Bebeğin ölmesinden kendimi suçlar oldum.Kürtaj sonrası tahlil sonucuna göre; doktorum bana sorun senden kaynaklanan birşey değil,tamamen bebekten kaynaklanan sebeplerden dedi.Biopsi raporunda; tanı: İmmatür koryon villusları+ gebelik deciduası(abort-rest) diye yazıyor.Rica etsem bana bu sonucu açıklayabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim..

Anladığım kadarıyla plasenta ile ilgili temel kısımların oluşmamış olması nedeniyle gebelik devam etmemiş.

Geçen hafta hamileliğimin 8. haftasında kürtaj oldum.Sebebi bebeğimin 4. haftasında gelişimi durmuş.(Son adet tarihim 14 Ekim idi.) Benim için zor bir dönem..Bebeğin ölmesinden kendimi suçlar oldum.Kürtaj sonrası tahlil sonucuna göre; doktorum bana sorun senden kaynaklanan birşey değil,tamamen bebekten kaynaklanan sebeplerden dedi.Biopsi raporunda; tanı: İmmatür koryon villusları+ gebelik deciduası(abort-rest) diye yazıyor.Rica etsem bana bu sonucu açıklayabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim..

Ptoloji sonucu bize gebelik kaybının nedeni ile ilgili özel bir bilgi vermiyor. Böyle durumlarda bebekte kromozom bozukluğu nedeni ile kayıp olma ihtimali %50. Doktorunuzda bu olasılığa dayanarak söylemiş. Çok geçmiş olsun. Gebe kalıp duğum yapabilmeniz dileğiyle...

Back
X