Doğuma Hazırlık Bioritm,ovulasyon gunu, ates olcme yontemi bunlari deneyip netice elde edenler buraya

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
cnm erkek bebek diyetin nasildi yaza bilirmisin ayrintisyla
tesellurler

cinsiyet belirleme yöntemleri sayfasında ki arkadaşların tavsiyelerinden yaptım.zaten ayrıntılarıyla orda mevcut...linki bulmam zor olacak sende bi gezin istersen..

eczanelerde satılan gebelik testlerine benzeyenlerden aldım....markası:galenik one step ovulasyon testi...aynı markayı bulamazsan da zaten bi dolu marka var..
nasıl ölçtüğüme gelince daha yumurtlama günüme 3 gün vardı,o sabah ateşimi ölçmeyi unutmuştum(ateş ölçmeyi de yaptım).ateşimi yüksek hissettim.hemen ölçtüm 35-36 olan ateşim 38 di.hemen testide yaptım.iki çizgi biri daha silik çıktı.bende 5 saat sonra ikinci testi yaptım.iki çizgi net çıktı.sonraki 5 saat sonrada ilşki oldu.sabahta sağ kasığımda müthiş bi batma hissi vardı.sanırım yumurta çatlıyordu...

Son düzenleme:
biriside bana yardımcı olurmusuunuz aceba ben bi turlu bioritmden anlamadım birisi de benim için bakabilirmi ablam suan hamile 5 haftalık oldu ama merak ediyor ne çıkacak diye ben gunlerini vereyim
eşinin dogum tarihi 8.05.1976 ablamınki 01.04.1987 son adet tarihi 17 agustos ,
24 agustostan sonra gunluk tek ilişki aceba kızmı erkekmi lutfen bakarsanız sevinirim

bana da bakabilir misin rica etsem... doğum tarihim 26.01.1978 eşimin 21.04.1979 son regl 18 eylül adet 27 günde 1 ... kız bebek istiyorum. hesaplarsan çok sevinirim. ben beceremiyorum.

Selam kutla...Ben de bioritme kayıtsız kalamayanlardayım.çünkü kime baktıysam çoğu tuttu.Benim 2 oğlumda da tutuyor.Tabii doğum tarihi ve ilişki gününün doğru olması lazım.Ben erkeğin değil,kadının biosunun baz alındığını biliyorum.Ablanın ilişkisi 24-25 ağustosta olduysa erkeğe yatkın günleri,26 ağustos kız günü...Rabbim,ablanın gönlündeki neyse,hayırlısından versin inşaallah..belli olunca haberdar edersen sevinirim. sevgiler

bana da bakabilir misin rica etsem... doğum tarihim 26.01.1978 eşimin 21.04.1979 son regl 18 eylül adet 27 günde 1 ... kız bebek istiyorum. hesaplarsan çok sevinirim. ben beceremiyorum.

Selam cano bebek,senin 23 eylülden 4 ekime kadar,20 ekimden 29 ekime kadar kız günlerin. Ben de hayırlısıyla kız bebek istiyorum.Rabbim ikimizin de gönlüne göre verir inşaalah...sevgiyle kal

çok teşekkur edeim canım onlar erkek istiyorlar inşallahta erkektir ablam 24 agustosta başladıklarını ve gunluk tek ilişki olmuş bakalım hayırlısı şimdi sen kızmı dedin erkekmi pek anlamadım yani 24.25 26 devam ediyor bu gunlerde olmus ilişki ama belli olunca mutlaka haber ederim

poolkjjjhhklmnjnnhmnjjjyjgjgmgmnmgjhjh ohbkhjbkjnjmnmnjjkjıjjjhhjjhjbvjbjvjjgjvjgvjgfjgmgjjbjgmgjbgjgnjgjngjjgjhjyhjhjjhjhjjujggıhıhjhjıuujuhh jj l k k k ğ

Merhaba canım,ablan tek gece ilişki yaşamadığından durum karışık..Şayet 24 ağustos ya da 25 ağustostaki ilişkiden hamile kaldıysa bu günler erkeğe yatkın günleri.Ancaaaak 26 ağustos ve bundan sonraki tarihlerde taaaaa 5 eylüle kadar kız ve kıza yatkın günleri..Umarım yardımcı olabilmişimdir.sevgiler

emreemirim banada bakarmisin sana zahmet?

son adet tarihim dün baladi 28 eylül 2011
dogum tarihim 13.01.1985
koncamin:) 11.11.1985
döngüm 28-29 gün
baska neler yazmam gerekiyor. bu yöntemi hic anlamiyorum cünkü? erkek bebek icin bakarmisin? tesekkürler

Merhaba canım,seni süper annelerden takip ediyorum.Ekim ayı için bion şöyle 3,4,5,6,7 Ekim erkek günlerin,
19,20,21,22,23......30 ekime kadar da erkeğe yatkın günlerin... diğer günler ise kız günlerin...rabbim hayırlısıyla gönlündekine kavuşmayı nasit etsin

Selam cano bebek,senin 23 eylülden 4 ekime kadar,20 ekimden 29 ekime kadar kız günlerin. Ben de hayırlısıyla kız bebek istiyorum.Rabbim ikimizin de gönlüne göre verir inşaalah...sevgiyle kal

emremirimm lütfen banada bakarmisin özelden yazdim ama birde burdan yazayim kizim olsun istiyorum bir oglum var...
benim dogrum tarihim 07.08.1981 esiminki 19.4.78 son aadetim 18.09.2011 oldu, dün tahminem yumurtam catladi..

bu ay tutmazsa bidahaki ay daha cok dikkatli yapmak istyiorum..
iliski animi önemli biotrmde yoksa yumurtlamami?

Canım mesajını şimdi gördüm..senin 1,2,3,4,5 ekim de dahil kız günü,sonrası erkek günlerin...ta ki 21 ekime kadar,21,22,23........28 ekim de dahil kız günün..Sadece bioritimle olmaz bence,yani ben öyle yapmayı düşünüyorum,sonradan içime dert olur yoksa,hem benim 2 oğlum var,o yüzden temkinli olmalıyım.Ama sen hemen yapmayı istiyorsun...bu günlerinin aynı zamanda yumurtlama öncesine denk gelmesi lazım,anlayacağın zor iş tercihi sana bırakıyorum..NAZlı kızına tez zamanda kavuşman dileğiyle....

cok sagol ben en son 23 de girdim iliskiye.....ben diette yapiyorum hergün sabah aksam süt, bol bol yogurt,tuzsuz yemek, magnezium hapi, kalzium ve sik iliski yaptik arka arkaya yetmezmi kiz bu daha ne kaldi ha bide vajinal dus yaptim ama onu son iliskide yapmadim korktum biraz vajinal girisine biraz yaptim...orgazmus olmadim ben iliskiden önce namaz dua ve soluma yattim bir saat kadar...baska ne kaldi hepsini yaptim sence??namaz kiliyorum hergün yasin okuyorum ve bol bol dua ediyorum rabbime....
bu biortim yumurtlama gününemi bakiyor yada iliski günümü önemli...bidahaki aya bakman icin adetmi olmaliyim gününe göremi bakiyorsun...

ben oglum olali her seyi arastirmaya basladim ikinci cocukta bende cok dikkat ediyim diye...eltimin ikinci oglu yolda...yumurtlamadan önce yaptim dedi, ne ates ölctü ne baska bisey te iphonenda bisey varmis ona göre yapti ama doktor demis erken yumurtlamissin diye ona...
bende senin gibiyim canim cok arastirdim ama olsun artik istiyorum bebis özlemim basladi, arkadas cevrem hamile hep...

cok cok sagol canim...

ay canim ekim 10.cu ay degilmi ben karistiriyorum türkcesini hep....ben en son 9.cu ayda girdim iliskiye yani 23.de....tutmazsa mutlaka yazdigin günlere dikkat edicem...

Son düzenleme:

canım sen erkek bebek için yapmıştın dimi yanlış hatırlamıyorsam bir sorum olacak testte pozitifi gördükten 5 saat sonra ilişki oldu yazmışsın ama bazı yorumlarda 36 saatten bahsediliyor kafam karıştı canım ya hangisi doğru ben erkek bebek için çalışıyorum bu arada laboquick test aldım 2 aydır hiç çift çizgi göremedim tahminimden erken yada geç yumurtluyorum anlamadım şimdi test yapmaya gidiyorum bu gün 10. günüm ..

selam kızlarya kafamı karıştırdınız hiç bişi anlamadım nasıl hesaplıosunuz. biz bu ay başladık denemelere
benimkinide hesaplarmısınız rica etsem.
son adet tarihim 20 eylül
d.tarihim 20.02.1986
eşim 14.05.1982
döngümde 28-29 gün

merakla beklyrm cevabınızı.denemelere başlayalıda 1 hafta oluo :)

NAZcığım,13 EYLÜLDEN 24 EYLÜLE KADAR hep erkek gününmüş,bakalım ilişkin tutarsa sonuç ne olacak? Merakla bekliyorum...:18:.hayalini kurduğun güzelliklere kavuşman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…