cnm erkek bebek diyetin nasildi yaza bilirmisin ayrintisylayumurtama kitleriyle yumurtlama zamanımı belirlemeye çalıştım,ateş ölçtüm iki ay...6 hafta erkek bebek dietini yapmaya çalıştım.bi kaç besin takviyesi de klullandım.ilişkiden önceki bi kaç gün karbonatlı suyla duş yaptım vajinaya...daha belli değil cinsiyeti.9 haftalık hamileyim daha bi o kadar daha var öğrenmeye...
cinsiyet belirleme yöntemleri sayfasında ki arkadaşların tavsiyelerinden yaptım.zaten ayrıntılarıyla orda mevcut...linki bulmam zor olacak sende bi gezin istersen..
Êàëåíäàğü áèîğèòìîâ
bu senin bioritm qrafigin
soyle aciklayim benim anladigim kadariyla bioritmlik derken insani hem fiziki bakimdan, hem hassasiyyet bakimindan, hem de intellekt bakimindan izah eder.
1.kirmizi renkte olan fiziki faza
2.hassasiyyet fazasi -mavi
3.intellekt -yesil
eger dollenme gunu fiziki faza yuksek, hassasiyyet fazasi asgiysa o zaman bugunde dollenen bebek erkek
eger hassasiyyet fazasi yuksek, fiziki faza asagiysa kiz
eger her ikisi beraberse bu zaman cinsiyet bilinmiyor.
biriside bana yardımcı olurmusuunuz aceba ben bi turlu bioritmden anlamadım birisi de benim için bakabilirmi ablam suan hamile 5 haftalık oldu ama merak ediyor ne çıkacak diye ben gunlerini vereyim
eşinin dogum tarihi 8.05.1976 ablamınki 01.04.1987 son adet tarihi 17 agustos ,
24 agustostan sonra gunluk tek ilişki aceba kızmı erkekmi lutfen bakarsanız sevinirim
bana da bakabilir misin rica etsem... doğum tarihim 26.01.1978 eşimin 21.04.1979 son regl 18 eylül adet 27 günde 1 ... kız bebek istiyorum. hesaplarsan çok sevinirim. ben beceremiyorum.
Selam kutla...Ben de bioritme kayıtsız kalamayanlardayım.çünkü kime baktıysam çoğu tuttu.Benim 2 oğlumda da tutuyor.Tabii doğum tarihi ve ilişki gününün doğru olması lazım.Ben erkeğin değil,kadının biosunun baz alındığını biliyorum.Ablanın ilişkisi 24-25 ağustosta olduysa erkeğe yatkın günleri,26 ağustos kız günü...Rabbim,ablanın gönlündeki neyse,hayırlısından versin inşaallah..belli olunca haberdar edersen sevinirim. sevgiler
çok teşekkur edeim canım onlar erkek istiyorlar inşallahta erkektir ablam 24 agustosta başladıklarını ve gunluk tek ilişki olmuş bakalım hayırlısı şimdi sen kızmı dedin erkekmi pek anlamadım yani 24.25 26 devam ediyor bu gunlerde olmus ilişki ama belli olunca mutlaka haber ederim
Merhaba canım,seni süper annelerden takip ediyorum.Ekim ayı için bion şöyle 3,4,5,6,7 Ekim erkek günlerin,emreemirim banada bakarmisin sana zahmet?
son adet tarihim dün baladi 28 eylül 2011
dogum tarihim 13.01.1985
koncamin:) 11.11.1985
döngüm 28-29 gün
baska neler yazmam gerekiyor. bu yöntemi hic anlamiyorum cünkü? erkek bebek icin bakarmisin? tesekkürler
Selam cano bebek,senin 23 eylülden 4 ekime kadar,20 ekimden 29 ekime kadar kız günlerin. Ben de hayırlısıyla kız bebek istiyorum.Rabbim ikimizin de gönlüne göre verir inşaalah...sevgiyle kal
emremirimm lütfen banada bakarmisin özelden yazdim ama birde burdan yazayim kizim olsun istiyorum bir oglum var...
benim dogrum tarihim 07.08.1981 esiminki 19.4.78 son aadetim 18.09.2011 oldu, dün tahminem yumurtam catladi..
bu ay tutmazsa bidahaki ay daha cok dikkatli yapmak istyiorum..
iliski animi önemli biotrmde yoksa yumurtlamami?
Canım mesajını şimdi gördüm..senin 1,2,3,4,5 ekim de dahil kız günü,sonrası erkek günlerin...ta ki 21 ekime kadar,21,22,23........28 ekim de dahil kız günün..Sadece bioritimle olmaz bence,yani ben öyle yapmayı düşünüyorum,sonradan içime dert olur yoksa,hem benim 2 oğlum var,o yüzden temkinli olmalıyım.Ama sen hemen yapmayı istiyorsun...bu günlerinin aynı zamanda yumurtlama öncesine denk gelmesi lazım,anlayacağın zor iş tercihi sana bırakıyorum..NAZlı kızına tez zamanda kavuşman dileğiyle....
eczanelerde satılan gebelik testlerine benzeyenlerden aldım....markası:galenik one step ovulasyon testi...aynı markayı bulamazsan da zaten bi dolu marka var..
nasıl ölçtüğüme gelince daha yumurtlama günüme 3 gün vardı,o sabah ateşimi ölçmeyi unutmuştum(ateş ölçmeyi de yaptım).ateşimi yüksek hissettim.hemen ölçtüm 35-36 olan ateşim 38 di.hemen testide yaptım.iki çizgi biri daha silik çıktı.bende 5 saat sonra ikinci testi yaptım.iki çizgi net çıktı.sonraki 5 saat sonrada ilşki oldu.sabahta sağ kasığımda müthiş bi batma hissi vardı.sanırım yumurta çatlıyordu...
NAZcığım,13 EYLÜLDEN 24 EYLÜLE KADAR hep erkek gününmüş,bakalım ilişkin tutarsa sonuç ne olacak?cok sagol ben en son 23 de girdim iliskiye.....ben diette yapiyorum hergün sabah aksam süt, bol bol yogurt,tuzsuz yemek, magnezium hapi, kalzium ve sik iliski yaptik arka arkaya yetmezmi kiz budaha ne kaldi ha bide vajinal dus yaptim ama onu son iliskide yapmadim korktum biraz vajinal girisine biraz yaptim...orgazmus olmadim ben iliskiden önce namaz dua ve soluma yattim bir saat kadar...baska ne kaldi hepsini yaptim sence??namaz kiliyorum hergün yasin okuyorum ve bol bol dua ediyorum rabbime....
bu biortim yumurtlama gününemi bakiyor yada iliski günümü önemli...bidahaki aya bakman icin adetmi olmaliyim gününe göremi bakiyorsun...
ben oglum olali her seyi arastirmaya basladim ikinci cocukta bende cok dikkat ediyim diye...eltimin ikinci oglu yolda...yumurtlamadan önce yaptim dedi, ne ates ölctü ne baska bisey te iphonenda bisey varmis ona göre yapti ama doktor demis erken yumurtlamissin diye ona...
bende senin gibiyim canim cok arastirdim ama olsun artik istiyorum bebis özlemim basladi, arkadas cevrem hamile hep...
cok cok sagol canim...
ay canim ekim 10.cu ay degilmi ben karistiriyorum türkcesini hep....ben en son 9.cu ayda girdim iliskiye yani 23.de....tutmazsa mutlaka yazdigin günlere dikkat edicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?