- 15 Temmuz 2010
- 331
- 1
- 116
- 45
selam kızlarya kafamı karıştırdınız hiç bişi anlamadım nasıl hesaplıosunuz. biz bu ay başladık denemelere
benimkinide hesaplarmısınız rica etsem.
son adet tarihim 20 eylül
d.tarihim 20.02.1986
eşim 14.05.1982
döngümde 28-29 gün
merakla beklyrm cevabınızı.denemelere başlayalıda 1 hafta oluo :)
cok sagol ben en son 23 de girdim iliskiye.....ben diette yapiyorum hergün sabah aksam süt, bol bol yogurt,tuzsuz yemek, magnezium hapi, kalzium ve sik iliski yaptik arka arkaya yetmezmi kiz budaha ne kaldi ha bide vajinal dus yaptim ama onu son iliskide yapmadim korktum biraz vajinal girisine biraz yaptim...orgazmus olmadim ben iliskiden önce namaz dua ve soluma yattim bir saat kadar...baska ne kaldi hepsini yaptim sence??namaz kiliyorum hergün yasin okuyorum ve bol bol dua ediyorum rabbime....
bu biortim yumurtlama gününemi bakiyor yada iliski günümü önemli...bidahaki aya bakman icin adetmi olmaliyim gününe göremi bakiyorsun...
ben oglum olali her seyi arastirmaya basladim ikinci cocukta bende cok dikkat ediyim diye...eltimin ikinci oglu yolda...yumurtlamadan önce yaptim dedi, ne ates ölctü ne baska bisey te iphonenda bisey varmis ona göre yapti ama doktor demis erken yumurtlamissin diye ona...
bende senin gibiyim canim cok arastirdim ama olsun artik istiyorum bebis özlemim basladi, arkadas cevrem hamile hep...
cok cok sagol canim...
ay canim ekim 10.cu ay degilmi ben karistiriyorum türkcesini hep....ben en son 9.cu ayda girdim iliskiye yani 23.de....tutmazsa mutlaka yazdigin günlere dikkat edicem...
senin gibi benim de son adet tarihim 18 eylüldü. ben de kız için çalışma yaptım. en son 29.09 da ilişki oldu. laboquick yumurtlama testi almıştım ama hala ikici çizgi silik. henüz yumurtlama günü akıntım da yok(((( ben de korkuyorum spermler yaşamazsa diye.....baksana bugün ikinsi gün ilişkiden sonra hala yumurtlama belirtisi yok....bu ay da tutmazsa artık önümüzdeki ay normal bi şekilde denemeye başlıycam...
NAZcığım,13 EYLÜLDEN 24 EYLÜLE KADAR hep erkek gününmüş,bakalım ilişkin tutarsa sonuç ne olacak?Merakla bekliyorum...:18:.hayalini kurduğun güzelliklere kavuşman dileğiyle
NAZcığım,13 EYLÜLDEN 24 EYLÜLE KADAR hep erkek gününmüş,bakalım ilişkin tutarsa sonuç ne olacak?Merakla bekliyorum...:18:.hayalini kurduğun güzelliklere kavuşman dileğiyle
bioritme nedense hiç inanmıyorum ben kızlar zaten bir yılda 3-5 uygun ay var onlarda yumurtlamaya denk gelmiyor bayağı bi kafa patlatıp hesapladım tutanda tutuyor işte ben de tutmadı inanmıyorum bioritme bakacak olursak benim hiç oğlum olmayacak gibi...
süper annelerdeki yorumumu okudun mu naz veliyle konuştum 3. oğluna hamile ne yumurtlama günü ne diyet hiçbirşeyden haberi olmayan serada çalışan bir kadıncağız bazen diyorum Allaha bırak Allah ne verirse o biz uğraştıkça olmuyor sen benim başıma gelenleri bir bilsen bir ara süper annelerde çok mutluyum soğan suyu sayesinde adetim 35 ten 30 güne düştü hiç sancı çekmeden su gibi adet oldum diyordum ya al sana işte hala sızıntı gibi kan geliyor buğün 10 günüm pet koymuyorum ama çamaşırım lekeleniyor takviyede kalbimde ağrı yaptı sanırım potasyum yüzünden onuda bıraktım bir kaç gündür almıyorum
herşeyi oluruna bırakıp ne verirsen ver Allahım ama gönlüme göre ver hayırlısını ver demekten başka çare yok
şu topiğe giriyorsam artık yöntem öğrenmek için değil inan sırf sizlerin neler yaptığını merak ettiğimden giriyorum alışkanlık oldu
bu ara gurbet güzeli face de süper anneler gurubu kurdu sen geldin mi?
Merhaba canım,senin 15 eylülden-25 eylül e kadar erkek gününmüş,26 eylül-29 eylüle kadar kıza yatkın,30 eylülden-7 ekime kadar kız gününmüş....sen kız mı erkek mi istiyordun,başka çocuğun var mı?
Selam kutla...Ben de bioritme kayıtsız kalamayanlardayım.çünkü kime baktıysam çoğu tuttu.Benim 2 oğlumda da tutuyor.Tabii doğum tarihi ve ilişki gününün doğru olması lazım.Ben erkeğin değil,kadının biosunun baz alındığını biliyorum.Ablanın ilişkisi 24-25 ağustosta olduysa erkeğe yatkın günleri,26 ağustos kız günü...Rabbim,ablanın gönlündeki neyse,hayırlısından versin inşaallah..belli olunca haberdar edersen sevinirim. sevgiler
Merhaba canım,senin 15 eylülden-25 eylül e kadar erkek gününmüş,26 eylül-29 eylüle kadar kıza yatkın,30 eylülden-7 ekime kadar kız gününmüş....sen kız mı erkek mi istiyordun,başka çocuğun var mı?
Ben ates olcme yontemine basladim 3 gun oldu artik her sabah atesimi olcup yaziyorum qrafigime siz de deneye bilirsiniz ve burada ovulasyon gunu otomatik yaziliyormus hadi bakalim hayirlisihttp://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?redirect=/ttc/index.php&
bu da biritm qrafigim isteyen deneye bilir bunu yardimci ola bilirim
canım bana da bakabilir misin lütfen.ben bu ay hemen başlıyorum çalışmalara.bir kızım var şimdi bir de erkek bebek istiyorum.
doğum tarihim 08.03.1978
erkek bebek günlerimi yazarsan ekim kasım ve aralık için çok ama çok minnettar olurum sana.anlamıyorum bu bioritim takviminden çünkü.yardıma ihtiyacım varrrrr...şimdiden teşekkürler...
rica etsem banada bakarmısın emremirim
benım doğum tarıhım 08.11.1982
eşimin doğum tarıhı 27.02.1983
son regl 22 eylül 2011
döngüm 28 bazen 29
Canım mesajını şimdi gördüm..senin 1,2,3,4,5 ekim de dahil kız günü,sonrası erkek günlerin...ta ki 21 ekime kadar,21,22,23........28 ekim de dahil kız günün..Sadece bioritimle olmaz bence,yani ben öyle yapmayı düşünüyorum,sonradan içime dert olur yoksa,hem benim 2 oğlum var,o yüzden temkinli olmalıyım.Ama sen hemen yapmayı istiyorsun...bu günlerinin aynı zamanda yumurtlama öncesine denk gelmesi lazım,anlayacağın zor iş tercihi sana bırakıyorum..NAZlı kızına tez zamanda kavuşman dileğiyle....
Canım mesajını şimdi gördüm..senin 1,2,3,4,5 ekim de dahil kız günü,sonrası erkek günlerin...ta ki 21 ekime kadar,21,22,23........28 ekim de dahil kız günün..Sadece bioritimle olmaz bence,yani ben öyle yapmayı düşünüyorum,sonradan içime dert olur yoksa,hem benim 2 oğlum var,o yüzden temkinli olmalıyım.Ama sen hemen yapmayı istiyorsun...bu günlerinin aynı zamanda yumurtlama öncesine denk gelmesi lazım,anlayacağın zor iş tercihi sana bırakıyorum..NAZlı kızına tez zamanda kavuşman dileğiyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?