Doğuma Hazırlık Bioritm,ovulasyon gunu, ates olcme yontemi bunlari deneyip netice elde edenler buraya

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Merhaba canım,senin 15 eylülden-25 eylül e kadar erkek gününmüş,26 eylül-29 eylüle kadar kıza yatkın,30 eylülden-7 ekime kadar kız gününmüş....sen kız mı erkek mi istiyordun,başka çocuğun var mı?

senin gibi benim de son adet tarihim 18 eylüldü. ben de kız için çalışma yaptım. en son 29.09 da ilişki oldu. laboquick yumurtlama testi almıştım ama hala ikici çizgi silik. henüz yumurtlama günü akıntım da yok (((( ben de korkuyorum spermler yaşamazsa diye.....baksana bugün ikinsi gün ilişkiden sonra hala yumurtlama belirtisi yok....bu ay da tutmazsa artık önümüzdeki ay normal bi şekilde denemeye başlıycam...

artik beklemekten baska caremiz yok canim...benim adetim 12 sonra gelmeli bakalim sonuc neolcak..

NAZcığım,13 EYLÜLDEN 24 EYLÜLE KADAR hep erkek gününmüş,bakalım ilişkin tutarsa sonuç ne olacak? Merakla bekliyorum...:18:.hayalini kurduğun güzelliklere kavuşman dileğiyle

simdi icime korku saplandi ya, ben 25 yapicaktim iliski yapmadim uf ya...bu biortim tutuyormuki herkeste...bu ay gelsin ozaman adetim bidahakine dikkat ederim

NAZcığım,13 EYLÜLDEN 24 EYLÜLE KADAR hep erkek gününmüş,bakalım ilişkin tutarsa sonuç ne olacak? Merakla bekliyorum...:18:.hayalini kurduğun güzelliklere kavuşman dileğiyle

simdi icime korku saplandi ya, ben 25 yapicaktim iliski yapmadim uf ya...bu biortim tutuyormuki herkeste...bu ay gelsin ozaman adetim bidahakine dikkat ederim

ben ama yumurtlama anina denk gelcek saniyordum iliski gününe degil

bioritme nedense hiç inanmıyorum ben kızlar zaten bir yılda 3-5 uygun ay var onlarda yumurtlamaya denk gelmiyor bayağı bi kafa patlatıp hesapladım tutanda tutuyor işte ben de tutmadı inanmıyorum bioritme bakacak olursak benim hiç oğlum olmayacak gibi...

bende neye inancami sasirdim sayilmiyorn kiz bi cin var bi kan yenilemeg var bide bu var bunuda burda ögrendim benimki yumurtlamaya denk geldi ama iiski gününe bagliymis anladigima göre..

Esimin icinemi ne doygdu bana diyorki bukezde tutmadi 11.ci ayda hamilesin dedi allah allah ozaman ekim´de tutarsa 11.ci ayda hamileyim bakalim hissi dogru cikacakmi..

süper annelerdeki yorumumu okudun mu naz veliyle konuştum 3. oğluna hamile ne yumurtlama günü ne diyet hiçbirşeyden haberi olmayan serada çalışan bir kadıncağız bazen diyorum Allaha bırak Allah ne verirse o biz uğraştıkça olmuyor sen benim başıma gelenleri bir bilsen bir ara süper annelerde çok mutluyum soğan suyu sayesinde adetim 35 ten 30 güne düştü hiç sancı çekmeden su gibi adet oldum diyordum ya al sana işte hala sızıntı gibi kan geliyor buğün 10 günüm pet koymuyorum ama çamaşırım lekeleniyor takviyede kalbimde ağrı yaptı sanırım potasyum yüzünden onuda bıraktım bir kaç gündür almıyorum
herşeyi oluruna bırakıp ne verirsen ver Allahım ama gönlüme göre ver hayırlısını ver demekten başka çare yok
şu topiğe giriyorsam artık yöntem öğrenmek için değil inan sırf sizlerin neler yaptığını merak ettiğimden giriyorum alışkanlık oldu
bu ara gurbet güzeli face de süper anneler gurubu kurdu sen geldin mi?​

bende oglumda dikkat etmedim biseye ama esimin ailesi hep erkek simdi eltimin ikinci oglu erkekmis o yumurtlamdan önce yaptim dedi ama doktor ona yumurtlaman erken olmus dedi...o nette hesap etmis tek iki ay bakmis nette...ayni kadin doktoruna gidiyourz..ben bu kez denicem herseyi sonunda denedim derim...tutmazsada kader artik canim, ben yapa bildigimi yapacam suan, yoksa yapmadimmi pisman olmak istemiyorum sonunda..

gurbet güzeli facebooktami acmis diyorsun? ben esimle ayni kullaniyorum ordan girip bakmam kendime olmazsa baska isimle acarim bakarim, cünkü sulale girip bakar yoksa oraya...

benim adetim 24-28 ararsi geliyor ama 3 aydir 24-26 oynuyor insallah böyle kalir..

sağol canım benim yani bugün yumurtlama günüm ve belirtilerimde var olursa tutarsa kızımmı olucak :)
ben kararsızım sağlıklı olsunda gerçi mini mini kiraz dudaklı bi kız bebişede hayır demezdim doğrusu :) ama eşim erkek istio bakalım hayırlısı sağlıklısından hayırlısından bi tane inşşşş :):)

canım bana da bakabilir misin lütfen.ben bu ay hemen başlıyorum çalışmalara.bir kızım var şimdi bir de erkek bebek istiyorum.
doğum tarihim 08.03.1978
erkek bebek günlerimi yazarsan ekim kasım ve aralık için çok ama çok minnettar olurum sana.anlamıyorum bu bioritim takviminden çünkü.yardıma ihtiyacım varrrrr...şimdiden teşekkürler...

rica etsem banada bakarmısın emremirim
benım doğum tarıhım 08.11.1982
eşimin doğum tarıhı 27.02.1983
son regl 22 eylül 2011
döngüm 28 bazen 29

SELAM NEHİRLİ,kusura bakma mesajını şimdi gördüm....senin bion şöyle;
23 ekimden 1 kasıma kadar erkek günün,
16 kasımdan 26 kasıma kadar erkek günün,
8 aralık-14 aralık erkeğe yatkın,
14 aralıktan 20 aralığa kadar erkek günün,
31 aralıktan 11 ocağa kadar erkeğe yatkın….Rabbim gönlündekine kavuşmayı nasip eylesin

rica etsem banada bakarmısın emremirim
benım doğum tarıhım 08.11.1982
eşimin doğum tarıhı 27.02.1983
son regl 22 eylül 2011
döngüm 28 bazen 29

MERHABA GELİNCİK,senin bion şöyle canım:
17 ekimden 26 ekime kadar kıza yatkın günün,
7 kasımdan 14 kasıma kadar kız günün,
15 kasımdan 19 kasıma kıza yatkın,
1 aralıktan 11 aralığa kadar kız günün,
23 aralıktan 3 ocağa kadar kız günün.....
sonra istersen yine bakarız,ama tabii bu süre içinde kızına hamiş kalman dileğiyle,sevgiyle kal....

emremirim adet oldum ben bugün...sen bana bakmistin bu ay icin, günler kaliyor gene ayni degilmi,fark etmiyor?

yada tekrar hesaplaman mi gerekiyor?

rica etsem banada bakarmısın
benım doğum tarıhım 26.05.1983
eşimin doğum tarıhı 09.09.1977
son regl 26 eylül 2011
döngüm 27 bazen 28 beklenen regl 22 ekim erkek bebek için teşekkürler

emirim ya bi tekrar hesaplarmisin 21 den itibarenmi kiz yoksa 22 sinden itibarenmi...

dogum tarihim 07.08.1981 adetim13.10.2011

emirim ya bi tekrar hesaplarmisin 21 den itibarenmi kiz yoksa 22 sinden itibarenmi...

dogum tarihim 07.08.1981 adetim13.10.2011
esimin 19.04.78

iyi akşamlar, sitenin sıkı takipçisiyim, ancak aklım çok karışık, hangisini deneyeceğimi şaşırmış duurmdayım,

ben nisan-mayıs ayı için 2. bebeği planllıyordum, derken geçen hafta elinde çin takvimiyle gelen bir arkadaşım oldu. o da bebek düşünüyormuş ve çin takvimine göre erkek istiyormuş, oradaki tüm bayanlar bunun tuttuğunu söylediler, hatta benim kızım için de baktık, o da tuttu, çin takvimine göre, mart ta ya da temmeuz da hamile kalırsam erkek bebeğim oluyormuş ama ben martta ya d atemmuzda hamile kalırsam bebeğim için doğru düzgün izinimi değerlendiremeyeceğim, çok ters zamana denk geliyor doğum, şimdi yardımcı fikir arıyorum, ben biyorrtim e göre mi deneme yapayım, çin takvimine göre mi? aklım karıştı yardım lütfen:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…