BİOSTERON KULLANAN VAR MI :(

Minkkalpp

"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
553
630
18
Kızlar merhaba ben üçüncü ay Biosteron kullanıyorum FSH yüksekliği için bu ay 30 oldu normalde günde iki ama ben bir an önce ilaç tedavimi bitirip anne olmak istiyorum günde 3 yapsam bi problem olur mu sizce

Merhabalar konu başlığını biesteron görünce buraya yazmayı uygun gördüm umarım yerine ulaşır. Elimde 2 kutu biesteron dhea ilaç var. Doktorum ilaçları aldığım gün ilacı keseceğimizi söyleyince iade etmek yerine ihtiyacı olan birine hediye etmeyi daha doğru buldum. Bu süreç malum her ne kadar manevi öncelikli de olsa maddi açıdan da zor. İhtiyacı olan arkadaşlar bana özelden mesaj atabilirlerse çok sevinirim.

Merhabalar konu başlığını biesteron görünce buraya yazmayı uygun gördüm umarım yerine ulaşır. Elimde 2 kutu biesteron dhea ilaç var. Doktorum ilaçları aldığım gün ilacı keseceğimizi söyleyince iade etmek yerine ihtiyacı olan birine hediye etmeyi daha doğru buldum. Bu süreç malum her ne kadar manevi öncelikli de olsa maddi açıdan da zor. İhtiyacı olan arkadaşlar bana özelden mesaj atabilirlerse çok sevinirim.

ne güzel bir davranış sergiliyorsunuz
raabbim bekletmeden anne olmayı nasip etsin size ve isteyen herkese inşallah

Kimse almadıysa bana verebilir misiniz yeni başladım daha uzun süre kullanacak misim

Back
X