Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaslar benım endomerıozısım var yumurta rezervımde cok ıyı degıl eylul gıbı tedavıye baslamayı dusunuyoruz bu ılacı onerdıler 1 ay 25mg sabah aksam 1 tane kullanıcam kullananlar yorum yapabılrmı yumurta kalıtesını ve sayısını arttırıyormu gercekten...
selam arkadaslar benım endomerıozısım var yumurta rezervımde cok ıyı degıl eylul gıbı tedavıye baslamayı dusunuyoruz bu ılacı onerdıler 1 ay 25mg sabah aksam 1 tane kullanıcam kullananlar yorum yapabılrmı yumurta kalıtesını ve sayısını arttırıyormu gercekten...
selam arkadaslar cevaplarınız ıcın tesekkur ederım ben sıparısını verdım zaten mam ışe yarayacagına ınanmak ıstıyorum bal tarcın karısımını tam olarak nasıl uyguladınız detaylı yazabılırmısınız...
sizin de tüp bebek tedavisi miMERHABA foruma bayadır yazılmamış ama biesteron kullanıp etkisi oldumu sizlere ? bende yeni başlayacam
sizin de tüp bebek tedavisi mi
Merhaba ben de 1 haftadır biosteron kullanıyorum eylülde tedaviye başlayacağız dhea değerim 200 çıktığı için doktorum verdi günde 3 tane 25 mg içiyorum. İnşallah faydalı olur
DHEA değeriniz kaç çıktı?Evet bir tane başarısız deneme oldu . Şuan impryl ve biesteron kullanıyorum . Yumurta rezervim azmış