biosteron kullananlar bakabılırmııı

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam arkadaslar benım endomerıozısım var yumurta rezervımde cok ıyı degıl eylul gıbı tedavıye baslamayı dusunuyoruz bu ılacı onerdıler 1 ay 25mg sabah aksam 1 tane kullanıcam kullananlar yorum yapabılrmı yumurta kalıtesını ve sayısını arttırıyormu gercekten...

selam arkadaslar benım endomerıozısım var yumurta rezervımde cok ıyı degıl eylul gıbı tedavıye baslamayı dusunuyoruz bu ılacı onerdıler 1 ay 25mg sabah aksam 1 tane kullanıcam kullananlar yorum yapabılrmı yumurta kalıtesını ve sayısını arttırıyormu gercekten...

Merhaba benim drda bu ilacı verdi ben gunde 3 tane kullanıyorum aslinda benim rezervimin iyi olduğunu soyledi tedbir amaçlı verdi sanırım. Bende temmuz sonunda basliycam 3 tup bebege. İki tup bebegimdede 6 yada yedi yumurtam oldu bunda kaç tane cikicak merak ediyorum

mrb arkadaşım bana sorarsan işe yarıyo gibi ben doktora sordum kullanma dedi kanıtlanmış birşey yok dedi ama ben burada yani kadınlar kulübünden takip ediyodum ve doktor tavsiyesi olmadan 3 ay kullandım yanlız ben günde yarım adet aldım çünkü benim yumurta sayım fazla zaten yanlız kaliteleri düşük ve şimdiye kadar hiç dondurulmuş embriyom olmamıştı ve mayıs ayında deneme yaptım ve 9 adet dondurulmuş birinci kalite embriyom oldu yani dolu çıkanların hepsi hem döllendi hem birinci kalite oldu ama tabi bilemiyorum ondanmı değilmi bal tarçın çörek otuda yemiştim artık hangisinin yararı oldu onu bilemiyorum ama bana sorarsan dheanın yararı oldu gibi

selam arkadaslar cevaplarınız ıcın tesekkur ederım ben sıparısını verdım zaten mam ışe yarayacagına ınanmak ıstıyorum bal tarcın karısımını tam olarak nasıl uyguladınız detaylı yazabılırmısınız...

selam arkadaslar cevaplarınız ıcın tesekkur ederım ben sıparısını verdım zaten mam ışe yarayacagına ınanmak ıstıyorum bal tarcın karısımını tam olarak nasıl uyguladınız detaylı yazabılırmısınız...

mrb canım ben göz kararı yapıyorum genelde ama aşağı yukar şöyle diyim sana 1dolu yemek kaşığı dövülmüş çörek otunu 2 dolu yemek kaşığı balla karıştırıyorum iyce daha sonra üzerine 1 tatlı kaşığı tarçın ekliyorum küçük bir kovonoza koyuyorum 1 hf içinde tüketiyorum ben her gün 1 çay kaşığı yemiştim bunun kıvamı koyu gelirse bal ekleyebirirsin üzerine

merhabalar..biesteronu ne kadar süre kullandınız günde kaç tane işe yarıyormu gerçekten

Bende kullanıyorum inanilmaz işe yariyor benim hic yumurtam olmuyordu bu ay yumurta görüldü üstelik kullanali bir ay olmadi tavsiye ederim kizlar

MERHABA foruma bayadır yazılmamış ama biesteron kullanıp etkisi oldumu sizlere ? bende yeni başlayacam

ben de bir ay kullandım bu ikinci ayım 20snde tüp bebek tedavısıne baslıyoruz reglle beraber. yani hem dogum kontrol hapı kullanıyorum 21 günlük yumurta baskılayıcı hem de bıesteron kullanıyorum cok sacma geliyor ama doktorum öyle ıstedi. reglin 2.günü ile beraber diğer ilaçları kullanacagım. hayırlısı..

Merhaba ben de 1 haftadır biosteron kullanıyorum eylülde tedaviye başlayacağız dhea değerim 200 çıktığı için doktorum verdi günde 3 tane 25 mg içiyorum. İnşallah faydalı olur

Evet bir tane başarısız deneme oldu . Şuan impryl ve biesteron kullanıyorum . Yumurta rezervim azmış

Ben de Eylül’de düşünüyorum . Hem impryl gün bi tanen hem bisteron gün de 2 kere kullanıyorum .

Ben de Eylül’de düşünüyorum . Hem impryl gün bi tanen hem bisteron gün de 2 kere kullanıyorum .
[
[/QUOTE]
sizin de tüp bebek tedavisi mi
Merhaba ben de 1 haftadır biosteron kullanıyorum eylülde tedaviye başlayacağız dhea değerim 200 çıktığı için doktorum verdi günde 3 tane 25 mg içiyorum. İnşallah faydalı olur

Back
X