Arkadaşlar merhaba bir aydır tüp bebeğe hazırlık için biosteron içiyorum sabah akşam ve folik asitle başka bi ilaç kullanmıyorum tüp bebek için yumurtlama günlerindeyim karın ağrım var tuvaletim varmışta çıkamamışım gibi yumurtalıklarımda ağır ağır ohss yaparmı bu ilaç arkadaşlarım yardımcı olabilir misiniz bana biosteron ohss yapıormu pkoslu filan değilim amh 0.49 olduğu için yumurta kalitelisini artırmak için verdi doktor ne diyorsunuz bilenler yardım edin korkuyorum
merhaba hamile kalmissiniz gordugum kadariyla hayirlisiyla kucaginiza almak nasip olsun insallah. nasil hamile kaldiniz tup bebekle mi bilgi verir misiniz . histereskopi ise yaradi mi sizde
Yapıyormu bilmiyorum ama öyle kolay kolay ohss olunmaz daha çok pko ve yumurtalıklarında miyom, kist , pko görünümlü kistcikler mevcutsa risk gurubunda olunuyor ama Buda demek değildir her pko da olacağı doktorunuz size göre ayarlamıştır dozunu merak etmeyin süreci rahat geçirin
merhaba hamile kalmissiniz gordugum kadariyla hayirlisiyla kucaginiza almak nasip olsun insallah. nasil hamile kaldiniz tup bebekle mi bilgi verir misiniz . histereskopi ise yaradi mi sizde