merhabalar arkadaşlarrr.. saçla ilgili çok fazla ürün kullanan dökülmeyide yeni saç çıkartmayıda bi türlü başaramayan biri olarak sesleniyorum :) yaklaşık 3 ay önce bende bu bioxsini deneyim dedim.. vee resmen bugün pişmanımm.. tabiki herkesde farklı etki gösterir.. kullandıgım 3 ay içerisinde resmen bluzlarımın üstü saç yumagı oluyodu dökülmekten öyle moralim bozuluyoduki
( her banyodan sonra taramaya korkuyodum saçlarımı ama sonuç açılmakta zorlanan karmankarışık ve deli gibi dökülen saçlardı.. ama inatla bugün kesilicek yarın kesilicek 3 ay sonunda sonuç alıncak die kullandım vee inanın bana sırf para tuzagı gibi geldi pişmenım okadar para verdigime.. ee peki şimdi sonuç ne diceksiniz.. artık okadar bıktımki bu saçla ilgili şeylerden gittim markete en ucuzundan hacı şakir şampuan aldım bi güsel içine bi kapak kadar çamterebentin ve iki üç damla jojoba yagı ekledim :)))) veee sadece 3 gündür kullanıyorumm sonuçç harikaaaa... yumuşacık saçlaım var artıkk gözlerime inanamadım veee bioxinle avuç avuç dökülen saçlarımı çekiştiriyorum sadece 1-2 tel elime geliyoo sadece 2 yıkamadaa inanamadım.. tabi tercih sizin ama eger hala dökülmesi devam eden arkadaşlarım varsa lütfen lütfen fazla para verip hem kesenizden hemde saçınızdan olmayın benim gbii... sadece bi tavsiyeee..hepinizee güsel saçlarrrr :))