Şampuan ve Saç Kremleri BİOXCİN ŞAMPUAN KULLANANLAR?

mabel01

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
539
129
323
Kızlar saçlarım çok dokuldu diyetten stresten dokulenler geri çıkması için bu sampuan işe yarar mı kullananlar yardımcı olabilirmi?:/

7-8 ay kadar kullandım. Şampuanların yeni saç çıkmasını sağlama gibi bir etkisi yok ne yazıkki. Bioxcin yerine içeriği temiz saçlarınıza daha az zarar verecek bir ürün kullanın.

Bioxcin dokulmelere iyi gelıyor ben ara ara dokulme yasadıgım zaman kullanmaya baslarım kalan mevcut saçlarımi daha guclendiriyor ama uzun sure kullanımda rutine donuyor yogun dokulmelerde bana ıyı geldı kı bugune kadar hangı sampuan memnun kaldın desen bıoxcin derim oda dokmedıgı için ama yumusatmıyor 2 ay kullanır bırakırım genelde dokulmem durunca tekrar baska sampuana gecerim dıgerlerıde sacımı dokmeye baslar ben geri bioxcine dönüş yaparım bu bole devam ediyor su aralar alıp kullanıcam yogun dokulmeler basladı yine

hiçbir şampuan dökülen saçlarınızı geri getirmez. Ama bioxcin gibi saç dökülmesi karşıtı şampuanları kullanırsanız saç dökülmenizi durdurabilirsiniz iyi forumlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…