Bipolar olabilir mi :( Lütfen bir bakın :(

reedd

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
992
1.262
313
Nişanlım bazen çok hareketli oluyor , neşeli , konuşkan ..
Bazen de aşırı durgun, yanında var mı yok mu belli olmayan, mutsuz, umutsuz..
Bu ara bazen öfke patlamaları da oluyor.
Ailesinin maddi görevini üstlenmiş çok yıpranmış bir de şimdi düğün hazırlığı yapıyoruz ondandır diyor.
Bazen çok normal bazen çok gel-gitli.
Aklıma bipolar geldi. Acaba olabilir mi ? Bipolar olan birileri varsa konuşabilir miyiz ?
Korkuyorum.
Bende de anksiyete var. Belki de ben abartiyorumdur birileriyle konuşmaya ihtiyacım var.

Bipolar teşhisini koymak böyle zannettiğiniz gibi kolay değil. Mani dönemi nedir bi araştırın isterseniz önce. Stresten olabilir dediği gibi, başka bit problemi de olabilir. Hatta bipolar olsa bile burdan ona teşhis koyamaz kimse. Eğer psikiyatristle görüşmesini istiyorsanız kendiniz önce gidin, sonra ona da önerir gibi yapın. Evlilik stresi ikimizi de çok yıprattı bana iyi geldi, sen de git diyebilirsiniz.

Yok tanı koymak değil derdim zaten. Yaşayan birileri varsa belki su gibi durumlari var mı der bende daha iyi gözlemlerim. Psikiyatrise gitmeyi teklif ettim istemiyor suanlik.

Bipolar tanıdıgm vardı iki uç noktada yasıyodu.mesela birgün gezmeye gittik inanılmaz neşeli mutluydu kahkalar havada ucusuyodu 1 saat sonra intihar etti ölümden döndü ve o 1 saat aradada ciddi hiç bi kötü olayda olmadı bipolar böyle bir hastalık

Bi polar yada kişilik bozukluğu maalesef yaşamadan yada sizin yanınızda kendilerini tamamen bırakmadan anlamanız mümkün olmuyor. Eğer ki bir şüpheniz varsa nikah öncesi muhakkak bi araştırın uzman yardımı alarak.

Yani şöyle soyleyeyim aşırı uçlarda değil.
Daha çok bazen çok durgun bazen çok hareketli. Yani düşünce yapısı çok değişkenlik göstermiyor.
Hareketlilik durumu değişkenlik gösteriyor

Daha çok bazen çok durgun bazen çok hareketli. Yani düşünce yapısı çok değişkenlik göstermiyor.

cinsellikle zaman zaman aşırı ilgili mi? aldatma vs de olabilir.
düşünmeden aşırı para harcıyor mu?
kendine ve çevresine zarar, intihar düşüncesi var mı?
bu hislerde uç duygu durumu varsa süphelenebilirsiniz.

Ben bipolarım

hayatıma girenlere başında söylerim bunu
Kimseye sürprizim olmadı

lakin tanı konulmamış

nişanlım arkamdan bu bipolar mı diye arasa bozulurdum değilsem bile

bipo itham değil, yaptığın yanlış

Ben bipolar olabilir derim. Ama emin olamayız. Ani karar veriyor mu? Bi anda gidip cok pahali bir sey almak, bi anda karar verip kredi çekmek borçlanmak gibi. Yani fazla düşünmeden böyle önemli kararlar veriyor mu dürtüsel davranma diyoruz buna. Bir de cinselliğe aşırı düşkünlük var mı?

Tanıdığım 2 tane bipolar var. Biri görümcem.
Sizin zannettiğiniz gibi bi şey değil bipolar.

Iki uclu bozukluk derken biri mutlu biti mutsuz iki uc kastedilmiyor.

Iki uç da durup dururken değil çoğunlukla mevsim geçişlerinde ortaya çıkıyor.

Biz teşhis koydurana kadar bin tane doktor dolaştık . Oldukça komplike bir hastalık. Allah kimsenin başına gelmesin. Biz bahar aylarında ruh ve sinir hastalıklarında yatırıyoruz görümcemi.

Ilaclari var aslında ama ilac karaciğerini etkilediği icin doktor ilacı azaltmak istiyor. Fakar bu sefer kadın çığırından çıkıyor. Mecbur yatiriyoruz. Ve yatirmadan geçtiğimiz zaman mutlu oluyorz.

Allah kimseyi böyle şeylerle imtihan etmesin.

En yakınlarımdan biri bipolar.
Fakat büyük bir atak geçirene kadar hiçbirimiz farkında bile değildik. Atak sonrası ise yine sizin bahsettiğiniz gibi bir durum yok.

Kaldı ki stresli zamanlarda hangimizin anı anına uyuyor ki?

Benim dunya iyisi bi arkadasim var bipolar
dunyanin en tatli kizidir ama atak geldiginde yapmayacagi sey yoktur suan cok agir ilaclar kullaniyor oyle uzgunluk sinirlilik degil yani bipolar sizinki sey gibi olmus hani her depresyona giren cikolataya saldirirmis fln ya gercekten depresyona girenler asla oturup cikolata yiyip film izlemez yani oyle iste..

İkizler burcu mu acaba

Evet ikizler burcu

Normal düzeyde ilgili. Düşünmeden asla para harcamaz 10 kere düşünür.

Kendimi yanlış anlattım sanırım Asla itham etmek için değil varsa böyle bir şey yardımcı olmak adına araştırma yapıyorum . Size de çok çok geçmiş olsun

Düşünmeden büyük kararlar vermez. 10 kere düşünür hatta. Cinselliğe aşırı düşkünlüğü yok normal şekilde.

Çok geçmiş olsun

İkizler burcu mu acaba
Ay bunu yazmaya gelmiştim bi yerde okumuştum "ikizler burcu olduğumu sanıyordum, bipolarmışım"

reedd ikizler burcu biri olarak yazıyorum yazdıkların bu burctaki insanlar için anormal şeyler değil maalesef ikizler burcu değilse bile yükseleni falan ikizlerdir kesin doktor değilim teşhis koyamam ama eski sevgilim bipolardi. Senin sevgilin onun yanında melek kalır. Bipolar biri insanin hayatını cehenneme çeviriyor. Ülkemiz şartlarını düşününce sevgilinin zaman zamaj mutsuz ve umutsuz olması kadar da normal bir şey yok ayrıca

Bipolar denmesi için depresyonunun en az 1 hafta sürmesi lazım..ayrıcada lityum ölçümü yapılmadan bipolar da denemez bu testi araştırma hastanesinde yaptırmadan evlenmeyin. Bipolar çıkarsa zaten evlenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…