• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir 14 Şubat Hüsranı da benden

yooo neden olsun,
konuyu dine getirmeyelim istiyorum, eminim konu sahibi de istemiyordur, yaşam tarzı olarak bakarsak bir yere ya gidersin ya gitmezsin.giderim yerim içerim ama eleştirir tribe girerim dersen olmaz.
ben pavyona gitmem mesela, türkü bara gitmem, mevlüte de gitmem, ama velev ki gittim, ayranımı içip pilavımı yiyip bu ne biçim ortam diye söylenmem, yedin içtin bi el aç da dua et dediklerinde banane geldim oturdum daha fazlasını beklemeyin demem, bilmem anlatabildim mi?
Boyle yapmaniz sizin sayginizi gosterir ve sizden bişey eksiltmez.Bunu kendi iradenizle yaparsiniz.
Ama bir kadin istemedigi,bulunmak durumunda kaldigi bir ortamda sirf erkek istiyor diye kendinden ödün vermemeli .
Mevlutte dua etmek mecburidir zaten.(isteyen kalir elini acar istemeyen duayi belemeden cikabilir)Ama restorantta dans etme zorunluluğu yoktur isteyen eder.

götürdüğü yer pavyon değilse haksızsınız, alkollü bir restoranda ne kadar uygunsuz bir ortam olabilir ki en fazla?

pelin hanım kapalı mısın bilmeme ama geçtiğim günlerde eşim hadi seni restorana götüreyim dedi. baya şık bir yer gibi görünüyor. kapı da vale bizi yönlendirdi. sonra camı açınca beni gördü size uygun değil bence dedi. alkollü burası dedi. benim gibi bazı tesettürlü hatunlar ordaki içki konulan bardaklardan bile rahatsız olabilir ;) ki zaten nişanlısı d aşaşırmış. keşke kalkıp arabayla gezip arabada romantizm yapsalardı. biz bazen güzel bir manzara eşliğinde çay kahve içip muhabbet ederiz eşimle ;)

Elbette ben de dine getirmek istemiyorum ama ordaki hassas nokta, inanç.. Yapacak birşey yok.
Ben sizin düşüncenize, örneğinize katılmıyorum.
Bir günaha girdim madem hepsine gireyim gibi bir felsefe benimseyemem.
Sizin mevlüt örneğinizde inanç değil inançsızlık var ve bunun önemi yok bana göre.

Teşekkürler cevabınıza, anlaşamayız biz:KK52:

Konu sahibi nişanlısı ile olan ortak hayat görüşlerine odaklansın en iyisi.Benziyorlar mı benzemiyorlar mı diye.

Boyle yapmaniz sizin sayginizi gosterir ve sizden bişey eksiltmez.Bunu kendi iradenizle yaparsiniz.
Ama bir kadin istemedigi,bulunmak durumunda kaldigi bir ortamda sirf erkek istiyor diye kendinden ödün vermemeli .
Mevlutte dua etmek mecburidir zaten.(isteyen kalir elini acar istemeyen duayi belemeden cikabilir)Ama restorantta dans etme zorunluluğu yoktur isteyen eder.
konu neden dine inanca geldi ben anlamadım. konu sahibi "günah diye istemedim, evlenmeden teması dansı doğru bulmuyorum" dememiş ki. önceden dans etmişler, belli. başka bir yerde de dans edecek olsalar zaten edermiş. sadece ortamı beğenmemiş. tek kapalı kendisi olduğu için bakılmasından çekinmiş. günahtan dem vurmaya gerek yok bence

en son pisman oldugunu yazmissin
ozir diledinmi nisanlindan

affetsede adama bahane olacak bir daha hiç organizasyin fln yapmaycak isine gelecerk yani :)

konu neden dine inanca geldi ben anlamadım. konu sahibi "günah diye istemedim, evlenmeden teması dansı doğru bulmuyorum" dememiş ki. önceden dans etmişler, belli. başka bir yerde de dans edecek olsalar zaten edermiş. sadece ortamı beğenmemiş. tek kapalı kendisi olduğu için bakılmasından çekinmiş. günahtan dem vurmaya gerek yok bence
Gunahtan dem vuran bir mesajim yok ben konu sahibini anliyorum.

Alkollü de olsa, ortamdan hoşlanmamış da olsanız nişanlınız ayarlamış sonuçta bir organizasyon. Orada trip atmak, dansa kalkmamakla falan nişanlınıza ayıp etmişsiniz üzgünüm. Nişanlınız da siz gıcık olun diye ayırtmamış sonuçta oraya belli bir miktar para ödemiş hibe etmek de istemez yani. Ben hoş bulmadım tavrınızı, gönlünü alın nişanlınızın.

konu neden dine inanca geldi ben anlamadım. konu sahibi "günah diye istemedim, evlenmeden teması dansı doğru bulmuyorum" dememiş ki. önceden dans etmişler, belli. başka bir yerde de dans edecek olsalar zaten edermiş. sadece ortamı beğenmemiş. tek kapalı kendisi olduğu için bakılmasından çekilmiş. günahtan dem vurmaya gerek yok bence

Başı örtülü diye dinen de hassastır diye düşündüm ben kendi adıma.
Konu sahibi de arazi oldu zaten, biz tahmin yürüterek bir yere varamayız, haklısınız siz.

Beni de baydı zaten konu.
Bir kadın istemediği birşeye zorlanmış, üstüne azarlanmış, rezil edilmiş.Ben en çok buna takıldım.Kimse bu yönden bakmadı.
Hele bir de inancı yüzünden kabul etmediği birşey için azarlanmış.. Hassas olduğum nokta bu.
Neyse..

14 şubat kurbanlarının konularına bir daha girmeyeyim en iyisi :işsiz:

tesettürlüyüm kızlar ve orası bar gibi değildi restoranttı ama alkollüydü dans anında çoğu kişi bira z kendinden geçmişti yani oda öyle olacağını bilememiş . konu sapmasın diye söylemek istemedim ortamı
@GelenKutusu @darkmore @eskaram @kizilca kiyamet

o da öyle dedi yapacak bir şey olmadığını için anı yaşayalım bari diye heveslendim dedi ama işte bu kadar alınacağını bilsem kalkardım ah ah:KK43:

bakanlar vardı işte erkeklerden bahsetmiyorum zaten neyse anlatamadım derdimi :)

işte gelde bunu anlat heveslenmiş nolurmuş etseymişim falan ama gerçekten böyle gecemizin mahvolacağını bilsem yine de ederdim 2 dk :KK43:

Konu sahibi de arazi oldu zaten, biz tahmin yürüterek bir yere varamayız, haklısınız siz.

Bir kadın istemediği birşeye zorlanmış, üstüne azarlanmış, rezil edilmiş.Ben en çok buna takıldım.Kimse bu yönden bakmadı.
Hele bir de inancı yüzünden kabul etmediği birşey için azarlanmış.. Hassas olduğum nokta bu.
Neyse..

yok bakın kendisi demiş. "bakanlar vardı ama yine de bu kadar alınacağını bilsem kalkar 2 dk dans ederdim ben"
ben bu yüzden inançtan dolayı değil de sırf ortamdan dolayı olduğunu düşündüm. alınacağını bilsem ederdim diyor çünkü

ekleme: bir de konuda da "bende istemedim o ortamda dans etmek neden istemediğimi de güzelce izah ettim. " ifadesi geçiyor. sıkıntı sadece ortamdan çekinmesi yani.

Canım bende seni hatalı buldum, keşke ayak uydursaydın nişanlına. İnsan böyle zamanlarda şikayet duymak değil taktir edilmek ister. Hevesi kursağında kaldığı için o tepkiyi vermiş

Neyse..

+7500

zaten istemediği ortama gitmesin dedim farkettiyseniz, ben gitmezdim mesela.
eşim gel seni biyere götüreceğim dediğinde kapıdan girer girmez burası bana uymuyor gel başka yere gidelim demek başka, oturup eleştirip yiyip içip geceyi mahvetmek başka.
dediğim gibi mesela türkü bara gitmem ben, sevmem o ortamı, ama girdiysem de söylenmem, en sevmediğim şeydir bir ortama girip eleştirmek, çok itici bir şey değil mi sizce de?

yok bakın kendisi demiş. "bakanlar vardı ama yine de bu kadar alınacağını bilsem kalkar 2 dk dans ederdim ben"
ben bu yüzden inançtan dolayı değil de sırf ortamdan dolayı olduğunu düşündüm. alınacağını bilsem ederdim diyor çünkü

ekleme: bir de konuda da "bende istemedim o ortamda dans etmek neden istemediğimi de güzelce izah ettim. " ifadesi geçiyor. sıkıntı sadece ortamdan çekinmesi yani.
Doğrudur eyvallah :KK52:

pelin hanım kapalı mısın bilmeme ama geçtiğim günlerde eşim hadi seni restorana götüreyim dedi. baya şık bir yer gibi görünüyor. kapı da vale bizi yönlendirdi. sonra camı açınca beni gördü size uygun değil bence dedi. alkollü burası dedi. benim gibi bazı tesettürlü hatunlar ordaki içki konulan bardaklardan bile rahatsız olabilir :KK66: ki zaten nişanlısı d aşaşırmış. keşke kalkıp arabayla gezip arabada romantizm yapsalardı. biz bazen güzel bir manzara eşliğinde çay kahve içip muhabbet ederiz eşimle :KK66:

siz doğrusunu yapmışsınız zaten,
bakın eğer bardaktan bile rahatsız olacak kadar hassassanız o ortama girmezsiniz, ama diyelim ki girdiniz, o zaman eleştirmemelisiniz.
az önce başka bir arkadaşa da verdim aynı örneği, ben türkü bara gitmem mesela, baştan söylerim gitmem diye, ama bir nedenle girdiysem de ortam bana göre değilmiş demem, surat yapmam, biri halaya kaldırmaya çalışırsa terslemem, çok itici davranışlar bunlar. baştan söylersiniz ben böyle yerlere girmem diye, olur biter, ama girip tribe girmek, bayıltıcı...

Back
X