• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir 14 Şubat Hüsranı da benden

Dusunduklerimi yazmışsınız.
Konu sahibinin bir suçu yok.
Bir supriz yapmış adam onuda burnundan getirmis kadinin.
Kimse istemedigi biseyi yapmak zorunda değil.
o zaman kapıdan içeri girildiği gibi ortamın nasıl olduğu anlaşılır hemen kalkmak şistediğini belirtcekti iş dans akadar vardıktan sonra anlamı yok bence

asıl sorun burada sizin kendinizi rahatsız hissettiğiniz ortamda sevgilinizin rahat edebilmesi.
benim için kırmızı çizgiler olan bir mekana o çizgisi olmadan gidebiliyorsa bir gelecek düşünmek yanlıştır nokta.
geçen bir konu da eşi ile ilgili aynı sorunu yaşamıştı bir üye.

o zaman kapıdan içeri girildiği gibi ortamın nasıl olduğu anlaşılır hemen kalkmak şistediğini belirtcekti iş dans akadar vardıktan sonra anlamı yok bence

bu konuda aynen katılıyorum.
içkili mekan beni rahatsız ederse girmem, o da girmeyeceğimi bilir, kendisi de girmez.
bu başka bir konuda da olabilir.
önemli olan hayata ortak yaklaşım...

Olay sevgililer gununde olmasaydi bukadar haksiz bulunmazdi konu sahibi.

Bircok kadin böyle bisey beklerken size yapıldığı halde kiymet bilmediginiz düşünülüyor.Ama öyle değil.
Sizin hoslanmadiginiz ortamda istemediginiz biseyi yapmaya kimse mecbur birakamaz.

bu konuda aynen katılıyorum.
içkili mekan beni rahatsız ederse girmem, o da girmeyeceğimi bilir, kendisi de girmez.
bu başka bir konuda da olabilir.
önemli olan hayata ortak yaklaşım...
ONU DİYORUM BENDE DİYCEKTİm İŞTE X bu mekan içkili olmaz iptal ettir başka yere gidelim yer mi yok farklı bi etkinlik yapsınlar

merhaba kızlar,

Dün nişanlım 14 şubat diye bir mekanda rezervasyon yaptırmış. Sürpriz oldu benim için çok sevindim .Neyse gittik fakat ortam bana hiç uygun gelmedi sadece bir kere şakayla karışık serzenişte bulundum o kadar olumsuz bişey demedim. ilerleyen saatlerde oradaki çoğu kişi dansa kalktı , nişanlım bana da hadi kalkalım bizde dedi bende istemedim o ortamda dans etmek neden istemediğimi de güzelce izah ettim.

birden kalktı gitti biraz öteye doğru beni çağırıyor gel diye bende gitmedim tekrar hışımla masaya döndü montumu elime tutuşturdu hadi gidiyoruz diye ama bunu yüksek sesle söylüyor. .Afalladım kaldım öyle yine yüksek sesle hadi kalk gidiyoruz diyip çıkıp gitti. Arabaya bindik gidene kadar kavga ettik . Neymiş geldiğimden beri söyleniyormuşum, dansa kalkmamışım da sap gibi kalmış orda, hevesini kursağında bırakmışım da ondan sinirlenmiş kalkmış falan filan baya saydı .bende böyle tepki vereceğini bilsem zaten kalkardım çok gereksiz ani bir tepki verdin dedim daha da kızdı.

çok sinirim bozuldu ağladım baya bu tepkiyi hakkedecek bişey yaptığımı düşünmüyorum anlayışlı davranması gerekirdi. tüm gecemiz mahvoldu hala konuşmuyoruz hala bana sen suçlusun diyor.

sizce napmalıyım :KK14:
Keske kalksaydin ama sende istememissin onun herkesin icinde sana bagirmasi gereksiz olmus bence sendede suc varnisanlidada suc var bence

tesettürlüyüm kızlar ve orası bar gibi değildi restoranttı ama alkollüydü dans anında çoğu kişi bira z kendinden geçmişti yani oda öyle olacağını bilememiş . konu sapmasın diye söylemek istemedim ortamı
@GelenKutusu @darkmore @eskaram @kizilca kiyamet

ee size ne insanlar biraz içtiyse. bi dansa kalkamadınız mı. alkollü diye milletin gözü sizin üstünüzde değil korkmayın.
ayıp etmişsiniz.

Olay sevgililer gununde olmasaydi bukadar haksiz bulunmazdi konu sahibi.

Bircok kadin böyle bisey beklerken size yapıldığı halde kiymet bilmediginiz düşünülüyor.Ama öyle değil.
Sizin hoslanmadiginiz ortamda istemediginiz biseyi yapmaya kimse mecbur birakamaz.
başka gün olsun evli misinz bilmiyorum eşin seni bi mekana götürsün sen kapıdan girerken anlarsın nasıl yer olduğunu eşine ne dersin buradı içkili hoş deil banada tuhaf bakıyolar çıkalım gidelim dersin ve çıkarsın içeri girip oturup iş dansa gelnce ses çıkarmakla olmaz

Adam haklı. Diğerlerinin kendinden geçmesinden falan sana ne ki? Sanki herkes de seni bekliyordu sahneye gelse de rahatsız etsek diye. Herkes kendi keyfindedir. Hem yanında nişanlın olacaktı, onun kollarında dans edecektin, ters bi durum olsaydı nişanlın zaten hemen devreye girer, korurdu o an.

Adam heveslenmiş, organize etmiş, götürmüş, dansa kaldırmak istemiş, neymiş efendim nedenini izah ettim miş...
Gönlünü almalısın bi an önce.

götürdüğü yer pavyon değilse haksızsınız, alkollü bir restoranda ne kadar uygunsuz bir ortam olabilir ki en fazla?
Sizi alıntıladım ama bu pavyon lafı birkaçtır geçiyor.
Uç bir örnek değil mi?
Pavyon olmasına gerek yokki.
Bazı insanlar inancı gereği, alkol satan, alan, veren, içen, içilen ortamda bulunmaz. Bu restaurant bile olsa, market bile olsa hatta..

Konu sahibi oraya girdiğinde geri dönmek isteyebilirdi, istemeliydi hatta bana göre. Ama bozmamış oturmuş yemiş içmiş diye dans etmesini de beklemek fazla olmaz mı?

başka gün olsun evli misinz bilmiyorum eşin seni bi mekana götürsün sen kapıdan girerken anlarsın nasıl yer olduğunu eşine ne dersin buradı içkili hoş deil banada tuhaf bakıyolar çıkalım gidelim dersin ve çıkarsın içeri girip oturup iş dansa gelnce ses çıkarmakla olmaz
Kadin dans etmek zorunda degilki .Madem girdin dansda edeceksin ne demek.
Kadin kirmamak adına biryere kadar ses etmemis adam bunu anlayamamis malesef.
Dediginiz gibi bastan girmeseydi yine ayni sekilde tepki verecekti.

Sizi alıntıladım ama bu pavyon lafı birkaçtır geçiyor.
Uç bir örnek değil mi?
Pavyon olmasına gerek yokki.
Bazı insanlar inancı gereği, alkol satan, alan, veren, içen, içilen ortamda bulunmaz. Bu restaurant bile olsa, market bile olsa hatta..

Konu sahibi oraya girdiğinde geri dönmek isteyebilirdi, istemeliydi hatta bana göre. Ama bozmamış oturmuş yemiş içmiş diye dans etmesini de beklemek fazla olmaz mı?

Bildiğim kadarıyla içki içmek haram. Yanında yörende içen insanların olması ve nişanlıyla dans etmek değil.
Sanki adam zorla içki içirmiş, alt tarafı sevdiği kızla dans etmek istemiş. Onu kırmamak adına dans etseydi inancına hiçbir zarar gelmezdi emin olun.

araştırmış aslında ama böyle olacağını yine de bilememiş canlı müzik olmasına kapılmış işte onu da anlıyorum da
Ben sizi haklı buldum ,size dans edelim demiş siz istememişiniz ,birden ayağa kalkıp sizin istemediğiniz bir şey için çağırması saçma ,nişanlınızı haksız buldum.

Kadin dans etmek zorunda degilki .Madem girdin dansda edeceksin ne demek.
Kadin kirmamak adına biryere kadar ses etmemis adam bunu anlayamamis malesef.
Dediginiz gibi bastan girmeseydi yine ayni sekilde tepki verecekti.

Kadin dans etmek zorunda değilse, adam da kendisine bi dansı bile çok görüp hevesini kursağinda birakan uyumsuz bi kadını çekmek zorunda değil.

Arkadaşlar herşeyin yeri ayrı.
İnancına göre yanlış olan şeyler var.
Hadi bir yanlışa girdi, diğerine de mi girsin.
Girmek istemedi belliki.

Bunun için suçlayamayızki.

*Çok sevdiğim bir ablam vardır.
Tesettürlü değildir.Ama hiçbir erkeğin olduğu ortamda ne oynar ne havuza denize girer,namazını aksatmaz filan.
"Sen namaz kılıyosan başını ört,
başın açık madem,
başka erkeklerin yanında oynayıp dans edebilirsin, dans et "demek ne kadar saçma olur takdir edersinizki.

O yüzden birbirine karıştırmayalım.
Kız gitmiş mekana,hoşlanmamış, belirtmiş ama hadi geceyi mahvetmiyim diye susmuş.
E üstüne dans etmesi de beklenmesin bir zahmet.

*Eşim beni öyle bir yere götürmez, yanlışlık olsa, orda farketse kalkar gelir.
Velev ki kalkmadı ama dansa zorlamaz.
Ben de aynen buyum. Böyle yapmayacak adamla evlenmezdim misal.

Bence burdaki sorun bu çiftin hayata aynı bakmaması.
Sınırlarının farklı olması.

Back
X