- 12 Ağustos 2016
- 814
- 1.092
- 33
Boyle yapmaniz sizin sayginizi gosterir ve sizden bişey eksiltmez.Bunu kendi iradenizle yaparsiniz.yooo neden olsun,
konuyu dine getirmeyelim istiyorum, eminim konu sahibi de istemiyordur, yaşam tarzı olarak bakarsak bir yere ya gidersin ya gitmezsin.giderim yerim içerim ama eleştirir tribe girerim dersen olmaz.
ben pavyona gitmem mesela, türkü bara gitmem, mevlüte de gitmem, ama velev ki gittim, ayranımı içip pilavımı yiyip bu ne biçim ortam diye söylenmem, yedin içtin bi el aç da dua et dediklerinde banane geldim oturdum daha fazlasını beklemeyin demem, bilmem anlatabildim mi?
götürdüğü yer pavyon değilse haksızsınız, alkollü bir restoranda ne kadar uygunsuz bir ortam olabilir ki en fazla?
Elbette ben de dine getirmek istemiyorum ama ordaki hassas nokta, inanç.. Yapacak birşey yok.
Ben sizin düşüncenize, örneğinize katılmıyorum.
Bir günaha girdim madem hepsine gireyim gibi bir felsefe benimseyemem.
Sizin mevlüt örneğinizde inanç değil inançsızlık var ve bunun önemi yok bana göre.
Teşekkürler cevabınıza, anlaşamayız biz
Konu sahibi nişanlısı ile olan ortak hayat görüşlerine odaklansın en iyisi.Benziyorlar mı benzemiyorlar mı diye.
konu neden dine inanca geldi ben anlamadım. konu sahibi "günah diye istemedim, evlenmeden teması dansı doğru bulmuyorum" dememiş ki. önceden dans etmişler, belli. başka bir yerde de dans edecek olsalar zaten edermiş. sadece ortamı beğenmemiş. tek kapalı kendisi olduğu için bakılmasından çekinmiş. günahtan dem vurmaya gerek yok benceBoyle yapmaniz sizin sayginizi gosterir ve sizden bişey eksiltmez.Bunu kendi iradenizle yaparsiniz.
Ama bir kadin istemedigi,bulunmak durumunda kaldigi bir ortamda sirf erkek istiyor diye kendinden ödün vermemeli .
Mevlutte dua etmek mecburidir zaten.(isteyen kalir elini acar istemeyen duayi belemeden cikabilir)Ama restorantta dans etme zorunluluğu yoktur isteyen eder.
Gunahtan dem vuran bir mesajim yok ben konu sahibini anliyorum.konu neden dine inanca geldi ben anlamadım. konu sahibi "günah diye istemedim, evlenmeden teması dansı doğru bulmuyorum" dememiş ki. önceden dans etmişler, belli. başka bir yerde de dans edecek olsalar zaten edermiş. sadece ortamı beğenmemiş. tek kapalı kendisi olduğu için bakılmasından çekinmiş. günahtan dem vurmaya gerek yok bence
konu neden dine inanca geldi ben anlamadım. konu sahibi "günah diye istemedim, evlenmeden teması dansı doğru bulmuyorum" dememiş ki. önceden dans etmişler, belli. başka bir yerde de dans edecek olsalar zaten edermiş. sadece ortamı beğenmemiş. tek kapalı kendisi olduğu için bakılmasından çekilmiş. günahtan dem vurmaya gerek yok bence
yanlış alıntı yaptım başka mesajı alacaktım:)Gunahtan dem vuran bir mesajim yok ben konu sahibini anliyorum.
Onemli degilyanlış alıntı yaptım başka mesajı alacaktım:)
tesettürlüyüm kızlar ve orası bar gibi değildi restoranttı ama alkollüydü dans anında çoğu kişi bira z kendinden geçmişti yani oda öyle olacağını bilememiş . konu sapmasın diye söylemek istemedim ortamı
@GelenKutusu @darkmore @eskaram @kizilca kiyamet
o da öyle dedi yapacak bir şey olmadığını için anı yaşayalım bari diye heveslendim dedi ama işte bu kadar alınacağını bilsem kalkardım ah ah
bakanlar vardı işte erkeklerden bahsetmiyorum zaten neyse anlatamadım derdimi :)
işte gelde bunu anlat heveslenmiş nolurmuş etseymişim falan ama gerçekten böyle gecemizin mahvolacağını bilsem yine de ederdim 2 dk
yok bakın kendisi demiş. "bakanlar vardı ama yine de bu kadar alınacağını bilsem kalkar 2 dk dans ederdim ben"Başı örtülü diye dinen de hassastır diye düşündüm ben kendi adıma.
Konu sahibi de arazi oldu zaten, biz tahmin yürüterek bir yere varamayız, haklısınız siz.
Beni de baydı zaten konu.
Bir kadın istemediği birşeye zorlanmış, üstüne azarlanmış, rezil edilmiş.Ben en çok buna takıldım.Kimse bu yönden bakmadı.
Hele bir de inancı yüzünden kabul etmediği birşey için azarlanmış.. Hassas olduğum nokta bu.
Neyse..
14 şubat kurbanlarının konularına bir daha girmeyeyim en iyisi
+7500Başı örtülü diye dinen de hassastır diye düşündüm ben kendi adıma.
Konu sahibi de arazi oldu zaten, biz tahmin yürüterek bir yere varamayız, haklısınız siz.
Beni de baydı zaten konu.
Bir kadın istemediği birşeye zorlanmış, üstüne azarlanmış, rezil edilmiş.Ben en çok buna takıldım.Kimse bu yönden bakmadı.
Hele bir de inancı yüzünden kabul etmediği birşey için azarlanmış.. Hassas olduğum nokta bu.
Neyse..
14 şubat kurbanlarının konularına bir daha girmeyeyim en iyisi
Boyle yapmaniz sizin sayginizi gosterir ve sizden bişey eksiltmez.Bunu kendi iradenizle yaparsiniz.
Ama bir kadin istemedigi,bulunmak durumunda kaldigi bir ortamda sirf erkek istiyor diye kendinden ödün vermemeli .
Mevlutte dua etmek mecburidir zaten.(isteyen kalir elini acar istemeyen duayi belemeden cikabilir)Ama restorantta dans etme zorunluluğu yoktur isteyen eder.
Doğrudur eyvallahyok bakın kendisi demiş. "bakanlar vardı ama yine de bu kadar alınacağını bilsem kalkar 2 dk dans ederdim ben"
ben bu yüzden inançtan dolayı değil de sırf ortamdan dolayı olduğunu düşündüm. alınacağını bilsem ederdim diyor çünkü
ekleme: bir de konuda da "bende istemedim o ortamda dans etmek neden istemediğimi de güzelce izah ettim. " ifadesi geçiyor. sıkıntı sadece ortamdan çekinmesi yani.
pelin hanım kapalı mısın bilmeme ama geçtiğim günlerde eşim hadi seni restorana götüreyim dedi. baya şık bir yer gibi görünüyor. kapı da vale bizi yönlendirdi. sonra camı açınca beni gördü size uygun değil bence dedi. alkollü burası dedi. benim gibi bazı tesettürlü hatunlar ordaki içki konulan bardaklardan bile rahatsız olabilirki zaten nişanlısı d aşaşırmış. keşke kalkıp arabayla gezip arabada romantizm yapsalardı. biz bazen güzel bir manzara eşliğinde çay kahve içip muhabbet ederiz eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?