Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 39 kiloyum ve doktora da gittim üstelik bütün değerlerimde normal. Kan şeker kolestrol tiroit hiç bir problemim yok. Ama hala en fazla 100 gr kilo alabiliyorum. Benim içinde önerisi olan varmı? Minyon olduğum için dışardan çok kötü gözükmüyorum 45 falan sanıyorlar her nasılsa ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım.
Bu boza bir bizim buralarda yaygın değil galiba. Mersindeyim ben nerden buluyorsunuz bozayıCanim kesinlikle ayni durumdayiz kaç yasindasin ve boyun kaç?
Boza deniycem ben bir çay bardagi boza da 250 kalori varmis diğer sitelerden arastirdim günde 1 litre içilebilir diyor. Salep muhallebi gibi şeylerde olabilir
Bu boza bir bizim buralarda yaygın değil galiba. Mersindeyim ben nerden buluyorsunuz bozayı[/QUOTE
Marketlerde satılıyormus canım bende daha almadim
Canım insanları yanlış yönlendirme,sende işe yaramamış olabilir bu onda da yaramayacağını göstermez.diyetisyen filan hikaye bende çok gittim olmadı, sora baktım çare olmuyo, kusacak olsam bile zorla hamur işi yedim, günde mutlaka meyveli yoğurt yedim özellikle akşamları çok yedim, gece yatmadan ısrarla ballı süt ve 15-20 cici bebe yedim 42 lerden 52 lere ulaştım, bir de elin hiç boş durmamalı yani ne bilim çok sevdiğin bi dizi izlerken ekmek al eline onu ısır devamlı bde bakmışın ekmek bitmiş:) böle böle mide büyüyo,
ekmek arası çikolata, helva yap, onlar çok kalorili, ayyy canım çıktı kilo almak için tatlım ne kdr zordur bilirim.
Canım insanları yanlış yönlendirme,sende işe yaramamış olabilir bu onda da yaramayacağını göstermez.