- 26 Ekim 2015
- 8.483
- 20.486
- 548
Ya mesela surekli kucuk kardesimle bana sizin kocalarinizin isleri iyi sizin durumlariniz iyi paraniz var diye laf sokuyo ama biz hic bisey demiyoruz ki gercekten oyle ahim sahim para icindede yuzmuyoruz.oyle olsa asgari ucretle haftada 6 gun ful time calismam.yani onun bu tavirlara bence hic bi ablaya yakismayan bi davranis
Ise beraber gidip gelmeyi kendisi cok istedi ama aylik benden yol parasi alacagi sonra soz konusu oldu. Her halukarda hergun gidecekleri yola ilk soyledigimiz 100 tlyi kabul etmeyip 150ye kendisi cikardi benim zaten sesim cikmaz veririmde sonucta beraber gidiyoruz.
Kocam mesai kaldiginda aman sizde dunyayimi satin alcaniz beh diye laf soyluyo ki evim yok kredisini odedigimiz bi arabamiz var sadece. Bizi kendisinden cok zengin zannediyo ama ikimizde ayni durumdayiz neden bu dusuncelere kapiliyo onu anlamiyorum
Canim bunlari hicbiri fesatlik veya kiskanclik deyilki. Standart abla laflari. Yol parasini almasi bence cok akıllıca bir davranış... enişte bey ne size laf sokamaz. Ablanizin geliri gercekden sizden düşükmü?