bir adam arkadasimi rahatsiz ediyor.birseyler yapilamaz mi

zerrinsakli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
2.012
993
163
Bir arkadasim var cok samimi degiliz ama arada takiliriz.iyidir hostur eglencelidir.neyse bir adamin onu rahatsız ettigini soyledi.adam yanimdayken aradi kac kere.sonra oturdugumuz yere kadar geldi.sokak serseri adam tam.ben bu tiplerle hic muhattab olmam.su yasima kadarda hic musallat olmadi kimse allah korusun.cokda korkarim neler okuyoruz gazetelerde.korktum ve cok sinir oldum.nasil tanistiniz neden pesinde dedim yuvarlak cevaplar veriyor arkafasim.senin telini nerden biliyor dedim.ailece tanisiyoruz tam bir piskopattir dedi.korkuyorum diyor adam bunu ariyor aciyor teli.hani korkan biri gibi konusmuyor hicte.isveli konusuyor gulerek sanki sevgilisi.bende hem korkuyorum diyorsun hemde bu ne rahatlik dedim.tavrin yanlis dedim.ne yapim terslersem evime kadar gelir kirar doker her yeri diyor daha oncede yapti.savciya git diyorum olmaz diyor adamin arkasi kuvvetli.kesin öldürür beni diyor.sasirdim kaldım. Sonra adam geldi aldi bunu.bildiginiz ayi gibi birsey yani.sende gel diyor bide bana.allahin magandasi.tabi gitmedim onlarla.kizada gitme dedim dinlemedi beni.kizi tartaklamis tokat atmis .bana anlatti eve gidince.sokk gecirdim.guluyor anlatirken.sinirlendim bende ne hakla dedim vurur.siniri mi bizuk bu kızın. Adamin hareketleri hoşuna mi gidiyor .yuz veriyor ama korkudan yapiyorum diyor.cok kötü bir gun gecirdim dün. Hala başım agriyor stresten.kadin cinayetleri isleniyor her gün. Korktum onun adina.birseyler yapabilir miyim.kiza birsey yaparsa konuyu biliyorum kendimi suçlu hissederim.

ya istemediğim biri peşimde olucak ve ben korktuğumdan cilve yapıcam, kimse yaptıramaz ne demek, arkadaşınız başta yüz vermiş sonradanda çıkamıyor işin içinden, siz söyliceğinizi söylemişsiniz tekrar uyarın akıl verin ama bulaşmayın fazla

Sen daha çok dert ediniyorsun o halinden memnun bence. O tipte bir adamla neden görüştüğü yadırganmasın diye senaryo bile uydurmuş olabilir. Kurtulmak isteyen herşeyi göze alır kurtulur. Korktuğu için neyin cilvesini yapacak. Laff...

Sen onu bunu bırakta o kızla asla görüşme tehditle zorla seni de yanlarında götürebilirler.

Ya boyle hani gulerek falan kirita kirita konusuyor. Bende dedim neden boyle yaptin.tavrin yanlis.yok diyor boyle olmazsam gelir eve cami cerceveyi indirir dedi .

Breeeh.
Arkadaslara katiliyorum, adami yadirgamayasin diye uydurmus, bariz.
Cok muhatap olmamalisin.

bence arkadaşınız sağlam pabuç değil.sonra size de böyle bir tipi musallat eder

kız mazoşisttir belki arkadaşlığını gözden geçir çok yakın değilmişsin zaten uzak dur bence.

Bence ortada zorla bir şey yok. Alan memnun satan memnun.

Sen neden bu kadar telaşlandın ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…