bir adam arkadasimi rahatsiz ediyor.birseyler yapilamaz mi

Bence ortada zorla bir şey yok. Alan memnun satan memnun.

Sen neden bu kadar telaşlandın ki?
Cunku banada musallat olur onlardan biri diyw korktum.kizada birsey yapabilir. Sonucta tam bir maganda.her gün bir ayiyla karsilasmadigim icin alisik degilim.sinirlerim bozuldu.

Cunku banada musallat olur onlardan biri diyw korktum.kizada birsey yapabilir. Sonucta tam bir maganda.her gün bir ayiyla karsilasmadigim icin alisik degilim.sinirlerim bozuldu.
Yok emin ol, O musallat olacağı kişiyi bilir.

Sen yanlarında olma yeter.

Böyle yeni atanmış bir arkadaşım vardı.
Kendisi yeni mezun ve stajyer konumunda. Kendinden sorumlu olan ve evli bir adam yakasından düşmüyordu.
O da stajyerliğimde problem çıkarır diye korkusundan ters tepki veremiyordu. Yalnız o öldürecek, kıracak, dökecek biri değildi.
Benim de can güvenliğim olsa fevri tepki vermem...Yalnız yüz vermesi onun için çok kötü bir koz olmuş...Açmasın, yüz vermesin bari böyle başlasın bir şeylere...

Arkadaşın kaç yaşında ?
Bence onunla yüzyüze ciddi bir konuşma yap.Bu durumdan rahatsız olduğunu ve kendisi için endişelendiğini söyle.
İşin içyüzünü anlatırsa ona çözüm sunmaya çalış.Yani gerçekten sadece rahatsız eden biriyse ailesine söylesin veya polise şikayet etsin.Daha farklı bir durum varsa onu uyarıp böyle giderse daha kötü olacağını anlat.Gerekirse bir süre evden yalnız çıkmasın,farklı yollar kullansın,başka önlemler alsın.

Teli acmayinca evinin önüne gidip olay cikariyormus.korkudan ters tepki vermezsin ama biri beni bu sekilde taciz etse aglarim heralde surekli ne bileyim böyle gulmem .ilginc geldi bana .

Evini biliyor adam.takip ediyor hep.polise git dedim yok diyor polis ne yapicak sorgular birakir .oda dogru.boyle tipler kimseden korkmaz.ama cok rahat davraniyor tehdit altinda hissetse böyle davranmaz heralde.konustum hatta hoşuna gidiyor senin dedim böyle yapmasi.yaa manyak misin diyor olur mu oyle birsey.sasirdim kaldim .yasi kucuk degil.32 yasinda

O hanım sizin arkadaşınız olacak kalitede değil. Kendinizi boşuna üzmeyin, bu tip kadınlardan uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…