bir adam giriyor hayatıma...

Hayır Tosun sen yanlış anladın. Adam işi gereği gece nöbet tutuyormuş. Ona rağmen çocukların kursuna gidiyormuş. Yani ilgili, sorumluluklarından kaçan bir baba değil dedi.
Bilmem atıp gidemez miydi annesine vazgececem galiba demiş. Atıp gitmediği için vazgececegini düşündürüyor bu mesajı. Umarım öyle düşünmüyordur.

Başka şehirden biriyle olmamalısınız bence. Olur da ileride iş ciddiye binerse kızınızı alıp yeni bir şehre yeni bir hayata mı sokacaksınız dan diye. Ee sonra onunla yürümezse boşanma falan olursa tekrar mı eski şehre döneceksiniz?

Kendi şehrinizden biriyle olun derim

Bence olur neden olmasın.
İki tarafında çocuğu var .
Birbirini anlar benzer geçmişlerinix var.
Herkes niye yine olumsuz konuşmuş bilemiyorum da .
Hayırlısı olsun inşş güzel şeyler olur hayatınızda.

Yaşım olmuş 38:)) kızım büyüdükçe daha zor olmaz mı evde birisini kabullenmesi? Hayat arkadaşı istiyorum sadece. Kızım mevzusuna değindim, önceliğim her zaman o... Uzaktan olmaz diye buluşuyoruz zaten.
Anneleri vefat etmiş kıyamam.
Onlarada umut ışığı olursunuz.
Ay inşş iyi biridir canı gönülden mutlu bir aile olmanızı dilerim

Hayır arkadaşın arkadaşı o tanıştırdı
Sevme sevilme ihtiyacınız anlıyorum, bu çok doğal. Ama illa biri olsun mantığından çıkın bir kere. Bu profilde biriyle evlilik düşünmekse çok saçma. Hani aşık olursunuz, ayaklarınız yerden kesilir falan, neyse derim. Ama görücü usulü tanıştırmalarla evlenmenize gerek var mı, hem de başka şehirde?

İki çocuğun sorumluluğu zor, evim düzenim, sevişecek bir eşim olsun mantığındadır adam. Siz değil başkası da olsa tanışır zaten. Ve siz kızı olan bir anne olarak fazla rahatsınız. Üç yabancı erkekle aynı ortamda doğabilecek tehlikeler hiç aklınıza gelmiyor mu? Bunlar ender görülen olaylar değil, azımsanmayacak kadar çok var. Samimi bir komşunun oğluna bile güvenmeyin. Çocuk/erkek ergen kafası çok başka çünkü. Daha önce örneklerini gördüğüm için söylüyorum. Çirkin şeylere maruz kalmayacağının garantisini veremiyorsanız o zaman hiç kalkışmamalısınız bu işe.

Eski konuları da okuduğumdan bence işe gireyim çocuğumla ayaklarımın üzerinde durayım size zor geldiğinden evlenip ev kadını olayım adam çalışsın baksın mantığındasınız. Hata yapacaksınız bu mantıkla giderseniz. Sizin kız çocuğunuz var 5 değil 25 defa düşünmelisiniz

Burada öksüz kalmış çocuklardan bahsediyorsaniz dilerim o adamın biraz aklı varsa sizi hemen çıkarır hayatından. Daha hayatınıza adapte olamamış nafaka ile geçinen biri olarak kendinizi garantiye alabileceğiniz bir kapı olarak görüyorsunuz. bir de üstüne üstlük hadsizce çocuğu atamaz mi diyorsunuz. Siz atin çocuğunuzu?
Hadi buyur. İyi okusan keşke. Birisi çocuklari yük olarak görüyordur belki demiş. Ben de yük olarak görse ailesine atıp gidebilirdi yazdım.

Bence olur neden olmasın.
İki tarafında çocuğu var .
Birbirini anlar benzer geçmişlerinix var.
Herkes niye yine olumsuz konuşmuş bilemiyorum da .
Hayırlısı olsun inşş güzel şeyler olur hayatınızda.
Bende olumsuz düşünmüyorum. Adamın karısı öleli 3 sene olmuş. Amacı Sadece evlenmek olsa Bu zaman süresinde çoktan bulurdu. Konu sahibi mesajlarından gördüğüm kendiyle barışık, pozitif bir insan. Gerçekten beğenmiş, hoşlanmış olabilir.
Ben önyargı ile yaklaşma, bir gözlemle derim.
Bir de bu boşanan insanların acele evlenme niyetini anlamıyorum demiş yukarda bir arkadaş. Evlilik düzenine alışan insanlar yeniden evlenmek istiyor. “Alışmak sevmekten daha zor geliyor” demiş ya şarkı. Karşındaki vicdanlı, merhametli, sorumluluk sahibi, kötü alışkanlıkları olmayan biri ise neden olmasın. Belli yaştan, yaşanmışlıktan sonra ayaklarını yerden kesen bir aşk aramıyorsun, pek mümkün olmuyor. Mantığınla hareket et. Benim amcamında karısı öldü. 3. Evliliğinde ikinci baharını yaşıyor.

Bende olumsuz düşünmüyorum. Adamın karısı öleli 3 sene olmuş. Amacı Sadece evlenmek olsa Bu zaman süresinde çoktan bulurdu. Konu sahibi mesajlarından gördüğüm kendiyle barışık, pozitif bir insan. Gerçekten beğenmiş, hoşlanmış olabilir.
Ben önyargı ile yaklaşma, bir gözlemle derim.
Bir de bu boşanan insanların acele evlenme niyetini anlamıyorum demiş yukarda bir arkadaş. Evlilik düzenine alışan insanlar yeniden evlenmek istiyor. “Alışmak sevmekten daha zor geliyor” demiş ya şarkı. Karşındaki vicdanlı, merhametli, sorumluluk sahibi, kötü alışkanlıkları olmayan biri ise neden olmasın. Belli yaştan, yaşanmışlıktan sonra ayaklarını yerden kesen bir aşk aramıyorsun, pek mümkün olmuyor. Mantığınla hareket et. Benim amcamında karısı öldü. 3. Evliliğinde ikinci baharını yaşıyor.
Herkes herşeye zaten negatif yorum yapıyor.
Bizde demiyoruz 2 günde evlen .
Tanımaya çalışsın işte.

Bilmem atıp gidemez mıydı anne babasına acaba. Vazgeçecem hepten galiba.
Hiç tanımadığınız adamı savunuyorsunuz.Neden ?nasıl ? Niye? diye sormak yerine adam ne diyorsa doğrudur tavriniz yanlış.Bu bakış açısıyla ikna edilmeniz ,ve ilerde pişman olmanız çok olası.Oyle olmayabilir ama burdan bakınca çalışmak yerine bir adamla evlenme heveslisi gibi görünüyorsunuz.

Hiç tanımadığınız adamı savunuyorsunuz.Neden ?nasıl ? Niye? diye sormak yerine adam ne diyorsa doğrudur tavriniz yanlış.Bu bakış açısıyla ikna edilmeniz ,ve ilerde pişman olmanız çok olası.Oyle olmayabilir ama burdan bakınca çalışmak yerine bir adamla evlenme heveslisi gibi görünüyorsunuz.
Sizde hiç tanımadığınız adamı yargılıyorsunuz neden?
Eşini kaybetmiş 2 tane çocupu var kolay mı yaşadıkları .
Konu sahibini beğenmiş kadının da çocuğu var.
Gayet mantıklı bir ilişki.
Ben demiyorum 2 günde git evlen ama bir şans verilir karşılıklı.
Hevesli de olabilir ne var ayıp mu ?
Boşanmış kadın bekar sonuçta.
Herkes herseyi çok biliyor ya hep olumsuzluk hep negatiflik her yerde

Bilmem atıp gidemez mıydı anne babasına acaba. Vazgeçecem hepten galiba.
Saçmalama şurada iki kadının gazına gelip bak ben hayatımda hep gaza gelip ilişkilerimin içine eden bir kadınım bunu sana söylüyorum ilişkilerine 3.sahısları asla karıştırma.
Hele de burda tanımadığın insanlar yüzünden.
Adamla tanış gör uyum sağlarsanız zaten süreç neyi gerektirirsw adım atarsınız.
Yoksa bu kafayla benim gibi yalnız kalırsın

çocuğunuz küçük daha kendi babasından ayrılmayı hazmedemeden yeni baba bence hata yapıyorsunuz biraz yavaş gidip en az 2 yıl beklemek lazım diye düşünüyorum ayrıca başkasının 2 ergen çocuğuna bakacağınıza emin misiniz ? çok düşünüp az hareket etmek lazım.

Olabilir neden olmasın 1 yıl yeterli bir süre illaki zorluklar olacak daha çok emek edeceksiniz ama bir uyum tutturursanız üstesinden gelirsiniz .

Hiç mi başlamayim? Kızıma bile bazen yetmediğimi düşünürken onların da sorumluluğunu almak çok çok zor evet...
Şimdi kendinizi yorgun hissediyorsunuz ama sevgi aşk onlar insana enerji veriyor. Ben evliyken daha canlı daha neşeliydim şimdi koca yok aslında daha çok zaman var gibi ama gücüm yok eskiden gücümü kocamdan alıyormuşum

Sizde hiç tanımadığınız adamı yargılıyorsunuz neden?
Eşini kaybetmiş 2 tane çocupu var kolay mı yaşadıkları .
Konu sahibini beğenmiş kadının da çocuğu var.
Gayet mantıklı bir ilişki.
Ben demiyorum 2 günde git evlen ama bir şans verilir karşılıklı.
Hevesli de olabilir ne var ayıp mu ?
Boşanmış kadın bekar sonuçta.
Herkes herseyi çok biliyor ya hep olumsuzluk hep negatiflik her yerde
Evlenip boşansam,bir tane kızım olsa .Hemen evlenmek şöyle dursun ayakta durur ,kendimi iyileştirmeye bakarım Bir adamın bana anlattıklarına inanıp hemen yelkenleri indirmem.Boşanmıs olmak bir deneyimdir,herkese kulak verir ufkumu geniş tutarım Bilirim ki 3 çocuk zordur,adam tanımak ,zaman geçirmek anlasabilmrk için zaman değil hemen evlenmek istiyorsa bir dur derim.Bu benim düşünce şeklim kimine uyar,kimi balıklama atlar banane herkesin hayatı kendine

Back
X