Evet yine ben
İyi akşamlar herkese. 1 yıldan biraz uzun bir süre önce boşandım. 5 yaşında kızım var.
Bir adamla tanıştım. Benimle aynı yaşta, eşi 3 sene önce vefat etmiş. İki çocuğu var. Biri 10 diğeri 11 yaşında bir kız bir erkek. Kendisi farklı bir ilde yaşıyor.
Telefonda konuştuk, hem sesli hem görüntülü. Hayata bakışımız, sevdiğimiz sevmediğimiz şeyler nerdeyse aynı. Çok eğlenceli birisi. Çocuklar hakkında da konuştuk. Her şey iyi gibi.
Benim çekincem çocuklar. Nasıl olur, anlaşırlar mı, kızımın psikolojik durumu nasıl olur... Ergenliğe girecek onunkiler. Kızım için endişe ediyorum ve çekiniyorum.
Çok yeni sayılır zaten ama haftaya buraya yanımıza geliyor. Kabul ettim çünkü telefonda ne kadar tanıyabilirsin ki...
Bu şekilde ilişki yürütüp evlenen var mı? Çocukların durumu nasıl olur sizce? Bir de o gelince nasıl davranmalıyım? Pek kendime güvenmiyorum aslında özgüvenim de yerlerde...
Teşekkürler
Liliyaa bir ara baska bir aday vardi sonuc nasil olmustu hatirla. Sonra bir ara yurt disina gidiyordun sanki sanirim o da olmadi simdi ise daha hic yuz yuze gorusmedigin adami hemen tanimissin ve eglenceli olduguna karar vermissin :) ozetle cok heyecanli ve aceleci bir yapin var ve tabi ki herkese inaniyorsun. Dur bir soluklan once adami tani dimi. Sevmek ve sevilmek istemeni anlayabiliyorum bu cok dogal ve inasani ama ayaklarin biraz yere basmali artik. Hakkinda hayirlisi ve en guzeli olsun.