• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Adam Sevdiğinde

Salvia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
1.698
1.923
408
When A Man Loves 2013 yapımı bir dizi ama belki benden başka izleyen olmuştur.Yok paylaşmazsam çatlayacağım dizi öyle etkilediki beni gerçek hayat inanılmaz boş geliyor.

Bir derdim var kısmındaki ihanetlerin,aşk sözcüklerinden bir hafta sonra terkedilenlerin dertleri üzerine dizide böyle bir aşık karakterini görmek ve asla olmadığını bilmek bana inanılmaz dert oldu.

Bilmiyorum şuan ne düşünmeliyim bu dizilerin peşini bırakmalı mıyım ama gerçek tipleri gördükçe bu dizinin beni aptal yerine koyduğunu düşünüyorum.

Yaşıma göre etkilenmem normal sayılabilir ama 30 yaşında bir kadın da izlese aynı şekilde etkileneceğine eminim.

İzleyen olmuş mudur bilmiyorum ama şansımı denemek istedim. Çevremdeki armutları gördükçe olmayan adama bağlanıyorum ya.

Yok yani ne yapayım aklımdan çıkmıyor.

Son düzenleme:
Bu kadar sevgisiz,merhametsiz bir ortamda öyle bir karakterin olabilme ihtimali bile güzel ya.

Nasıl yani o adama aşıkmı oluyorsun?
görsellerden baktım yakışıklıda değil hani hiç :52:

When A Man Loves 2013 yapımı bir dizi ama belki benden başka izleyen olmuştur.Yok paylaşmazsam çatlayacağım dizi öyle etkilediki beni gerçek hayat inanılmaz boş geliyor.

Bir derdim var kısmındaki ihanetlerin,aşk sözcüklerinden bir hafta sonra terkedilenlerin dertleri üzerine dizide böyle bir aşık karakterini görmek ve asla olmadığını bilmek bana inanılmaz dert oldu.

Bilmiyorum şuan ne düşünmeliyim bu dizilerin peşini bırakmalı mıyım ama gerçek tipleri gördükçe bu dizinin beni aptal yerine koyduğunu düşünüyorum.

Yaşıma göre etkilenmem normal sayılabilir ama 30 yaşında bir kadın da izlese aynı şekilde etkileneceğine eminim.

Yorum gelir mi gelmez mi izleyen olmuş mudur bilmiyorum ama şansımı denemek istedim.Çevremdeki armutları gördükçe olmayan adama bağlanıyorum ya.Yok yani ne yapayım aklımdan çıkmıyor.

diziyi izlemedim ama kendime takip edecek bir dizi arıyordum bu olabilir...

Yorum gelir mi gelmez mi izleyen olmuş mudur bilmiyorum ama şansımı denemek istedim.Çevremdeki armutları gördükçe olmayan adama bağlanıyorum ya.Yok yani ne yapayım aklımdan çıkmıyor.

demek istediğini anladım galiba herşey dizilerdeki gibi değil ben neden gerçek olduğuna inanmak istiyorum diyorsun... aslında benim de merak ettiğim bir soru vardı sen böyle anlatınca sormak geldi içimden; bir erkeğin sevdiğini nasıl anlarız? bir erkek sevince nasıl olur ? dediğin gibi burda hergün yepyeni sevdiğini sandığımız erkeklerin aslında sevmediklerini anladığımız hikayelerle karşılaşıyoruz... peki hiç mi sevmemişler bu adamlar? sevseydiler böyle olmaz mıydı?

demek istediğini anladım galiba herşey dizilerdeki gibi değil ben neden gerçek olduğuna inanmak istiyorum diyorsun... aslında benim de merak ettiğim bir soru vardı sen böyle anlatınca sormak geldi içimden; bir erkeğin sevdiğini nasıl anlarız? bir erkek sevince nasıl olur ? dediğin gibi burda hergün yepyeni sevdiğini sandığımız erkeklerin aslında sevmediklerini anladığımız hikayelerle karşılaşıyoruz... peki hiç mi sevmemişler bu adamlar? sevseydiler böyle olmaz mıydı?

Offf off çok derin mevzular bunlar güzelim:ssz:

Nasıl yani o adama aşıkmı oluyorsun?
görsellerden baktım yakışıklıda değil hani hiç :52:

Kore dizilerini izlemeyenlere koreliler itici gelebilir tip olarak ama bir iki dizi izlemeye başlayınca ve onların aşka bakış açılarını görünce artık diğer tipler itici gelmeye başlıyor çok garip bir durum.

diziyi izlemedim ama kendime takip edecek bir dizi arıyordum bu olabilir...

Kesinlikle tavsiye ederim başrolde de harika bir oyuncu var zaten.

Öyle biri var mı bilemiyorum ama ben çok merhametli olmasını bekliyorum.Sevip sevmediğini anlamak zor çok iyi rol yapıyorlar.Ama seven erkeğin aramadan duramayacağını,ne istersen yapacağını ve senin sevginden başka hiçbir beklentisi olmayacağını düşünüyorum.Seni üzmek,kırmaktan zevk almaz aksine kendi de üzülür sen üzülünce herhalde.Güzel sözler beklemek yerine hareketlerinden anlamaya çalışmak lazım bazı şeyleri bence erkekler aşık olduklarında bunu dile getiremezler.Ağzında fazla aşk sözcükleri dolananlar en çabuk terkedenler oluyor gibi geldi.

Bugün burda gördükten sonra merak edip izledim canım gerçekten güzelmiş etkilenmedim değil kim istemezki böyle sevilmeyi :))

Ve o Aşk dolu sözcüklerin ardından 1 hafta sonra terk edilen kişi beniiim :1: Ağlanıcak halime gülüyorum ya :)

Son düzenleme:
Trt 1 de beni böyle sev dizisi var oradaki Ömer karakteri de benim aşka bakış açımı değiştirdi. Her şeye rağmen sevdiğine sahip çıkmak, yanında olmak... Çok az insana nasip olur bu.

-"Beni ömrümün sonuna kadar hep çok sev olur mu çimen göz?
Ne kadar çok sevdiğini tahmin bile edemiyim."
:))

Son düzenleme:
Bahsettiğin dizi Güney Kore dizisi değil mi?
10. Bölümde böyle midesiz kız da böyle gurursuz adam da olmaz olsun deyip kurtulmuştum. Yoksa gerçekten vereme yakalanırdım. Ne kızın 2. oğlana aşkı, ne 2. erkeğin kıza aşkı, ne esas adamın kıza aşkı gerçekçi bu dizide. Adamın, evinde 2. erkekle işi pişiren bir sevgilisi var ve siz hala bu aşka inanıyorsanız durum cidden vahim.​

ben de bi kitap okuyup böyle bi aşk olamaz böyle biri olsa keşke demiştim.ve biri oldu ama sonu hüsran..bi de o dizi de seneryo ve birisinin haya ürünü orda oynayan aktör/aktrist lerde normal hayatlarında mutlu değiller genelde. ama kendini mutlu edebilirsin izleyerek gayet normal..

Bugün burda gördükten sonra merak edip izledim canım gerçekten güzelmiş etkilenmedim değil kim istemezki böyle sevilmeyi :))

Ve o Aşk dolu sözcüklerin ardından 1 hafta sonra terk edilen kişi beniiim :1: Ağlanıcak halime gülüyorum ya :)

Sakın yanlış anlama lütfen böyle çok konu var burda okuduğum ama kritik bir durumun üzerine geldi bu sefer.Ağlanılacak bir halin yok kesinlikle bana güçlü gözüktün.

Trt 1 de beni böyle sev dizisi var oradaki Ömer karakteri de benim aşka bakış açımı değiştirdi. Her şeye rağmen sevdiğine sahip çıkmak, yanında olmak... Çok az insana nasip olur bu.

-"Beni ömrümün sonuna kadar hep çok sev olur mu çimen göz?
Ne kadar çok sevdiğini tahmin bile edemiyim."
:))

Sonra birden her şey boş gelmeye başlıyor işte bu kadar yoğun duyguları sadece dizilerde görünce.

Bahsettiğin dizi Güney Kore dizisi değil mi?
10. Bölümde böyle midesiz kız da böyle gurursuz adam da olmaz olsun deyip kurtulmuştum. Yoksa gerçekten vereme yakalanırdım. Ne kızın 2. oğlana aşkı, ne 2. erkeğin kıza aşkı, ne esas adamın kıza aşkı gerçekçi bu dizide. Adamın, evinde 2. erkekle işi pişiren bir sevgilisi var ve siz hala bu aşka inanıyorsanız durum cidden vahim.​

Yani o kısma ben de çok sinirlendim ama olmayan şeyler değil bunlar oluyor duyuyoruz.Orda anlatılmak istenen zaten esas adamın esas kızdan vazgeçemeyecek kadar aşık olması boşuna mı etkilendik diziden.

ben de bi kitap okuyup böyle bi aşk olamaz böyle biri olsa keşke demiştim.ve biri oldu ama sonu hüsran..bi de o dizi de seneryo ve birisinin haya ürünü orda oynayan aktör/aktrist lerde normal hayatlarında mutlu değiller genelde. ama kendini mutlu edebilirsin izleyerek gayet normal..

İzlerken mutluyum da reel hayata dönünce içime bir öküz oturuyor tabiri caizse gerçekten.

Dizi değil mi hepsi abartı işte.:ssz:
Özellikle kore dizilerinde çok oluyor bu.
Hayır bir de anlamıyorum birbirlerini nasıl karıştırmıyorlar?:27::27:
Hepsi birbirinin aynısı. :9::9:

aynı ben yaaa bende çok etkileniyorum izlediğim romantik filmlerde ki aşlardan,hemde öyle böyle değil
sonra öyle bir sevgilim olsun istiyorum öyle düşünceli,öyle sevecen,öyle aşk dolu bakan,herkesten herşeyden önce beni düşünen,beni sakınan kollayan ,meleğim,bebeğim,diyerek her lafında şımartan,yatağa kahvaltı getiren,ağladığımda gözyaşlarımdan öpsün,bir damla gözyaşıma kıyamasın,hayatının merkesi ben olmak istiyorum
o an o aşk dolu filmi izleyince o adamdan öyle bir etkileniyorum ki anlatamam
öyle bir aşk bekliyorum ama nafile biliyorum toz pğembe hayallerim ve ben bir başıma
offf offf romantik filmlere neden o kdar romantik adam karakterler yazarlar ki anlamam
yok işte yok gerçek hayatta ayaklarımı yerden kesecek adam yok
bulsam böyle beni gerçekten sevdiğine inandığım birinin olduğuna şuan alıp sürükleyerek nikah masasına götürürüm:23: ama yok işte
gözüm ne para da ne pul da ben de öyle bir aşk istiyorum herkesin imrenerek baktığı özendiği bir aşk ama yok işte:53:
of ne çok birikmişim ha:26::31::5:

Son düzenleme:
Dizi değil mi hepsi abartı işte.:ssz:
Özellikle kore dizilerinde çok oluyor bu.
Hayır bir de anlamıyorum birbirlerini nasıl karıştırmıyorlar?:27::27:
Hepsi birbirinin aynısı. :9::9:

Koreliler ayırt ediliyor ya bir iki dizisini izleyince çözüyorsun :)) Evet dediğin gibi abartıyorlar ama böyle adamlar da vardır muhakkak.Hala daha inanıyorum yani.

aynı ben yaaa bende çok etkileniyorum izlediğim romantik filmlerde ki aşlardan,hemde öyle böyle değil
sonra öyle bir sevgilim olsun istiyorum öyle düşünceli,öyle sevecen,öyle aşk dolu bakan,herkesten herşeyden önce beni düşünen,beni sakınan kollayan ,meleğim,bebeğim,diyerek her lafında şımartan,yatağa kahvaltı getiren,ağladığımda gözyaşlarımdan öpsün,bir damla gözyaşıma kıyamasın,hayatının merkesi ben olmak istiyorum
o an o aşk dolu filmi izleyince o adamdan öyle bir etkileniyorum ki anlatamam
öyle bir aşk bekliyorum ama nafile biliyorum toz pğembe hayallerim ve ben bir başıma
offf offf romantik filmlere neden o kdar romantik adam karakterler yazarlar ki anlamam
yok işte yok gerçek hayatta ayaklarımı yerden kesecek adam yok
bulsam böyle beni gerçekten sevdiğine inandığım birinin olduğuna şuan alıp sürükleyerek nikah masasına götürürüm:23: ama yok işte
gözüm ne para da ne pul da ben de öyle bir aşk istiyorum herkesin imrenerek baktığı özendiği bir aşk ama yok işte:53:
of ne çok birikmişim ha:26::31::5:

Aynen öyle durumu çok güzel özetlemişsin.Zaten aileden de büyük bir sevgi,ilgi sıkıntım var birde böyle adamları görünce içim gidiyor.Ben de çok doluyum ama dile getiremiyorum fazla hissettiklerimi biraz odunsu bir yapım var da.Ama öyle sevilince kimse odun kalamaz herhalde.

Back
X