Bir Adamdan çok kötü korkmaya başladım:(:(

BarbieveKen

zaman SU ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
9.896
958
363
Çek Cumhuriyeti
arkadaşlar herkese merhaba

ben kamuda çalışan sabah 8 akşam 5 işe servisle gidip gelen biriyim. servisim evimin önünden kalkıyor aynı yerden 5 kişi biniyoruz. ben servise bindikten sonra aynı zamanda karşı apartmanımda oturan ve aynı yerde çalıştığım bir bey servise biniyor.

bir kaç aydır adamın hareketlerinde tuhaflık seziyorum. mesela servise gelirken sürekli yere bakıyor ve biranda duruyor 2 adım geri gidiyor sanki yere birşey yapışmış gibi ayağıyla birşeyi kazıyıp yola devam ediyor. servisten iniyoruz binaya giriceğimiz yerde benden önce iniyor arkasından iniyorum önümüzdeki merdivenleri çıkıyoruz. o benden önce çıktığı merdivenleri yeniden iniyor yere bakıyor yine sağa sola bakıyor ve tekrar çıkıyor aynı merdivenleri binaya giriyor. aynı şekilde bina girişindeki döner kapıdanda girip girip çıkıyor yerlere bakıyor ayağıyla kazıyor etrafa bakıyor ve giriyor tekrardan binaya. bakışları hareketleri refleksleri bi tuhaf. önümde oturuyor ve kendisinden iyice korkmaya başladım üstelik karşı apartmanımda da oturuyor iyice psikolojimi bozdu sanki benim arkamdan benim apartmanıma gelir falan diye şeyler düşünmye başladım. biliyorum çok komik ama:(

diyorumki acaba eşiyle falan konuşsammı? durumu öğrensemmi? yada ben bunları sezdim diye uyarsammı? ama tepkisindende korkuyorum kocama deli mi diyorsun falan derse

ama bende çok kötüyüm inanın

bana davranışları obsesif kompulsif bozukluk gibi geldi.
zannedersem psikolojik bir rahatsızlığı var.
eğer eşiyle muhabbetiniz varsa bahsedin ama hiçbir diyaloğunuz yoksa da söylemeniz garip kaçar bence.

uuufff
cok korkunc okurken tuglerım dıken dıken oldu bılmıyorum cok dıkkat et
ben olsam arkamı aniden döner yürü git beee ne duruyon daha ne bakıyon yürüü diye bagarırdım

adam o anda kötü nıyetı yoksa zaten sey abla yanlıs anladın dıyecek
eger kötu nıyetlıyse çekil be kadın senle mı ugrasıcam önüne bak dıyecek

ama her halükarda hem ben bagarmıs rahatlamıs hem onu rezıl etmıs hem de nıyetı varsa önlemıs olucam. ayyy gecmıs olsun sımdıden tatlım.

bana davranışları obsesif kompulsif bozukluk gibi geldi.
zannedersem psikolojik bir rahatsızlığı var.
eğer eşiyle muhabbetiniz varsa bahsedin ama hiçbir diyaloğunuz yoksa da söylemeniz garip kaçar bence.

esmeralda teshis koymussun ya bi anda psikologa gitsin diyeceksin sandım hee kaydirigubbakcemile3

eşiyle muhabbetim yok ama ne biliyim genç bir adam 30unda yada taş atlasın 32
iyi bir insanda yüksek lisansını falan yapıyor zeka olarak gayet normal üzülüyorum. artı kendimde korkuyorum

ama kesinlikle var bir problem. bana karşı bir davranışı yok ama ciddi anlamda psikolojim bozuldu bana bakışından bile korkuyorum sabah günaydın falan demesin istiyorum artık o duruma geldim.

bugün serviste birden arkasını dönüp bana baktı saat kaç diye sordu. öyle bir baktıki ama sabah sabah korkudan uykum açıldı

bazi insanlarin bu tur psikolojik takintisi ilabilir yaptigi sey onun icin belki farkinda olmadan yaptigi bir davranis seklidir ESSMERALDA cok iyi aciklamis diger adi saplanti-zorlanti hastaligidir psikolojik sorunlar bastirilmis duyugular yuzunden bu hareketleri yaparlar beyindeki mutluluk hormonu yani serotonin boyle insanlarda yeteri salgilanmaz bence eger cok yakin degilseniz esiyle soylemeyin zaten eside ayni seyleri gozlemliyordur gozunden kacmis olamaz

bugün serviste birden arkasını dönüp bana baktı saat kaç diye sordu. öyle bir baktıki ama sabah sabah korkudan uykum açıldı

kaydirigubbakcemile3
uyanmıs olmussun bu sayede :)))
hehehe korku filmi gıbı kızım olay wallahi, ya ne yap ben olsam dedim işte basbas bagarırdım :)) çok yaptım bir de ben de bunu, cunku adamlar manyak mı delı mı ne anlayamıyorsun kı kaydirigubbakcemile3

Kolonyacım ya adamcağızda psikolojik bi rahatsızlık varsa,hemen öyle bağırılır mı kıııız-tatlicadiarzu-
Valla ben olsam yeri yurdu hatta karısı belli adamdan korkmak yerine sadece üzülürdüm,sanmam zararlı olacağını:1no2:
Ama yine de tedbiri elden bırakmadan ve çalıştığı yerden hafif ipuçları toplardıma.s ne cins bir insan olduğunu anlamak adına
Tahminim aynı hareketleri yapmazsa başına uğursuzluk geleceğine inanmış takıntılı kişilik bozukluğundan muzdarip adamcağız:çok üzgünüm:,en büyük zararı da kendine olur yazıkkk.

takıntılı olabilir..böyle insanlar bir şeyi defalarca yapar..bende de vardı..aynı şeyi defalarca yapardım neyseki kurtuldum..benim aklıma bu geldi
bazen yine böyle şeylerim oluyor eşim bana monk diyor:))

iyide adama ne için bağırıcamki? bana yaptığı bir terbiyesizlik hakaret çirkinlik yok ki

işte sen korkuyorsun önce ciddi cıddı bakıcaksın kafanı sallıycaksın
'' ne var'' gıbısınden adam dönup kaçar ya da gunaydın der, hımm gunaydın ne oldu ıyı mısınız falan dıye ezebılırsın ya da noldu neden bakıyorsunuz gunaydın sıze de dıye aralıksız soyleyebılırsın falan önemlı olan burada sinirli oldugunu göstermen. Bu boyle cekılır mı her sabah her sabah fredi kabusu gıbı kaydirigubbakcemile3
yani ben olsam öyle yapardım.. sen bılırsın.

aa tövbe tövbe:1shok: bencede başka psikolojik sorunları var sankibenneyaptımki bana senlik bi problem yok gibi geldi uzak durmaya çalış gözgöze falan gelmemeye çalış serviste başka yere otur,binaya girerken de bekle o iyice önden gitsin ya da sen daha önden git kalabalığa karış,servisin tam gelceği saat çık servis beklemeye eşin müsaitse o da bikaç gün senle çıksın servis beklerken falan.sen kendi eşine bahset istersen canım,ama şimdilik sana kesin bi yanlışı olmadan ortalığı bulandırma bakalım

nesrinin dediği gibi takıntılı bu adam
bazıları kaldırımdaki,taşları sayar. bazıları,elektrik lambalarını..
bu kişinin etrafa bir zararı olacağını sanmıyorum. size bakmış,sizle iletişime girmiş mi. hayır.. bırakın kendi haline....

Kolonyacım ya adamcağızda psikolojik bi rahatsızlık varsa,hemen öyle bağırılır mı kıııız-tatlicadiarzu-
Valla ben olsam yeri yurdu hatta karısı belli adamdan korkmak yerine sadece üzülürdüm,sanmam zararlı olacağını:1no2:
Ama yine de tedbiri elden bırakmadan ve çalıştığı yerden hafif ipuçları toplardıma.s ne cins bir insan olduğunu anlamak adına
Tahminim aynı hareketleri yapmazsa başına uğursuzluk geleceğine inanmış takıntılı kişilik bozukluğundan muzdarip adamcağız:çok üzgünüm:,en büyük zararı da kendine olur yazıkkk.

Al benden de o kadar:)Korkacak bir durum yok bence de. İnşallah tedavi görüp iyileşir adamcağız.

bence de görün ama görmeyin, size zararı da yok hem, adamı takıntı haline getirmişsiniz hafiften, umursamayın. eşine falan da sakın gitmeyin, ters tepki alırsınız.

valla bu gidişle bende ona benzicem gibi:)

biliyorum arkadaşlar bana hiçbir zararı yok hatta çokta üzülüyorum durumuna belirttim daha önce ama kendinizi benim yerime koyun bir lütfen ister istemez korkuyorsunuz

zaten eşim diyoki yakında ikinizi birden götürücem psikoloğa oda anlamıyo benikaydirigubbakcemile

Sakın eşiyle konuşmayın,çünkü bu durum sizi ilgilendirmez bence..
anlattığınız kadarıyla psikolojik sorunundan kaynaklanıyor bu hareketleri...
siz fazla incelemiş ve fazlaca kafaya takmışsınız...
sonuçta size bir zarar vereceğini sanmıyorum...
bu tür kişileri zararlı kişi olarak değil de,
yardıma ihtiyacı olan kişi olarak görmeliyiz...
muhatap olmayın ve dikkatli bakmayın derim ben...
sevgiler...

bu tip psikolojik rahatsılıkların zeka seviyesiyle ilgisi olmaz
aksine çok da zeki olabilirler
adamda takıntı varsa sadece kendi kendini zorlar
etrafa zararı olmaz, sizin farkınızda bile değildir bence o, çünkü basamaklarla, kaldırım taşlarıyla meşgul
korkmanıza gerek yok, hatta garipliği sezdiğinizi hissettirmeyin bence adama

bence tiki var adamın
eşimin halasının kızında da buna benzer tepkiler vardı varmış yani ben şahit olmadım atlatmış
mesela ışığı 3 kere yakıp söndürmeden yakmazmış
halının ortasına basmaz önce etrafında tur atıp öyle basarmış
kapı eşiğinden atlar atlar sonra içeri girermiş gibi gibi
bu adamda da böle takıntılar olabilir
korkulcak bişi yok bence :delphin:

Back
X