Bir Adamdan çok kötü korkmaya başladım:(:(

amca iyi saatte olsunlarda demekki. bu erecede belirgin hareketler sergiliyorsa bence mutlaka dr.a yolu düşmüştür. sana zararı olacagını sanmam ben. neticede günlük yasantısını sürdürebildiğini anlıyorum yazından.
eşiyle muhabetin varsa konus ama yoksa bunun için konusma.kadında kendini kötü hisseder.zaten omzunda bissürü yük vardır kadıncagzın

bence tiki var adamın
eşimin halasının kızında da buna benzer tepkiler vardı varmış yani ben şahit olmadım atlatmış
mesela ışığı 3 kere yakıp söndürmeden yakmazmış
halının ortasına basmaz önce etrafında tur atıp öyle basarmış
kapı eşiğinden atlar atlar sonra içeri girermiş gibi gibi
bu adamda da böle takıntılar olabilir
korkulcak bişi yok bence :delphin:

ben bunlardan korktum:1shok:

Kızlar bugün 23 nisan,sakın ha kapalı alışveriş merkezlerine gitmeyin.
Valla tiki olursunuz hepiniz,ortalık palyaço,chucky,oyuncak bebe kaynıyordurdelikafadulden
Ben rahaaat rahaaat giderim,danayı da sokamazlar ya içeri:icecream:
Okyyyyy en çok da sen dikkat et,ortalıkta fink atar palyaçolar:kahve:

beni de alın giderken.
ben de bana bakan oyuncak bebeklerden korkarım..
bir Chucky sendromu da benden.

aa bir de yatarken başucumdaki kitabın kapağındaki resim de bana bakıyorsa olmaz, ters çevirmem gerek.

zaten biliyordum az biraz sıyrık birşey olduğumu kafamçokkarıştı
Hımmm demek sana resimli kapağı olan kitap hediye edilmeyecek:dilcikar:

aliriz yavrimmm ne demek.:delphin:..topluca bir piskologa gidek...korkularimizi anlatalim..
Senle ben Chucky filmlerini izleyip terapie oluruz...Okiyide palyacolarin icine atariz yada daha etkili bir terapie kendisini palyaco yapariz.CADIARZU..Mariyelide bir minibüs dolusu tikli adamlarin icine atariz...olduda bitti masallah:teytey:

Zuhahahahah....iste bende bunda koparimmmm:roflol:
Gülme bak tiki olurum sonra,atarım örümcekleri üstüneeee sırnaşık şey

eşiyle muhabbetim yok ama ne biliyim genç bir adam 30unda yada taş atlasın 32
iyi bir insanda yüksek lisansını falan yapıyor zeka olarak gayet normal üzülüyorum. artı kendimde korkuyorum

ama kesinlikle var bir problem. bana karşı bir davranışı yok ama ciddi anlamda psikolojim bozuldu bana bakışından bile korkuyorum sabah günaydın falan demesin istiyorum artık o duruma geldim.

bugün serviste birden arkasını dönüp bana baktı saat kaç diye sordu. öyle bir baktıki ama sabah sabah korkudan uykum açıldı

:roflol::roflol:ayyy canım ya valla çok güldüm kusura bakma kıyamam sana yakaydirigubbakcemile3bencede psikolojik bir rahatsızlığı var akannehir

Back
X