• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir adet ahım var,,,

Kızlar ilahi adalete inanıyoruz hepimiz eden bulur diyoruz var mı bu duruma şahit olan? Ah ettiginiz ve gerçekleştiği oldu mu(bir adet ahım var tutmuyor sanki )
Ah etmişsiniz. Hayatınızı gerçekleşmesini bekleyerek ziyan etmeyin. Bırakın her şey olacağına varsın. Siz mutlu olmayı, ahınız tutmasa da mutlu olmayı, ahınızı alan kişiye artık önem vermeden mutlu olmayı dileyin.

Ah etmek yerine Allah'a havale etmek daha güzeldir tatlım. Ahın tutacak diye beklerken başkalarının mutsuzluğuyla kendini Mutlu eden kötü bir insanmış gibi hissedersin zamanla. Bende birine ah etmiştim ama sonra farkettimki, aslında ben hayatımdan memnunsam oda benim hakkıma girdiyse, bırakayım o düşünsün, benim vicdanım rahatsa ben niye sürekli düşünüyorum ki. Ben başkalarının mutsuzluğundan mutlu olacak kadar aciz ve ezik birimiyim dedim kendime. O gün Hakkı'mı helal ettim ve şimdi o insan dünyanın en mutlu insanı olsa bile umrumda değil, ben bana yetecek kadar Mutlu olayımda başkası beni baglamaz

benim bir kere tuttu da diğerleri tutmadı yahu çünkü içten etmedim kızdım geçti filan:)
ama dualarım kabul oluyor bence başkasına
kaç kişi evlendirdim dermişim :p şaka bir yana tabi bu hep onların hakettiği çünkü açıkçası kim bana bir iyilik yapmışsa ona dua ediyorum karşılığında da mutlu olduklarını görünce de çok mutlu oluyorum..

Annem çok çile çekmiş hayatı boyunca sıkıntı sıkıntı sıkıntı.
Çok bunalınca der ki kimseye bir şey yapmadım iyilikten başka bana beddua edenin s...yım yattığı yere:KK53::KK53::KK53:

Bana da mı ettiler bilmem kız kaderini anadan alır hesabı.
Dertlerim bitmez.:KK14:

Bu arada soruna gelecek olursak tutar diyorlar ama hepsinin tuttuğunu görmedim.
Ama görmek zorunda değiliz tabi biz bilmeden de tutabiliro_O

benımde canımı yakan çok kişi oldu hep ah ettim bedduada ettim gün geldi can acısında... çoğu tuttu biri de yolda:D alma mazlumun ahını çıkar..................

Ah etmek yerine Allah'a havale etmek daha güzeldir tatlım. Ahın tutacak diye beklerken başkalarının mutsuzluğuyla kendini Mutlu eden kötü bir insanmış gibi hissedersin zamanla. Bende birine ah etmiştim ama sonra farkettimki, aslında ben hayatımdan memnunsam oda benim hakkıma girdiyse, bırakayım o düşünsün, benim vicdanım rahatsa ben niye sürekli düşünüyorum ki. Ben başkalarının mutsuzluğundan mutlu olacak kadar aciz ve ezik birimiyim dedim kendime. O gün Hakkı'mı helal ettim ve şimdi o insan dünyanın en mutlu insanı olsa bile umrumda değil, ben bana yetecek kadar Mutlu olayımda başkası beni baglamaz
Güzel düşünce

bende birilerini Allah'a havale ettim, hatta arada dayanamıyorum,kendimi kaybedip beddua da ediyorum. Ama sonuç olarak şu an o mutlu, her şeyi yolunda gidiyor, benimse istediğim hiç bir şey olmuyor:KK43:

benim bir kere tuttu da diğerleri tutmadı yahu çünkü içten etmedim kızdım geçti filan:)
ama dualarım kabul oluyor bence başkasına
kaç kişi evlendirdim dermişim :p şaka bir yana tabi bu hep onların hakettiği çünkü açıkçası kim bana bir iyilik yapmışsa ona dua ediyorum karşılığında da mutlu olduklarını görünce de çok mutlu oluyorum..
bana da bir dua eder misin arkadaşım evlilik için :KK48:

Kızlar ilahi adalete inanıyoruz hepimiz eden bulur diyoruz var mı bu duruma şahit olan? Ah ettiginiz ve gerçekleştiği oldu mu(bir adet ahım var tutmuyor sanki )

Cok ah aldim hepsi tuttu süründürdüler cok ah ettim ama kabul olmadi yada olucak bilemem ama su gercekki ilahi adalet var bu dünyada görmezsek öbür dünyada mutlaka görücez... Can yakan cani yanicagi günü beklesin demisler ya öyle iste...

Back
X