• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir adet ahım var,,,

biz ah ediyoruz diye birilerinin başına iş gelmiyor. yani en azından ben ah ettim, bedelini ödüyor diye düşünmek çok kötü bişi...

ayy evet ah etme dönüp dolaşıp kendimize geliyor... ama eden buluyor hiiç üzülme... İlahi adalet şaşırtıyor sen tam mevzuyu bile unuturken bir alakasız yerden bir haber geliyor aa aaaa diyosun... hafiften pis bi sırıtma gelse de yüzüne toparlıyosun ağzını burnunu sırıtmıyosun bi ohh olsun diyesin gelse de demiyosun tutuyosun dilini...

ayy evet ah etme dönüp dolaşıp kendimize geliyor... ama eden buluyor hiiç üzülme... İlahi adalet şaşırtıyor sen tam mevzuyu bile unuturken bir alakasız yerden bir haber geliyor aa aaaa diyosun... hafiften pis bi sırıtma gelse de yüzüne toparlıyosun ağzını burnunu sırıtmıyosun bi ohh olsun diyesin gelse de demiyosun tutuyosun dilini...

Evet tam da böyle olsun diyorum olacak mı diyorum belki kötü bir düşünce beklemek doğru değil belki ama o kadar üzüldüm ki....onlar mutsuz olunca ben mutlu mu olurum hayır ama ilahi adalete inanıyorum işte

Evet tam da böyle olsun diyorum olacak mı diyorum belki kötü bir düşünce beklemek doğru değil belki ama o kadar üzüldüm ki....onlar mutsuz olunca ben mutlu mu olurum hayır ama ilahi adalete inanıyorum işte

inan inan ..... sen dua et kendin için ve hayatına bak takılma hiç.... herkez haksızlığa uğruyor... hem de öyle böyle değil... illa ki kazık yiyioruz hayatta.... ama kazık atanlara dönüyor o kazık.... kaçarı yok bu işlerin :)

acaba başka bır ah tuttu,bu yaşadığın şeyi sen o yzudenmı yaşadın,dön birde kendıne bunu sor,unutma başına ne geldi ise,tek sorumslusu sensın,başkasına ettiğin ahın peşine düşeceğine,sana edılen ahların muhasebesını yap,ben hep öle yaparım,bu yuzden kımseye kızgın kırgın değilim,ama soruna gelınce çok şükür hakkım yuzde 75 kımsede kalmadı,lakın kımsenın de bende,ee bu kadar gözyaşıma göre var bişey :)takılma,rahat ol

acaba başka bır ah tuttu,bu yaşadığın şeyi sen o yzudenmı yaşadın,dön birde kendıne bunu sor,unutma başına ne geldi ise,tek sorumslusu sensın,başkasına ettiğin ahın peşine düşeceğine,sana edılen ahların muhasebesını yap,ben hep öle yaparım,bu yuzden kımseye kızgın kırgın değilim,ama soruna gelınce çok şükür hakkım yuzde 75 kımsede kalmadı,lakın kımsenın de bende,ee bu kadar gözyaşıma göre var bişey :)takılma,rahat ol
Tabi ki kendime soruyorum ama sen yazdığını iki kere oku bence başına ne geldiyse tek sorumlusu sensin diyemezsin çünkü ne yaşadığımı bilmiyorsun

Canım için çoook rahat oolsun, Rabbim yarına bırakır yanına bırakmaz.
Daha dün annemle konuştuk dayımın eşi, komşunun kızından içinden çocukları yeğenlerini öğütlermiş "Evde kalmış Fatmaaa" diye bağırttırırmış. Komşu kızıda çok üzülürmüşş bu duruma. Dünyalar güzeli bir kızı var bakmaya kıyamazsın derler ya evde kaldı kızı 40 lı yaşlarda ne güzelliği kaldı ne de bahtı. Boşa dememişler tahtımı yaptında bahtımı yapamadın anne diye :KK51:

eğer bir insanın hiç suçu yokken onun canını yakıyorsa biri mutlaka yaptığını çeker
teyzem 6 7 senelik evliydi eşi onu memlekete gönderip başka kadınlarla birlikte oluyormuş:KK62:
tabi teyzem anladı adam gidersin git felan teyzem affetti, istemiyorum bilmem ne hem suçlu hem güçlü
sonunda annesinin evine geldi beddua etmiyorum dedi ahirette hesaplışacaz dedi
sonra adam yataklara düştü 5 6 yıl yatalak kaldı 1 yıl öncede öldü

Back
X