• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir adet ahım var,,,

Çocuğumla ilgili üzerlerse beni ah ederim vede tutuyor benimle ilgili asla tutmam ,
Beni de çocuğumla ilgili üzüyorlar.. Allaha havale ediyorum,en yakın zamanda bana yaşattıklarını yaşasın ve beni üzdüğünü ayaşayarak anlasın.. konuşarak olmuyor çünkü tecrübe lazım .. daha öncelerde 1 kişi için Allaha havale ediyorum dedim ve aradan zaman geçsede aynısını yaşadı..

benim tuttu.yakın arkadaşım ısrarla bir arkadaşıyla tanıştırmıştı üniversitede.iş ciddiye binince ayırdı.ikisinede ah ettim.kız yaşadıklarımın birebir aynını hatta daha fazlasını yaşadı.Allah kurduğum cümlenin aynını kurduttu o adiye.sevgilimden haber yok çıktımı bilmiyorum ama sanırım bendede ah var.hiç yüzüm gülmedi :(

benim tuttu.yakın arkadaşım ısrarla bir arkadaşıyla tanıştırmıştı üniversitede.iş ciddiye binince ayırdı.ikisinede ah ettim.kız yaşadıklarımın birebir aynını hatta daha fazlasını yaşadı.Allah kurduğum cümlenin aynını kurduttu o adiye.sevgilimden haber yok çıktımı bilmiyorum ama sanırım bendede ah var.hiç yüzüm gülmedi :KK43:
:(

çok ilginç gelecek belki ama.. bana abimin eşinin ahu tuttu kesiinn aslında arkadaş gibiydik. bize her geldiğinde onunla ilgilenmemi istiyordu. bende bazen konuşuyor bazen konuşmuyor surat asıyordum.. Daha beterini hiç konuşmamakla ve yüzüme bile bakmamakla görümcemden çektim. Ta kii ben hamile kalana kadar.. hamile kalınca %100 değişti bana karşı bu kez de onun yakınlaşmasını samimi bulmadım çünkü herşey bebek içindi.. oğluma annesi gibi davranıyordu kucağına alır ben alınca surat asar hemen yine benden alırdı .. şimdi kavgalıyız bende onun için Allaha havale ediyorum diyorum çünkü hiç yapılmaması gereken şeyleri yaptı..ilk tanıştığımız günden beri hiç yakın olmadı ailemle oraya gittiğimizde bile hiiçç konuşmaz masada sandalyede tlf bakar otururdu,ararım cevap vermezdi benden nedense nefret ediyordu. üstelik hiç konuşmamamıza rağmen..

Back
X