Bir adım öteye geçemiyoruz

Tanemsima

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
16
6
286
Sivas
Herkese merhaba.Biraz anlatıp rahatlamak için yazıyorum.11 yıllık evliyim.Eşimle görücü usulu evlendik ve çok şükür iyi giden bir evliliğim var.En büyük duam sağlıklı , hayırlı bir evladımızın olması.Bir çok tedavi aşılama tüp bebek tedavisi gördüm.Alternatif tıpla ilgili de bir çok baharat ve kür denedim.Sorun kaliteli yumurtamın olmayışı ve rezerv'imin oldukça düşük olması. iki sene öncesinde hamile kaldım 2 ayın sonucunda düşükle sonuçlandı.Çok güzel bir duyguydu bebeğimin karnımda benimle olduğunu hissetmek.En az bir sene kadar tesirinde kaldım ,çok üzüldüm çok yıprandım.Derdim büyük ama bana derdi veren Allah daha büyük dedim hep dualarımı eksik etmemeye çalıştım.Gelin görün ki bu ara yine rüyalarımda ; hamileyim , test yapıyorum, kendimi gelinlikle ağlarken görüyorum ve bebek arabası satın aldığımı görüyorum ve istemsiz bir şekilde bu ay hamileyim evet diyorum. Bugün sabah bir test yaptım yine negatif

Eşim hep hayırlısı der, nasip der ama tabi ki oda çok istiyor.Sanki böyle bir problemimiz olmasa çok daha mutlu olacağız ama takılıp kaldık bir adım ileriye gidemiyoruz gibi hissediyorum.Yapacağım tek şey yılmadan azimle tüp bebek tedavisine devam etmek ama oda maddiyat istiyor,birikim istiyor.Çabalıyoruz birikim yapmaya. Hayal kurup olacak bende bir gün anne olacağım diyorum hep bebeğim olunca şöyle olacak diyorum.Elimden hiçbirşey gelmiyor doluyorum sonra yine kendi kendime teselli veriyorum.Evlatlık edinmek istemiyoruz çünkü yapabileceğimizi düşünmüyoruz.Hiç bir zaman çocuğumuz olmayacak böyle geçecek ömrümüz diye de düşünemiyoruz olacağını hissediyoruz.Böyle sıkışıp kaldık.
Benim gibi bebeği olmayanların hep bir iç sızısı yürek yangını vardır.Sonuna kadar hissediyorum. Rabbim tüm olmayanlara içi sırada bize versin.Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim.

Canım tez vakitte Allah kucağına hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi bebiş verir inşallah. Üzülme Allahtan ümit kesilmez

Allah yardımcınız olsun. Biz de çok istiyoruz henüz 4 aylık evliyiz ama 28 yaşındayım, etrafımda çocuklu aileler görünce çok özeniyorum. Hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Bunlar nasip kısmet işleri biraz kendinizi rahat bırakın.Eşinizle her birlikte olduğunuzda çocuk için de olmayın zamana bırakın biraz

Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Eminim zordur yaşadıklarınız ama Allahım büyüktür inşallah bir derman bulunur.

Allah tez zamanda sağlıklı bebekler versin inşallah size ve tüm isteyenlere

Bu konuda psikoloji çok önemli yıllarca tedavi görüp kafa olarak en rahat dönemde doğal yollarla gebe kalan bi sürü kadın var elbette tedavinizi sürdürün ama psikoloji konusunuda yabana atmayın

Sana en büyük sırrı veriyim mi canım .Kafa rahatlığı .Benim de uzun süre olmadı .Dedim artık olmayacak .Sürekli kafamın içinde beynimi kemirirdi bu düşünce.Pes ettim akışına bıraktım.Rabbim sen en iyisini biliyorsun dedim ve iki ay sonra hamile kaldım.Doktorumun dediği şey ise sürekli düşünüp rahmini yorma küstürürsün olmuştu.Sende akışına bırak canım su akar yolunu bulur elbet

Aminn inşallah. Allah razı olsun .Çok şükür psikolojik olarak iyiyim dualarla teselli arıyorum.Tek üzüntüm bilinmezlik.

Rabbim tez elden kucağınızı doldursun.
Sabrınızın sonu selamet olur inşallah ve çifte bebek müjdesini alırsınız inşallah
Duamdasınız ,......

Raporlu olarak devlet hastanesinde de yapılıyor diye biliyorum maddi açıdan deneyebilirsiniz

Öncelikle bunu çok düşünme.. Kafandan at.. İnşallah hayırlısıyla duaların kabul olur.. Allah sana bir evlat nasip eder..

Aminn inşallah. Allah razı olsun .Çok şükür psikolojik olarak iyiyim dualarla teselli arıyorum.Tek üzüntüm bilinmezlik.
İsyan manasında demedim bu konudan biraz uzaklaşabilsen odak noktanız bu konu olmasın birebir yaşadım bu durumu

İsyan manasında demedim bu konudan biraz uzaklaşabilsen odak noktanız bu konu olmasın birebir yaşadım bu durumu
Anlıyorum ama kafadan attım düşünmüyorum dediğim anda olaylar bırakmıyor yakamı.Düşünmüyorum tamam diyorum ya rüyalrım devreye giriyor. Ya birinin hamile haberini alıyorum.Şu doğum yapmış bu hamile arkadaş çevresinden kaynaklı.Düşüncesizlik yada benim durumumdan haberleri olmadığı için değil de hayatın getirileri olarak konuşuluyor illa ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…