Herkese merhaba.Biraz anlatıp rahatlamak için yazıyorum.11 yıllık evliyim.Eşimle görücü usulu evlendik ve çok şükür iyi giden bir evliliğim var.En büyük duam sağlıklı , hayırlı bir evladımızın olması.Bir çok tedavi aşılama tüp bebek tedavisi gördüm.Alternatif tıpla ilgili de bir çok baharat ve kür denedim.Sorun kaliteli yumurtamın olmayışı ve rezerv'imin oldukça düşük olması.
iki sene öncesinde hamile kaldım 2 ayın sonucunda düşükle sonuçlandı.Çok güzel bir duyguydu bebeğimin karnımda benimle olduğunu hissetmek.En az bir sene kadar tesirinde kaldım ,çok üzüldüm çok yıprandım.Derdim büyük ama bana derdi veren Allah daha büyük dedim hep dualarımı eksik etmemeye çalıştım.Gelin görün ki bu ara yine rüyalarımda ; hamileyim , test yapıyorum, kendimi gelinlikle ağlarken görüyorum ve bebek arabası satın aldığımı görüyorum ve istemsiz bir şekilde bu ay hamileyim evet diyorum. Bugün sabah bir test yaptım yine negatif
Eşim hep hayırlısı der, nasip der ama tabi ki oda çok istiyor.Sanki böyle bir problemimiz olmasa çok daha mutlu olacağız ama takılıp kaldık bir adım ileriye gidemiyoruz gibi hissediyorum.Yapacağım tek şey yılmadan azimle tüp bebek tedavisine devam etmek ama oda maddiyat istiyor,birikim istiyor.Çabalıyoruz birikim yapmaya. Hayal kurup olacak bende bir gün anne olacağım diyorum hep bebeğim olunca şöyle olacak diyorum.Elimden hiçbirşey gelmiyor doluyorum sonra yine kendi kendime teselli veriyorum.Evlatlık edinmek istemiyoruz çünkü yapabileceğimizi düşünmüyoruz.Hiç bir zaman çocuğumuz olmayacak böyle geçecek ömrümüz diye de düşünemiyoruz olacağını hissediyoruz.Böyle sıkışıp kaldık.
Benim gibi bebeği olmayanların hep bir iç sızısı yürek yangını vardır.Sonuna kadar hissediyorum. Rabbim tüm olmayanlara içi sırada bize versin.Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim.

Eşim hep hayırlısı der, nasip der ama tabi ki oda çok istiyor.Sanki böyle bir problemimiz olmasa çok daha mutlu olacağız ama takılıp kaldık bir adım ileriye gidemiyoruz gibi hissediyorum.Yapacağım tek şey yılmadan azimle tüp bebek tedavisine devam etmek ama oda maddiyat istiyor,birikim istiyor.Çabalıyoruz birikim yapmaya. Hayal kurup olacak bende bir gün anne olacağım diyorum hep bebeğim olunca şöyle olacak diyorum.Elimden hiçbirşey gelmiyor doluyorum sonra yine kendi kendime teselli veriyorum.Evlatlık edinmek istemiyoruz çünkü yapabileceğimizi düşünmüyoruz.Hiç bir zaman çocuğumuz olmayacak böyle geçecek ömrümüz diye de düşünemiyoruz olacağını hissediyoruz.Böyle sıkışıp kaldık.
Benim gibi bebeği olmayanların hep bir iç sızısı yürek yangını vardır.Sonuna kadar hissediyorum. Rabbim tüm olmayanlara içi sırada bize versin.Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim.