- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
Ailemin yanına giderim 15 gün. Kimsenin kimseden haberi yok nasılsa.Merhaba hanımlar .Gerçekten artik delirmek üzereyim ya da ben kafaya çok takıyorum .Önceki konularımi bilen bilir .Bu saatte uyku bile uyuyamıyorum sinirden.
Konuya girersem evlendigimizden beri görüşmelerimizin ucunden ikisinde gorumcem eşimi kenara çekip ,ya da odaya çekip bir şeyler konusuyor.Mesela bir yere gidiyoruz yolda kolundan çekip fısır fısır bir şeyler söylüyor .Ya da kayinvalidemlerdeyiz .Hep birlkte oturuyoruz.Kaş göz yapıp odaya çekiyor .15 dakika gelmiyorlar .Ben de dün ilk defa yanımıza geldiklerinde tavir koydum .Yüzlerine bakmadım.Gorumcem kişisi rahatsiz olduğumu anlasin diye .Eisme de çıktığımızda bir daha ailevi bir mesele konusacaksaniz ki olabilir benim bilmemi istemeyebilir siniz ama beni götürme o zaman .Ben rahatsız oluyorum dedim.Her seferinde kadında beni dışlama çabası .Ben olsam ablam boyle bir şey yapamaz .Eşim yanlış anlar ne cagiriyorsun beni derim .Kardeşler tabikide özel konusmak isteyebilir ama yanimda yapılması hoşuma gitmiyor .Kendimi dış kapinin dış mandalı gibi hissediyorum ..
Diğer bir konu eşimin abisi yok.Vefat etmiş .Yengesi ve yeğenini görmeye gidecekler .İki günlüğüne .İki yaşında çok zor bir kızım var ve 7, aylık hamileyim.Gidecekleri yer 12 saat .Cuma gidip pazar akşam donecekler .3 gün.Bu planlama benim dışımda yapıldı .İzin almak değil ama eşim de dahil kimse bana sen hamilesin çocukla tek kalabilir misin demedi.Kayinvalidem formaliteden bu aksam soruyor.Ben de zaten gidiyorsunuz artık mecbur kalicam dedim.Kendimi yok sayılmış hissediyorum..Abartıyor muyum??
Bir de gorumcemin kızı var.16 Yasinda .Eşim o gelsin dursun yanında dedi.Zaten kız bir n gün dershanede .Ben de tamam akşam dursun en azından dedim.Ablana söyledin mi dedim.Evet.dedi.Dun kayinvalidemlerden kalkarken abla kızı gondereceksin değil mi dedi?Bana bir şey demediniz ki dedi bana bakarak .Bu kadin bizi çağırırken bana hiç bakmayip,beni yok sayıp eşimi davet eden insan.Ben de eşim için sana söylemiş dedim.Yok kesin bir şey demediniz falan dedi.Ben de zor olacaksa ,düzeni bozulacaksa gelmesin dedim.O şirret bakışları ile yine bana baktı.Kayinvalidem kizim nasıl tek kalırsın bu halde falan dedi.Bana bir akıl verin
sinir oldum .Gözüme uyku girmedi .Çok mu abartiyorum ?
Sizde onları ziyaret etmek isteyebilirbsiniz.
Ayrıca kulağına birşey söylemek ne 5 yadinda miyiz?