Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık öyle yapıyorum .Aslında benim çok fazla taviz vermemden ve alttan almamdan da kaynaklaniyor .Artık değiştiriyorum kendimi .Haklısınız. Sizde onları yok sayın. Hep bunlar erkeğin dengeyi kuramamasindan kaynaklanıyor
Cok tesekkur ederim .Aynen dediğiniz gibi .Ben aynısını yapsam tepkisini hemen veriyor ama aileye çıtını cikarmiyor.Bosanirsa artık kendi kaybeder kafasindayim .İnceldigi yerden kopsun.Takmamaya calisiyorum ama elimde değil .Mümkün olduğu kadar az görüşme ,az muhabbet ediyorum.canım hamılesın rabbım kurtrsın erkek mılletı tarafına gelınce soz soyletmezler onlar nur nımet onlar ıcın boşanmaya bıle giderler en ıyısı takma ne hallerı varsa gorsun tavrınıda o an ne yapılıyorsa koy zaman gectıkten sonra tavır yapma sana yazık hersey yernde laf sokma bıle yarınde guzeldır
Siz benimle aynı evde mi yasiyorsunuz da bizimkilere fark yok diyorsunuz ???Çok merak ettim gerçektenKonu sahibi “abartıyor muyum” demiş, ben de abarttığını düşünüyorum.
Herkes aynı deyip de verdiğiniz örnekler koşullarla ilgili, konu sahibinin koşullarında da bizimkilere göre bir fark yok, yani yalnız kalmasına engel bir durum yok. Bu durumda da duygusal tepki verip abartıyor diyorum. Destan yazmaya gerek yok
Ne oldu erken doğum riskiniz mi var? Yazmamışsınız öyle birşey. Hamilelik eğer özel bir risk yoksa hepimiz için aynı işliyor işte, prensesliğe gerek yok. Millet tarlada bile doğuruyormuş zamanında, 3 gün yalnız kalmakla ölmezsiniz.Siz benimle aynı evde mi yasiyorsunuz da bizimkilere fark yok diyorsunuz ???Çok merak ettim gerçekten
Maddiyat değil yıllardır çalışıyorum evde tıkılıp kalamiyorum ise gidince pek yorucu calismazdim misafir odamız vardi orada ayaklarımı uzatıp yapardım işlerimi zaten alisverisimi bile o 5 hafta yaptım.yatinca agrilarimi daha çok hissediyordum işte en azından insanlarla oyalaniyorsun günü bitiriyorsun ağır bir isim yoktu zaten.Bu kadar sıkıntılı gebelikte 32.haftada izin almamanızın sebebi maddiyat mı?
Yetim kalmış da bu çocuğu 5 yıldır arayıp sormamislar .Anne bunları kabul etmemek için elinden geleni yaptı .Zaten çocuk bunlara düşman .Kayınvalide oturmuş bilmem ne tarihi eser varmış orda onu da görmeye gidelim,yolda surda yemek yiyelim ,ev almış bilmemneresi gitmisken ona da bakalım falan diyor .Yani ben kendilerini bildiğim için kayinvalidenin derdi çocuk değil gezmek .Zaten beni de bu halimle il dışına gezmeye götürmeye kalktı ben boyle gelemem deyince eşim de bunları götürmedi bu sefer gidemeyince 3 yıldır atamadığı sormadigi torununu özledi birden hastalandı .Anlatabiliyor muyum????Başkasının çocuğu yetim kalmış,bizim prenses 2 gün evde nasıl kalırım beni nasıl bırakır tribinde. Eşinizde iş yok,aile ve eşi dengede tutamıyor. Sizde prenses değilsiniz gayette kalırsınız 2 gün ne olmuş yani. Acil durumda yanınızda kimse olmayınca doğuramıyor musunuz yani?
Kocaman kocaman bağırmak istiyorum Korona var korona insanlar ölüyor ne gezmesi korona varrrrr.Bana sabah mesaj atmış "tamam gitmiyorum ,otobüsle gitsinler ,ben herkesi karşıma alırım senin için (karşısına alınacak ne varsa) herkes görsün bunu .Sen üzülme falan yazmış .Ben de artık çok geç bu karar için herkesin haberi var .Bu sefer karısı istemedi göndermedi bak olacak ,yetim çocugu sevindirecektik olacak ,ben gaddar olacagim .Daha kayınvalidem dün yolda yiyeceği yemekleri ,orda gezecegi yerleri söylüyor .Şuraya da gider miyiz acaba diyor .Ben asıl meselenin çocuk olmadığını bildiğim icin kızıyorum zaten .Eşim de bunlara çanak tutan ve sebep olan insan zaten .Haklı iken haksız duruma düşmek istemiyorum .
İlk hamileligimde ben de 37. Haftaya kadar calistim .Evimin büyük temizligini kendim yaptım ,o halde yorgan indirip kaldırdım.Zsten karisanim çok ama yardım edenim yok burda .Maddiyat değil yıllardır çalışıyorum evde tıkılıp kalamiyorum ise gidince pek calismazdim misafir odamız vardi orada ayakkabı uzatıp yapardım işlerimi zaten alisverisimi bile o 5 hafta yaptım.yatinca agrilarimi daha çok hissediyordum işte en azından insanlarla oyalaniyorsun günü bitiriyorsun ağır bir isim yoktu zaten.
sizde bu kadar yazıp yazıp geceye kadar yolluk hazırladım diyorsunuz. İki kadın gidiyor görümce ve kayınvalide elleri kopmadıysa hazırlarlar baştan böyle bir adama ikinci çocuğu vermek zaten hata ama bu aile size ne yapsa siz akıllanmazsınız. Büyük kavga ettim gitmesin diye 7 ylık hamileyken yine de yolluk hazırladım diyorsunuz SÖZDE boşanmayı düşünürken .. Kendi aklınızla burdaki insanların aklıyla da dalga geçiyorsunuz bu da son yorumumdu hayat sizin ezilmeye devamke..Yetim kalmış da bu çocuğu 5 yıldır arayıp sormamislar .Anne bunları kabul etmemek için elinden geleni yaptı .Zaten çocuk bunlara düşman .Kayınvalide oturmuş bilmem ne tarihi eser varmış orda onu da görmeye gidelim,yolda surda yemek yiyelim ,ev almış bilmemneresi gitmisken ona da bakalım falan diyor .Yani ben kendilerini bildiğim için kayinvalidenin derdi çocuk değil gezmek .Zaten beni de bu halimle il dışına gezmeye götürmeye kalktı ben boyle gelemem deyince eşim de bunları götürmedi bu sefer gidemeyince 3 yıldır atamadığı sormadigi torununu özledi birden hastalandı .Anlatabiliyor muyum????
Prenses falan da değilim zaten kendimi prenses gibi hissettirecek insnalar yok etrafimda .İlk hamileligimi de tek geçirdim ,dört ay mide bulantısından mahvoldum .Mutfağa giremedim .Bir tabak yemek getirenim.yoktu.Cocugumu d a kendim büyüttüm ,bunu d akendim buyutucem .
Sorun kayinvalidenin canının gezme çekmesi ,esimin emir eri gibi hazır kıta beklemesi ,bana gelince işleri çok yoğun çok yorgun ,laf olsun diye sorar insan biz gidiyoruz ama bir ihtiyacın olur mu ?Aklımız sende .Bu kadar bir söz bekledim .Bir de yanlarına geceye kadar yolluk hazırladım .Prenses olan ben değilim kayınvalide kişisi .
Erken doğum illaki önceden bildirilen bir şey değil .Ablam pat diye erkenden doğurdu 29.haftasinda 4 ay önce .Rutin kontrol diye gitti doğum başlamış .Bunu siz de dahil kimse bilemez .Diğer bir konu ortopedik rahatsızlığın var ve hamielligim zor geçiyor .İki kilo bile alsam yerinden kalkamayan bir insnaim ki 10 kilo aldım ve iki büklüm yürüyorum .Kalcamda sıkıntı var ve kızım 2 yaş sendromu yaşıyor .Sürekli kucak istiyor .Kendini yere atıyor .Eşim en azından akşama geliyordu yatıyordum .Prenses olsam yerimden kalkmazdim buna ragmen kendim idare ettim hep.Kimseden yardım istemedim ki istesem bile etrafımda öyle bir insan yok .Üç gün bana çok zor gelecek çocukla .Hepsi de rahatsızlığımi biliyor .Ben Allah'a havale ettim ve kayınvalide 3 yıldır torununu arayı sormamis bir gün kalacak tarihi eserlerden bahsediyor oraya da şuraya da gidelim.Yolda şu yemeği yiyelim diye beni de balıklı gole goturmek istedi ben bu halde gidemem deyince eşim goturmedi bu sefer bunu çıkardı .Ne oldu erken doğum riskiniz mi var? Yazmamışsınız öyle birşey. Hamilelik eğer özel bir risk yoksa hepimiz için aynı işliyor işte, prensesliğe gerek yok. Millet tarlada bile doğuruyormuş zamanında, 3 gün yalnız kalmakla ölmezsiniz.
Eleştiri alamayacaksanız “abartıyor muyum” diye sormayın bir zahmet.
Zaten söyledim eşime .Kimseyi istemiyorum dedim .Gelmeyecek .Bu zamana kadar zaten tektim .Bundan sonra da kalırım dedim .ben senın yerinde olsam o mundar görümceye minnet edeceğime 2 gün uykusuz kalırım daha iyi ,
Yaa neden dalga geçeyim ki?Bu kadar büyük tepki vermenizin nedeni ne acaba ??Mesajınızı çok komik buldum.Dalga gectigimi düşünürseniz yazmazsiniz .Bilerek yaptım defolup gitsin elime bir koz geçti .Bu sefer ben kötü insan olacaktım burda da yazılıyor yok prensesmisim çocuk oksuzmus .Tekrar söylüyorum .Çocuk 4 yaşında öksüz kalmış şu an 17 yaşında ve nadiren arayıp sormuşlar çocuk düşman olmuş bunlara zaten gelmesinler diyormuş .Bunlar da çocuk üniversiteye gidecek beni aramadilar der diye gidiyorlar .Bu sefer çocuğu sevindirecektik bizi göndermedi olacaktı .Dönünce elimde koz olacak bosanmayacagimi nerden çıkardınız ayrıca ??sizde bu kadar yazıp yazıp geceye kadar yolluk hazırladım diyorsunuz. İki kadın gidiyor görümce ve kayınvalide elleri kopmadıysa hazırlarlar baştan böyle bir adama ikinci çocuğu vermek zaten hata ama bu aile size ne yapsa siz akıllanmazsınız. Büyük kavga ettim gitmesin diye 7 ylık hamileyken yine de yolluk hazırladım diyorsunuz SÖZDE boşanmayı düşünürken .. Kendi aklınızla burdaki insanların aklıyla da dalga geçiyorsunuz bu da son yorumumdu hayat sizin ezilmeye devamke..
Zıkkım yesinler diye hazırladım .Kötü olan ben olmak istemedim .Haklı iken haksız duruma düşmek istemedim.Bu sefer kötü kadın olacaktım .Bak gitmemizi istemiyor ,oglumuzu yeğeni ile gorusturmuyor ,eşim olacak kişi beni yegenimle gorusturmedi,abim oldu diye acitasyon yapacaktı .Ben hikayedeki cadı olacaktım .Konu sahibi arkadaşım sende bir hoşsun ama, birde yolluk hazırladım diyorsun. Neden? Hem gitmesini istemiyorsun hemde yanına paket hazırlıyorsun. Boşanmayı düşündüğüm adama değil yolluk, zıkkım bile hazırlamam.
Bak sen beni hamile halime, çocukla tek bıraktınn bizi düşünmedin ama ben seni düşündüm yolda aç kalmana gönlüm razı olmadımı mesaji veriyorsun güya. Verme. Senin eşin o mesaji almaz, tam tersi bana yolluk bile hazırlamış demekki sorun yok diye düşünür.
Bu arada görümce gitmiyor .10 senedir gitmemiş .Gider mi hiç kocası kızar ,çocukları tek kalır burda .Ne olsa onun ailesi var benim enayinin yok.sizde bu kadar yazıp yazıp geceye kadar yolluk hazırladım diyorsunuz. İki kadın gidiyor görümce ve kayınvalide elleri kopmadıysa hazırlarlar baştan böyle bir adama ikinci çocuğu vermek zaten hata ama bu aile size ne yapsa siz akıllanmazsınız. Büyük kavga ettim gitmesin diye 7 ylık hamileyken yine de yolluk hazırladım diyorsunuz SÖZDE boşanmayı düşünürken .. Kendi aklınızla burdaki insanların aklıyla da dalga geçiyorsunuz bu da son yorumumdu hayat sizin ezilmeye devamke..