• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR AKIL FİKİR VERİN,ALLAH İÇİN.

soguk_kis_gunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
508
112
43
37. haftalık hamileyim, 10 aylık evliyim, bu evlilikte hiç sahiplenilmedim, sevildiğimi de hissetmedim,çok sorun yaşadık, her seferinde barıştık.
şimdi sevgili kocam haftaya ki ben 38 haftalık gebe olacağım haftaya 3 gün için şehir dışına eğitime gitmek için izin istedi, ben de gidebileceğini söyledim, sonra ağladım, kırıldım, her zaman o kariyeri bizden bir adım ileride olmuştu, gitme desem ne olacaktı,önemli olan beni ve oğlumuzu önemsemiyor.annemi aramış, annem de bana bakmak için kız kardeşimle buraya gelecek.60 yaşındaki kadına ve yanında gelecek engelli kız kardeşime yazık değil mi
ne düşünmeliyim bilmiyorum.bir adam gitmeli mi 38 haftalık karısını eğitim için.ne düşünüyosunuz, bir akıl fikir verin, belki ben yanlış düşünüyorumdur...nasıl düşünmeme gerek

bana göre sorması bile abesti, ne demeliydim, gitme mi, yanımda kal mı, doğum her an gerçekleşebilir, yanımdaolmanı istiyorum mu, ne olur beni önemse mi, ne demeliydim...
basitçe önemsenmiyorum, bu kadar, bana bunu sorduktan sonra ha gitmiş ha gitmemiş.

Ama canim bunu nasil sana soyledigi de önemli bak bende 33 haftaligim sancim eksik olmuyor doguracam diye geziyorum ama esim pazar gunu sehir dusina gidiyor iyle izinde istemedi askim ben oazar gunu konyada gorevliyim gorev yazmislqr dedi tamam dedim bende. Napim adamin isi bu mecbur kaliyor. Sen git annen e olmadi onlarin yorulmalarini iatemiyosan ve tabi gidebilecegin mesafedeyse..ama geliyolarsa da bunu bilmiyorum takma bukadqr hassassin sen simdi etkilenirsin herseyden ama uzulme

Canım Allah eşine akıl fikir versin.Yavru sadece sizin değil ayni zamanda ona da ait.Yavrumuzun doğumunda yanimizda olsan da eğitime sonra git desen.Ağlayarak bir şey çözülmüyor inan.Annem yaşlı telaş eder desen.

evlenir evlenmez hamile kalmanız ilişkinizi olumsuz yönde etkilemiş olabilir, ilgisiz davranması elbetteki doğru olamaz ama işiyle ilgili gerekli ve ertelenemez bir durumsa gitmek zorunda olabilir, hem keyfi gidiyor hem işinde yükselmek için demişsiniz bu ikisi aynı şey değil, duygu-mantık karışması yaşıyorsunuz , son haftalarınız olduğu için normal zamandakinden daha çok onu yanınızda istemeniz doğal bir durum ama lütfen abartmayın, sadece 3 gün..

[QUOTE="soguk_kis_gunu, post: 38152913, mgitme zorunluluğu olan bir eğitim değil, mazeret bildirip katılmayabilir, keyfi gidiyor, işinde yükselmek için.[/QUOTE]
Canim senin bulundugun ilden cokmu uzakta gideceginyer.sonucta o bebegin babasi da kocan dusunmustur herhalde ya okadar sirumsuz olacagini sanmam ben ama sen daha iyi tanirsin esini tabiki..kavgasiz dovussuz konussan tatli tatli sakayla desenki ya sen yokken ben dogurursam falqn de bakalim bi qma tartsimadan

Canım sanırım hamileliğin verdiği bir hassasiyet var sende. Eşin arkadaşlarıyla gezmeye ya da tatile gitmiyorki eğitime gidiyor sonuçta işiyle alakalı bir şey.
bana söz vermişti, aralık ayında hiçbir eğitime gitmem diye.eğitim zorunlu olsa haklısında, erkek erkek gibi davranmalı bence, sahip çıkmalı, eşine karısına çocuğuna...erkeklik bu değil

bana söz vermişti, aralık ayında hiçbir eğitime gitmem diye.eğitim zorunlu olsa haklısında, erkek erkek gibi davranmalı bence, sahip çıkmalı, eşine karısına çocuğuna...erkeklik bu değil

Eğitim zorunlu değil mi, değilse gitmeyebilir tabii. Madem size zamanında söz verdi o zaman sizden izin istediğinde o sözünü hatırlatsaydınız keşke kırılıp ağlamak yerine.

[QUOTE="soguk_kis_gunu, post: 38152913, mgitme zorunluluğu olan bir eğitim değil, mazeret bildirip katılmayabilir, keyfi gidiyor, işinde yükselmek için.
Canim senin bulundugun ilden cokmu uzakta gideceginyer.sonucta o bebegin babasi da kocan dusunmustur herhalde ya okadar sirumsuz olacagini sanmam ben ama sen daha iyi tanirsin esini tabiki..kavgasiz dovussuz konussan tatli tatli sakayla desenki ya sen yokken ben dogurursam falqn de bakalim bi qma tartsimadan[/QUOTE]

olay gitmesi gitmemesi değil, bir anlasanız, gitsin cehennemin dibine kadar yolu var, ben samsundayım, o izmite gidiyo...önemli olan şu:ben tek başıma da doğururum da, umrunda bile değiliz biz onun oğlumla, en basitinden gece zar zor wc ye kalkıyorum, yardım etmiyor bile.gebelik boyunca yardımcı da olmadı, 6 haftalık gebe iken bu çocuk benden mi diye sormasını ve dayağı, hakaretleri de hala unutmadım

37. haftalık hamileyim, 10 aylık evliyim, bu evlilikte hiç sahiplenilmedim, sevildiğimi de hissetmedim,çok sorun yaşadık, her seferinde barıştık.
şimdi sevgili kocam haftaya ki ben 38 haftalık gebe olacağım haftaya 3 gün için şehir dışına eğitime gitmek için izin istedi, ben de gidebileceğini söyledim, sonra ağladım, kırıldım, her zaman o kariyeri bizden bir adım ileride olmuştu, gitme desem ne olacaktı,önemli olan beni ve oğlumuzu önemsemiyor.annemi aramış, annem de bana bakmak için kız kardeşimle buraya gelecek.60 yaşındaki kadına ve yanında gelecek engelli kız kardeşime yazık değil mi
ne düşünmeliyim bilmiyorum.bir adam gitmeli mi 38 haftalık karısını eğitim için.ne düşünüyosunuz, bir akıl fikir verin, belki ben yanlış düşünüyorumdur...nasıl düşünmeme gerek

3 gun çok kısa bir süre .annenize ne gerek vardı ayrıca eşinize kırılacak hiç bir şey göremedim.izin istemiş vermişsiniz.bu zamanda kariyeri ile ilgilenmesi ne güzel bir şey yaa başka dertlerin olsaydı ne yapacaktın.ayrıca bu olay ile sahiplenmeme ile ilgili bir şey göremedim.sen yalnız kalma diye anneni aramış bile eşin, bunu düşünmesi sahiplendiğini gösterir.abartmayalım lütfn

Canim bence hiç kirilma şöyle düşün calismiyor olsaydı nasil sağlayacaktiniz geciminizi?benim eşim sürekli yanımda oldu hemde fazlasıyla yani doğumda yanıma filanda girdi sağolsun ama peki ya sonrası?mesela evlendik evleneli toplasak bir ay bile çalışmadı ve tüm sorunlar burdan çıkıyor...ona karşı sevgimden bile şüphelenmeye başladım sırf buyüzden onu 7/24 görüyorum..yani sürekli iç iceyiz..
Bunlardan dolayi bosanma noktasina geldik.ama şunuda biliyorum işine çok düşkün olan erkekler var Karisi hamile oluyor son günlerine geldigi için kadin erkek dogum iznine çıkıyor bir iki ay.onu yaniz birakmasin diye.yani buda var.ama bırak çalışsın ben çok çekiyorum..

[QUOTE="soguk_kis_gunu, post: 38153045, member: 6375enin bulundugun ilden cokmu uzakta gideceginyer.sonucta o bebegin babasi da kocan dusunmustur herhalde ya okadar sirumsuz olacagini sanmam ben ama sen daha iyi tanirsin esini tabiki..kavgasiz dovussuz konussan tatli tatli sakayla desenki ya sen yokken ben dogurursam falqn de bakalim bi qma tartsimadan[/QUOTE]

olay gitmesi gitmemesi değil, bir anlasanız, gitsin cehennemin dibine kadar yolu var, ben samsundayım, o izmite gidiyo...önemli olan şu:ben tek başıma da doğururum da, umrunda bile değiliz biz onun oğlumla, en basitinden gece zar zor wc ye kalkıyorum, yardım etmiyor bile.gebelik boyunca yardımcı da olmadı, 6 haftalık gebe iken bu çocuk benden mi diye sormasını ve dayağı, hakaretleri de hala unutmadım[/QUOTE]
Canimm oyle desene bende sadece senin buna uzuldugunu dusunuyordum esin niye boyle davraniyor acaba konusmayi denedinmi hic hamile kadinlanoylemi kinusulurmus bu erkekler ne tuhaflar ya

Back
X