• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR AKIL FİKİR VERİN,ALLAH İÇİN.

eşim kamuda devlet memuru, özelde değil ki, iş güvencesi var, işi rahat, o eğitime de pekala mazeret gösterip gitmeyebilir, benden önceki abilerimiz hep böle yaptı, biz bunu böyle gördük, işsizlik sorunu hiç olmayacak ki...

Canim bence hiç kirilma şöyle düşün calismiyor olsaydı nasil sağlayacaktiniz geciminizi?benim eşim sürekli yanımda oldu hemde fazlasıyla yani doğumda yanıma filanda girdi sağolsun ama peki ya sonrası?mesela evlendik evleneli toplasak bir ay bile çalışmadı ve tüm sorunlar burdan çıkıyor...ona karşı sevgimden bile şüphelenmeye başladım sırf buyüzden onu 7/24 görüyorum..yani sürekli iç iceyiz..
Bunlardan dolayi bosanma noktasina geldik.ama şunuda biliyorum işine çok düşkün olan erkekler var Karisi hamile oluyor son günlerine geldigi için kadin erkek dogum iznine çıkıyor bir iki ay.onu yaniz birakmasin diye.yani buda var.ama bırak çalışsın ben çok çekiyorum..
özel sektörde olsa haklısın da, adam memur, iş güvencesi var, bu keyfi gidiyo, sinirlendiğim nokta o...

Canim senin bulundugun ilden cokmu uzakta gideceginyer.sonucta o bebegin babasi da kocan dusunmustur herhalde ya okadar sirumsuz olacagini sanmam ben ama sen daha iyi tanirsin esini tabiki..kavgasiz dovussuz konussan tatli tatli sakayla desenki ya sen yokken ben dogurursam falqn de bakalim bi qma tartsimadan

olay gitmesi gitmemesi değil, bir anlasanız, gitsin cehennemin dibine kadar yolu var, ben samsundayım, o izmite gidiyo...önemli olan şu:ben tek başıma da doğururum da, umrunda bile değiliz biz onun oğlumla, en basitinden gece zar zor wc ye kalkıyorum, yardım etmiyor bile.gebelik boyunca yardımcı da olmadı, 6 haftalık gebe iken bu çocuk benden mi diye sormasını ve dayağı, hakaretleri de hala unutmadım[/QUOTE]
Sizin sorununuz eşinizin eğitime gitmesi değil. Yürümemesi gereken bir evlilik yürütüyorsunuz. Hemen de bebek yapmışsınız evlilik oturmadan. Bunların başınıza gelmesi çok normal öyleyse. Hamilesiniz, sizi kırmak, üzmek istemem ama kendi düşen ağlamaz be güzelim.

olay gitmesi gitmemesi değil, bir anlasanız, gitsin cehennemin dibine kadar yolu var, ben samsundayım, o izmite gidiyo...önemli olan şu:ben tek başıma da doğururum da, umrunda bile değiliz biz onun oğlumla, en basitinden gece zar zor wc ye kalkıyorum, yardım etmiyor bile.gebelik boyunca yardımcı da olmadı, 6 haftalık gebe iken bu çocuk benden mi diye sormasını ve dayağı, hakaretleri de hala unutmadım
Sizin sorununuz eşinizin eğitime gitmesi değil. Yürümemesi gereken bir evlilik yürütüyorsunuz. Hemen de bebek yapmışsınız evlilik oturmadan. Bunların başınıza gelmesi çok normal öyleyse. Hamilesiniz, sizi kırmak, üzmek istemem ama kendi düşen ağlamaz be güzelim.[/QUOTE]
doğru, ekmek için olsa gıgımı çıkarmam, daha farklı konular da var, hala izleri silinmedi, olay ekmek davası değil, hiç bitmeyen benden de önemli olan kahrolası o kariyer hedefleri,

gebelik boyunca yardımcı da olmadı, 6 haftalık gebe iken bu çocuk benden mi diye sormasını ve dayağı, hakaretleri de hala unutmadım
:KK57:
Bu adamdan hala saygı, ilgi mi bekliyorsunuz? Çocuğun sizden olup olmadığını soran, hamileyken sizi döven kocanız 3 gün değil 3 ay bile gider eğitime.

Sizin sorununuz eşinizin eğitime gitmesi değil. Yürümemesi gereken bir evlilik yürütüyorsunuz. Hemen de bebek yapmışsınız evlilik oturmadan. Bunların başınıza gelmesi çok normal öyleyse. Hamilesiniz, sizi kırmak, üzmek istemem ama kendi düşen ağlamaz be güzelim.
doğru, ekmek için olsa gıgımı çıkarmam, daha farklı konular da var, hala izleri silinmedi, olay ekmek davası değil, hiç bitmeyen benden de önemli olan kahrolası o kariyer hedefleri,[/QUOTE]
Aslında bu normal şartlarda iyi bir şey. Hedefleri olması, yükselmek istemesi kötü değil. Gerektiğinde her şeyin de üstünde tutulmalı. Ama sizin sorununuz bu değil bence. Sen hıncını onun kariyerinden çıkarıyorsun. O da kendine kaçış yolu olarak kariyerini seçmiş.

olay gitmesi gitmemesi değil, bir anlasanız, gitsin cehennemin dibine kadar yolu var, ben samsundayım, o izmite gidiyo...önemli olan şu:ben tek başıma da doğururum da, umrunda bile değiliz biz onun oğlumla, en basitinden gece zar zor wc ye kalkıyorum, yardım etmiyor bile.gebelik boyunca yacakrdımcı da olmadı, 6 haftalık gebe iken bu çocuk benden mi diye sormasını ve dayağı, hakaretleri de hala unutmadım
Sizin sorununuz eşinizin eğitime gitmesi değil. Yürümemesi gereken bir evlilik yürütüyorsunuz. Hemen de bebek yapmışsınız evlilik oturmadan. Bunların başınıza gelmesi çok normal öyleyse. Hamilesiniz, sizi kırmak, üzmek istemem ama kendi düşen ağlamaz be güzelim.[/QUOTE]

çocuğu hemen yaptım çünkü yaşım 35 e yaklaşıyo, yoksa normal olan 2 sene beklemekti, bunların hepsini biliyorum, arkamda aslan gibi bir koca istemiştim, güvenilir, sağlam, kapı gibi, beni koruyacak savunacak sevecek vs...öle bir adam hep hayalimdi

Eşiniz ne iş yapıyor? Eğitimler her sektörde zorunludur. İhtiyari değildir. Ancak ertelenebilir ki bu bugün değilse yarın gideceği anlamındadır.
Anneler bizim için dert etme benim de şimdi annem ile ilgiki konum var. Emin ol onlar mutlu oluyorlar bir derdine derman oldukları için. Eşinin işinde yükselmesi sen ve bebeğiniz için bunu unutma. Hem adam sormuş size, endişenizi söyleseydiniz ertelerdi belki.
Kusura bakmayın da kendim de dahil önce izin verip sonra veryansın etmemizi anlayamıyorum. Durumunuzdan dolayı endişeniz fazlaysa eşinizle tekrar konuşun belki erteleyebilir

37. haftalık hamileyim, 10 aylık evliyim, bu evlilikte hiç sahiplenilmedim, sevildiğimi de hissetmedim,çok sorun yaşadık, her seferinde barıştık.
şimdi sevgili kocam haftaya ki ben 38 haftalık gebe olacağım haftaya 3 gün için şehir dışına eğitime gitmek için izin istedi, ben de gidebileceğini söyledim, sonra ağladım, kırıldım, her zaman o kariyeri bizden bir adım ileride olmuştu, gitme desem ne olacaktı,önemli olan beni ve oğlumuzu önemsemiyor.annemi aramış, annem de bana bakmak için kız kardeşimle buraya gelecek.60 yaşındaki kadına ve yanında gelecek engelli kız kardeşime yazık değil mi
ne düşünmeliyim bilmiyorum.bir adam gitmeli mi 38 haftalık karısını eğitim için.ne düşünüyosunuz, bir akıl fikir verin, belki ben yanlış düşünüyorumdur...nasıl düşünmeme gerek
Eşin eğitime gidecek.Bunun seni sahiplenmemesiyle düşünmemesiyle alakası ne.Hem düşünmese annenden seni yalnız bırakmamasını rica etmez.
Bir de şunu anlamadım.Bir eğitim varsa gidilmesi gerekiyorsa izin istemek izin vermek nedir.

çocuğu hemen yaptım çünkü yaşım 35 e yaklaşıyo, yoksa normal olan 2 sene beklemekti, bunların hepsini biliyorum, arkamda aslan gibi bir koca istemiştim, güvenilir, sağlam, kapı gibi, beni koruyacak savunacak sevecek vs...öle bir adam hep hayalimdi[/QUOTE]
Ama öyle olup olmadığını anlamak için kendinize ve evliliğinize fırsat tanımamışsınız.

Arkadaşım ozaman gitme yanımda olmana ihtiyacım var niye demedin?
sakın ben söyledikten sonra ne anlamı var deme..
bazen erkekler kalın kafa olur düşünemez...
illaki söylemek gerekir...
biz yontmadıkça olmuyor

özel sektörde olsa haklısın da, adam memur, iş güvencesi var, bu keyfi gidiyo, sinirlendiğim nokta o...
Yanlış anlama icine kurt düşürmekde istemem son zamanlarda tuhaf davranışlar sergiliyormuydu?hani hamilelikte bilirsin kadınlık görevlerimizi yerimize getiremeyiz bazı kas kafalı erkekler bunu anlamasada hani dışarı yönelmeleri herzamankinden çok daha kolay olur.
Yani deseler benim karım hamile suan neler yaşıyor zaten psikolojisi allak bullak olmuş ben ona daha çok destek olmalıyım...bizim çocuğumuzu taşıyor
Birkere herseyden önce dogum yapacak yani bunu düşünmek bile bir kadını maf eder...yani bilemiyorum birine kanmış olabilir...

37. haftalık hamileyim, 10 aylık evliyim, bu evlilikte hiç sahiplenilmedim, sevildiğimi de hissetmedim,çok sorun yaşadık, her seferinde barıştık.
şimdi sevgili kocam haftaya ki ben 38 haftalık gebe olacağım haftaya 3 gün için şehir dışına eğitime gitmek için izin istedi, ben de gidebileceğini söyledim, sonra ağladım, kırıldım, her zaman o kariyeri bizden bir adım ileride olmuştu, gitme desem ne olacaktı,önemli olan beni ve oğlumuzu önemsemiyor.annemi aramış, annem de bana bakmak için kız kardeşimle buraya gelecek.60 yaşındaki kadına ve yanında gelecek engelli kız kardeşime yazık değil mi
ne düşünmeliyim bilmiyorum.bir adam gitmeli mi 38 haftalık karısını eğitim için.ne düşünüyosunuz, bir akıl fikir verin, belki ben yanlış düşünüyorumdur...nasıl düşünmeme gerek

erkeklerin geneli böyle galiba.çevremde hamile eşini yalnız bırakıp bir yerlere giden çok insan var.anlayamıyorlar mı yoksa onlara bu kadar basit mi geliyor ya da biz mi çok hassasız ? hangisi doğru çözemiyorum.çok sinir bozucu bir durum.sen karnı burnunda üstelik son haftadasn adam çıksn gitsin olacak iş mi yani.birde formalite izin almaları yok mu? sanki sen olmaz desen gitmeyecek izin alıp kendi kafasını rahata alıyor aklı sıra uuufffffff daraldım inanki.Allah yardım etsin.

Eşin eğitime gidecek.Bunun seni sahiplenmemesiyle düşünmemesiyle alakası ne.Hem düşünmese annenden seni yalnız bırakmamasını rica etmez.
Bir de şunu anlamadım.Bir eğitim varsa gidilmesi gerekiyorsa izin istemek izin vermek nedir.
Yanlış anlama icine kurt düşürmekde istemem son zamanlarda tuhaf davranışlar sergiliyormuydu?hani hamilelikte bilirsin kadınlık görevlerimizi yerimize getiremeyiz bazı kas kafalı erkekler bunu anlamasada hani dışarı yönelmeleri herzamankinden çok daha kolay olur.
Yani deseler benim karım hamile suan neler yaşıyor zaten psikolojisi allak bullak olmuş ben ona daha çok destek olmalıyım...bizim çocuğumuzu taşıyor
Birkere herseyden önce dogum yapacak yani bunu düşünmek bile bir kadını maf eder...yani bilemiyorum birine kanmış olabilir...
aldatmaz, asla.

erkeklerin geneli böyle galiba.çevremde hamile eşini yalnız bırakıp bir yerlere giden çok insan var.anlayamıyorlar mı yoksa onlara bu kadar basit mi geliyor ya da biz mi çok hassasız ? hangisi doğru çözemiyorum.çok sinir bozucu bir durum.sen karnı burnunda üstelik son haftadasn adam çıksn gitsin olacak iş mi yani.birde formalite izin almaları yok mu? sanki sen olmaz desen gitmeyecek izin alıp kendi kafasını rahata alıyor aklı sıra uuufffffff daraldım inanki.Allah yardım etsin.
beni bu forumda anlayan sadece sensin sanırım

Canimm bizde sana boyle seyler yazmayi cok iyi biliriz bende hamileyim senin halini de anliyorum ilimki olup yuvanda huzursuz olma diye seni sakinlestirmeye calisiyoruzbizler hemde seni hic tanimadan etmeden.. ama sen senin gibi dusunen sana aaa evet cok dogru haklisin bu erkekler boyle soyle diyip seni destekler konusmalar duymati istiyorsun sakinlesmek yerine..akil qlmak istemissin bizdeki akil bu.. sen diledigini dinleyip diledigin gibi anlamakta ozgursun.

Ben problem goremedim.
Gitse nolucak ki ? bir hafta deyil uc gun sadece.

Benim de esim uc haftaligina ulke disina gitmisti ki ben yurt disinda yasiyorum kimsem yok.
30 haftaliktim gerci ama , olacakla olecege zaten care yok.

ahh canım çok iyi anlıyorum.insan kendisini çıkmazda değersiz hissediyor.düşünüyorum taşınıyorum.bizler erkeklerden çok şey bekliyoruz heralde olmasını yapmasını istediğimiz o kadar çok şey var ki.olmuyor sonra hayal kırıklığına uğruyoruz.birazcıkta olsa anlamaz mı bir insan.anlamıyolar mı oda muamma işlerine gelmiyor heralde ne bilim karmakarışık.

Back
X