• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR AKIL FİKİR VERİN,ALLAH İÇİN.

37. haftalık hamileyim, 10 aylık evliyim, bu evlilikte hiç sahiplenilmedim, sevildiğimi de hissetmedim,çok sorun yaşadık, her seferinde barıştık.
şimdi sevgili kocam haftaya ki ben 38 haftalık gebe olacağım haftaya 3 gün için şehir dışına eğitime gitmek için izin istedi, ben de gidebileceğini söyledim, sonra ağladım, kırıldım, her zaman o kariyeri bizden bir adım ileride olmuştu, gitme desem ne olacaktı,önemli olan beni ve oğlumuzu önemsemiyor.annemi aramış, annem de bana bakmak için kız kardeşimle buraya gelecek.60 yaşındaki kadına ve yanında gelecek engelli kız kardeşime yazık değil mi
ne düşünmeliyim bilmiyorum.bir adam gitmeli mi 38 haftalık karısını eğitim için.ne düşünüyosunuz, bir akıl fikir verin, belki ben yanlış düşünüyorumdur...nasıl düşünmeme gerek
10 aydır evlisiniz bu 10 ayda çok sorun yaşamışsınız 38 haftalık ta hamilesiniz biz napalım şimdi siz bir akıl verin.madem sorunun vardı niye hamilesin demezler mi insana amannn yaaa biz bayanlar hep böyleyiz....

Kariyer için eğitime gitmesi bence normal adam arkadaşlarıyla tatile gitmiyor ki. Ayrıca 1 aylık bir mesele de değil sadece 3 gün gebeliğinizde sorun yoksa anlayışla karşılanması gereken bir durum.
Mesleğinde ilerleyecek daha çok para kazanacak bu durumda da fedakarlık edilecek

Sizin sorununuz eşinizin eğitime gitmesi değil. Yürümemesi gereken bir evlilik yürütüyorsunuz. Hemen de bebek yapmışsınız evlilik oturmadan. Bunların başınıza gelmesi çok normal öyleyse. Hamilesiniz, sizi kırmak, üzmek istemem ama kendi düşen ağlamaz be güzelim.

çocuğu hemen yaptım çünkü yaşım 35 e yaklaşıyo, yoksa normal olan 2 sene beklemekti, bunların hepsini biliyorum, arkamda aslan gibi bir koca istemiştim, güvenilir, sağlam, kapı gibi, beni koruyacak savunacak sevecek vs...öle bir adam hep hayalimdi[/QUOTE]

yani belki sizi kıracağım ama yazmadan duramadım
bence siz tamamen eşinize konsantre olmuşsunuz

insanın kendiniz için ne düşündünüz, kendiniz için planlarınız ne diye sorası geliyor

erkeklerin çoğunun istediği şeydir kariyer
nasıl ki kadınlar güzel bulunmak ister
erkekler de güçlü görünmek ister, bunun yolu da onlar için "iş"ten geçer

yani yazdıklarınızı okuyunca acaba adam bunaldı mı diye geçti işimden
takıntılısınız gibi geldi bana

bence sizin biraz kendinize konsantre olmaya, kendiniz için birşeyler yapmaya ihtiyacınız var

dayak apayrı bir konu...

çocuğu hemen yaptım çünkü yaşım 35 e yaklaşıyo, yoksa normal olan 2 sene beklemekti, bunların hepsini biliyorum, arkamda aslan gibi bir koca istemiştim, güvenilir, sağlam, kapı gibi, beni koruyacak savunacak sevecek vs...öle bir adam hep hayalimdi

yani belki sizi kıracağım ama yazmadan duramadım
bence siz tamamen eşinize konsantre olmuşsunuz

insanın kendiniz için ne düşündünüz, kendiniz için planlarınız ne diye sorası geliyor

erkeklerin çoğunun istediği şeydir kariyer
nasıl ki kadınlar güzel bulunmak ister
erkekler de güçlü görünmek ister, bunun yolu da onlar için "iş"ten geçer

yani yazdıklarınızı okuyunca acaba adam bunaldı mı diye geçti işimden
takıntılısınız gibi geldi bana

bence sizin biraz kendinize konsantre olmaya, kendiniz için birşeyler yapmaya ihtiyacınız var

dayak apayrı bir konu...[/QUOTE]
Evett anlaşildı yaşınız 35 ve hemen çocuk yaptınız. Hayat ne zor demeden gecemeyeceğim sen yurt yuva sahibi oliim de ama yanlış adam ćiksin karşina allah kolaylik versin kocana da ceki düzen umarim herşeyi atlatırsınız

evliliğim boyunca hiç değer vermedi diyosun bu kadar ince şeylere kırılan bi yapın varsa çocuğu niye yaptın. en başından böyle değilmiydi ?

37. haftalık hamileyim, 10 aylık evliyim, bu evlilikte hiç sahiplenilmedim, sevildiğimi de hissetmedim,çok sorun yaşadık, her seferinde barıştık.
şimdi sevgili kocam haftaya ki ben 38 haftalık gebe olacağım haftaya 3 gün için şehir dışına eğitime gitmek için izin istedi, ben de gidebileceğini söyledim, sonra ağladım, kırıldım, her zaman o kariyeri bizden bir adım ileride olmuştu, gitme desem ne olacaktı,önemli olan beni ve oğlumuzu önemsemiyor.annemi aramış, annem de bana bakmak için kız kardeşimle buraya gelecek.60 yaşındaki kadına ve yanında gelecek engelli kız kardeşime yazık değil mi
ne düşünmeliyim bilmiyorum.bir adam gitmeli mi 38 haftalık karısını eğitim için.ne düşünüyosunuz, bir akıl fikir verin, belki ben yanlış düşünüyorumdur...nasıl düşünmeme gerek
Eğitim için gidiyor, sizi yanlız bırakmamak adına annenizi ve kardeşinizi getiriyor yanınıza , başka sorununuz yoksa bence abartıyorsunuz. Eşiniz hayatı boyunca sizin için ve dahada önemlisi doğacak çocuğunuz için çalışmak zorunda, kariyerinde ilerleme kaydetmesinde/kaydetmeye çalışmasında bir sorun yok bence.

Hamileliğin verdiği duygusallık var tabi. Bebeğinizin gelmesine az kalmış. Buna odaklanın lütfen.
Eşinizin kariyeri önemli. Bu çocuğun bir çok ihtiyacı olacak. Gelecekte iyi şartlara kavuşmak için biraz fedakarlık yapmanız gerekli.
Anneniz ve kız kardeşiniz için diyecek bir şey bulamadım. Ama düşünceli bir davranış bu bence.
Size en iyi anneniz bakar. Bunu aklınızdan çıkarmayın.
Belki annenize yük olmak istemiyorsunuz ama en büyük destek şu hayatta annedir.
Huzurlu olun. Eşinizinde gözü arkada kalmayacaktır.

canım ne hikayeler varyaa.. bu devirde senin kocan gibi birini bilee bulmak zor.. böyle şeylerle adamı bunaltma.. her kadının ilgiye , önemsenmeye ihtiyacı vardır fakat. çözümü küsüp darılmak değil. daha çok uzaklaştırırsın kendinden. akışına bırak

Bence eşinizin eğitime gitmesi sizi sahiplenmediği anlmaına gelmez.
Doğacak çocuğuna ve size daha iyi bir gelecek hazırlmak için işine önem veriyor olması suç değil.Üstelik sizden icazetde almış,ailenizi aramış yardım istemiş.
Eğitim ertelenebilecek bir şey değildir hem.
hepi topu 3 gün.
Sanırım hamilelik hassasiyetindne böyle düşünüyorsunuz.
İçiniz rahat olsun.Eşiniz isizn için çırpınıyordur.Üzülmeyin.
Hayırlısı ile ,sağlıkla ,sıhatle bebeğinizi kucağınıza alıp,çok mutlu bir aile olun inş.

ben bide şöyle düşünüyoruum bu sadece iş konusu değil. daha önceden de ilgisizdi.. sen zaten rahatsızlık duyuyodun . o yüzden iş meselesi bize abartılmış gibi geldi. yani mesele bence sadece bu iş meselesi değil. seni çok iyi anlıyorum..

1. bu bir iş 2. size danışmış 3. birilerinin para kazanması lazım...boşuna kızmayın bence eşiniz gayet düşünceli bir insan..

Sen şimdi hassassin ondan sağlıklı düşünemiyorsun. Adam izin istemiş anneni organize etmiş aklı sende kalmasın diye.ayrica onu n geleceğindeki yatırımlar ilerlemesi sen ve yavrun içinde onemli.sakin ol üzülme bişey yok bunda.

Adam işini gücünü düşünmese bu seferde parasızlıktan çalışmıyorluktan yakınacaksın ayrıca hamile kendine bakamıyor mu anlamıyorum ki benim annem kardeşime hamileydi yaş da vardı o zamanlar ben 13 kardeşim 10 yaşındaydı bizimle ilgilenirdi ev ile ilgilenirdi her şeyle ilgilenirdi 9 ay boyuncada kustu kardeşim saçlı olduğu için midesini yakıyordu bir kere sesi çıktığını duymadım. Bazen hamileliği abartıyoruz gibi geliyor.

biz kadınlarda değişiğiz yani :d adam izin almış git demişsin ama o git demenin altındaki hayır gitmeyi anlamsını bekliyorsun adamın :) o da biraz zor erkekler fazla düz insanlar

Keşke buraya yazdıklarını eşinize de söyleseydiniz, erkekler kadınlar gibi duygusal davranmaz.Hem kötü birşey de yapmyor sizin geleceğiniz için gidiyor.

Ne eğitimi ve işinin kapsamı ne bu çok önemli bence.
3 gün uzun bir zaman değil.
İş hayatı özel hayatımızdaki durumları çoğu zaman ele almaz. Eğitim varsa ve önemliyse gitmeli kesinlikle.
annenden başka alternatif yok mu?
Bence bu konudan daha önemli bir sorununuz var sizin, evliliğin baştan sona hata gibi duruyor ilk cümlelerinden.

Back
X