- 23 Kasım 2014
- 89
- 22
- 13
- 36
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
Buna eminsen sorun yok..aldatmaz, asla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna eminsen sorun yok..aldatmaz, asla.
10 aydır evlisiniz bu 10 ayda çok sorun yaşamışsınız 38 haftalık ta hamilesiniz biz napalım şimdi siz bir akıl verin.madem sorunun vardı niye hamilesin demezler mi insana amannn yaaa biz bayanlar hep böyleyiz....37. haftalık hamileyim, 10 aylık evliyim, bu evlilikte hiç sahiplenilmedim, sevildiğimi de hissetmedim,çok sorun yaşadık, her seferinde barıştık.
şimdi sevgili kocam haftaya ki ben 38 haftalık gebe olacağım haftaya 3 gün için şehir dışına eğitime gitmek için izin istedi, ben de gidebileceğini söyledim, sonra ağladım, kırıldım, her zaman o kariyeri bizden bir adım ileride olmuştu, gitme desem ne olacaktı,önemli olan beni ve oğlumuzu önemsemiyor.annemi aramış, annem de bana bakmak için kız kardeşimle buraya gelecek.60 yaşındaki kadına ve yanında gelecek engelli kız kardeşime yazık değil mi
ne düşünmeliyim bilmiyorum.bir adam gitmeli mi 38 haftalık karısını eğitim için.ne düşünüyosunuz, bir akıl fikir verin, belki ben yanlış düşünüyorumdur...nasıl düşünmeme gerek
Sizin sorununuz eşinizin eğitime gitmesi değil. Yürümemesi gereken bir evlilik yürütüyorsunuz. Hemen de bebek yapmışsınız evlilik oturmadan. Bunların başınıza gelmesi çok normal öyleyse. Hamilesiniz, sizi kırmak, üzmek istemem ama kendi düşen ağlamaz be güzelim.
çocuğu hemen yaptım çünkü yaşım 35 e yaklaşıyo, yoksa normal olan 2 sene beklemekti, bunların hepsini biliyorum, arkamda aslan gibi bir koca istemiştim, güvenilir, sağlam, kapı gibi, beni koruyacak savunacak sevecek vs...öle bir adam hep hayalimdi
Eğitim için gidiyor, sizi yanlız bırakmamak adına annenizi ve kardeşinizi getiriyor yanınıza , başka sorununuz yoksa bence abartıyorsunuz. Eşiniz hayatı boyunca sizin için ve dahada önemlisi doğacak çocuğunuz için çalışmak zorunda, kariyerinde ilerleme kaydetmesinde/kaydetmeye çalışmasında bir sorun yok bence.37. haftalık hamileyim, 10 aylık evliyim, bu evlilikte hiç sahiplenilmedim, sevildiğimi de hissetmedim,çok sorun yaşadık, her seferinde barıştık.
şimdi sevgili kocam haftaya ki ben 38 haftalık gebe olacağım haftaya 3 gün için şehir dışına eğitime gitmek için izin istedi, ben de gidebileceğini söyledim, sonra ağladım, kırıldım, her zaman o kariyeri bizden bir adım ileride olmuştu, gitme desem ne olacaktı,önemli olan beni ve oğlumuzu önemsemiyor.annemi aramış, annem de bana bakmak için kız kardeşimle buraya gelecek.60 yaşındaki kadına ve yanında gelecek engelli kız kardeşime yazık değil mi
ne düşünmeliyim bilmiyorum.bir adam gitmeli mi 38 haftalık karısını eğitim için.ne düşünüyosunuz, bir akıl fikir verin, belki ben yanlış düşünüyorumdur...nasıl düşünmeme gerek
37. haftalık hamileyim, 10 aylık evliyim, bu evlilikte hiç sahiplenilmedim, sevildiğimi de hissetmedim,çok sorun yaşadık, her seferinde barıştık.
sanırım eski konuyu hortlatmak için yapmışsın
Ne eğitimi ve işinin kapsamı ne bu çok önemli bence.37. haftalık hamileyim, 10 aylık evliyim, bu evlilikte hiç sahiplenilmedim, sevildiğimi de hissetmedim,çok sorun yaşadık, her seferinde barıştık.