bir akil verebilirmisiiz kızlarrr

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
arkadaşlar şimdi şoyle anlatayim çok yakın bir kız arkadaşımın canı çok sıkkın şu sıralar:5:şu an çok güzel giden bir evliliği var ama geçmiş zaman da yaşadıkları aklına gelip şüphelere kapılıyo.. o zamanlar birbirinden çok uzak oturuyolardı ve çok nadirgorusuyolardı ve arkadaşım 10gunlugune falan aıleısyle nışanlısın yanına gıtmısler ,çok yakın akrabalar çunkü,ve oglanın 2,3gunlugune uzaktan gelen kuzenlerın yanında kalmak ıstemesı eşinin sevgısınden şuphe etmesıne neden oluyo malesef...eşi gercekten çok asık gıbı duruyo yanı ve ona soyle soylemeyı dusunuyorum erkeklerın bızım gıbı dusunceye sahıp olmadıklarını yanı mesela bızler sureklı onlarla vakıt gecrımek ısterız daha duygusal davranırız ama erkekler sevse bıle bazen ıkıncı pılanda olabılıyoruz,ve ustelık o zaman çok buyuk sorunlar yasamıslar aıle arasında da yanı ortam cok hos degılmiş,ve kendi kuzen ortamı da cokguzel olurmuş yani benım fıkrım boyle...ustelık o zamanlar daha 19yaşlarında falan bır erkek mis...sizce yanlış mı dusunuyorum arkadaslar???:26:2 veya 3gun nısanlısıyla degıl de kuzenlerıyle vakıt gecırmek ıstemesı onu sevmedıgı anlamına gelmez bence degılmı???

yani demek ıstedıgım zamanında nısanlı olduklarında bunlar bırbırlerınden uzak yasıyolarmıs ve bır sene aılece zıyarete gıtmısler ve o zamanlar oglanın uzak dan kuzenı gelmıs ve o da bır kac gunlugune nısanlısı yla degıl de kuzenlerıyle takılmak ıstemıs ve arkadasım dıyo kı benı sevseydı benle durmak ısterdı kuzenleıyle degıl,ama benım fıkrım şu erkekler bızler gıbı dusunmuyolar bız genelde sureklı beraber vakıt gecırelım ıstıyoruz ama onlar sevseler bıle bu kadar detaylı dusunmuyolar yani anlatabildim mi bilmiyorum :26:

kız uzaktan sevgilisi için gelmiş sevgilisi de kuzenleriyle takılmış doğru mu anlamışım?

eğer böyle değilse,kuzenleriyle birkaç gün vakit geçirmesinde ne sorun olabilir ki?çok saçma..

kusura bakmayın arkadaslar bıraz karısık aslında ama kısaltılmıs olarak evet dogru anlamışsın kız ın uzuldugu nokta erkek arkadasının onunla degıl de 2,3 gun uzaktan gelen kuzenlerınde kalmak ıstemesi kız da 10gunlugune falan gelmışti,yani dıyo ki benle vakıt gecırmek yerıne 2,3gun onlarınyanına gıttı demek kı sevmıyo falan dıyo yani....bence bu sevmıyo anlamına gelmez yanlış mı dusunuyorum...erkekler bız kadar ınce dusunmezler:26:

Ailecek nişanlının yaında 10 gün ne işleri varmış? O kadar rahat davranınca aile, adam kızı çantada keklik görmüş belli. Keyfine bakmış.

10 günün içinde 2-3 gün kuzenle takılması sorun olmaz..geriye 7 gün kalıyo zaten onalra:34:

--------------------------------

Son düzenleme:
Ailecek nişanlının yaında 10 gün ne işleri varmış? O kadar rahat davranınca aile, adam kızı çantada keklik görmüş belli. Keyfine bakmış.
aslında sırf nışanlısını gormeye gıtmemısler yanı cok yakın akraba oldukları ıcın binevi akraba zıyareti için gıtmısler ve ustelık ortak otellerı varmış ıkı tarafın yanı hem tatıl hem zıyaret amaçlı olmuş gıbı bısey ama ıste arkadasım benı sevmıyo sevseydı kuzenlerın yanına 2,3gun kalmak ıstemezdi dıyo falan.....

10 günün içinde 2-3 gün kuzenle takılması sorun olmaz..geriye 7 gün kalıyo zaten onalra:34:

evet bende oyle dusunuyorum aslında ve soyledıgım gıbı erkekler sevse bıle bızler kadar ınce dusunmuyo olabılırler yani kuzenlerıyle takılmak ıstemsi sevmedıgın anlamına gelmıyo bence ve belkı arkadasım da nısanlısı yerınde olsaydı belkıde o da aynı seyı yapmak ısterdi......

Bunu gidip direk nişanlısına sorsa kız nasıl olur ? Sormuş mu ona ?

Yanına 10 günlük geldiğinde neden kendisiyle değilde kuzenleriyle takıldığını, nişanlısına sormak, daha anlamlı olmaz mı ? Biz burada ne desek boş olcak yani ... :44:

Bunu gidip direk nişanlısına sorsa kız nasıl olur ? Sormuş mu ona ?

Yanına 10 günlük geldiğinde neden kendisiyle değilde kuzenleriyle takıldığını, nişanlısına sormak, daha anlamlı olmaz mı ? Biz burada ne desek boş olcak yani ... :44:

aslında su an evli ve bunu yenı duydu sorup da mantıklı cvp alamicagını dan korkuyo,yanı mutlaka ıste ne der...işte bırkac gunden bır sey olmazdı onun bunu sevmedıgı anlamına gelmeyecegını soyler dıye dusunuyo ve acıkcası bosuna sormak da ıstemıyo...:26:ama yanı benım fıkrım de su sonucta sevmedıgı anlamına gelmıyo,sonucta 2,3gun kalcaktı kuzenlerıyle..yanı yanlış mı dusunuyorum bılmıyorum...

aslında su an evli ve bunu yenı duydu sorup da mantıklı cvp alamicagını dan korkuyo,yanı mutlaka ıste ne der...işte bırkac gunden bır sey olmazdı onun bunu sevmedıgı anlamına gelmeyecegını soyler dıye dusunuyo ve acıkcası bosuna sormak da ıstemıyo...:26:ama yanı benım fıkrım de su sonucta sevmedıgı anlamına gelmıyo,sonucta 2,3gun kalcaktı kuzenlerıyle..yanı yanlış mı dusunuyorum bılmıyorum...

Adamın içini, sevip sevmediğini bilemeyiz biz. Evliyse şu an ve sorunları yoksa, geçmişe takılı kalmayıp, anı yaşasın .. :68:

evet evlı ve su an sorunları yok ve esı gercekten cok sevıyo gibi duruyo.....:26:romeo bıle yapıyoderken neyı kast ettın arkadasım:26:

evet evlı ve su an sorunları yok ve esı gercekten cok sevıyo gibi duruyo.....:26:romeo bıle yapıyoderken neyı kast ettın arkadasım:26:

Evli ve şu an sorunları yoksa, takmasın kafaya, mutlulukları daim olsun inşAllah ... :16:

Evli ve şu an sorunları yoksa, takmasın kafaya, mutlulukları daim olsun inşAllah ... :16:
bende oyle dusunuyorum,evlı ve su an soyledıgım gıbı sorunları yok ama ıste takmıs durumda benı sevmıyo yoksa sadece benım yanımda olmak ısterdı falan dıyo ama ne yazık kı erkekler bızım kadar dusuncelı degıller:25:soyledıgınız gıbı sevseler bile bızım ıstedıgımız kadar bızlerle vakıt gecırmek ıstemıyo olabılıyolar:5:yai sırf onun yanında kalmak isteseydi bile bu bır sevgı kanıtı da olmayabılırdi...

FZLADERTLİ evet oyle bende aynı fıkırdeyım ama ıste kızda takılan nokta şu yanı kendısıyle de cok gorusemıyolarmış ve o durumdayken 2,3kuzenlerıyle takılmak ıstemesi aklına takılıyo ama sonucta dıger arkadasımızın dedıgı gıbı 10gun den 2,3gun den bırsey olmaz aslında gerıye daha beraber gecıreceklerı gunler kalıyodu...

Son düzenleme:
Back
X