• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verecek var mı?

canım o sana demiş ya sevmiyorum boşanmak istiyorum diye,ondan sonra ki günler de bişey olmamış gibi arayıp konuşuyor seninle bu adamın çelişkileri çok sinir bozucu ama ben diyorum ki nacizane fikrim bu gün bidaha ararsa ağzından laf almak için desen haftasonu gelecekmisin? ki bana sorarsan gelmen gerekiyor yüzyüze konuşmamız gerekenler var ha sanma sana yalvarıcam tamam beni sevmiyor ve istemiyorsan eyvallah ama bunları yüzüme söyleyip aklıbaşında insanlar gibi yüzyüze konuşalım desen ne olur?

kesinlikle katılıyorum..

kızlaar evet haber varrr.anlatıyorum.az önce aradı.sanırım iyice sinirlerim yıpranmış olacakki bu sefer gayet soğuk konuştum.en sonunda bana bişey istiyor musun dedi.bende bu ne demek dedim.ya burda işim bitti gelicem burdan istediğin bir şey varmı dedi.ne zaman geliceksin diye sordum.yola çıkıcam diye arabayı servise verdim dedi.motordan ses geliyo zaten sürekli bir türlü olmadı dedi.pazartesi arabayı alıcam yola çıkıcam dedi.bende daha fazla dayanamayıp neden hiç bir şey olmamış gibi konuşuyorsun dedim.bana ettiğin onca laftan sonra nasıl bişey bu dedim.hemen anında üste çıktı,sen benim ne yaşadığımı biliyomusun,doğru dürüst ilçeye bile gitmiyorum,evden çıkmıyorum,günde 100 hastaya bakıyorum.kafamı kaldıramıyorum,nefes alamıyorum,sıkıldım,bunaldım vs vs.bi sinirle söylenmiş yani hepsi.ben bi derdinmi var demişim ya onu üstüne gelmek gibi hissetmiş.ne düşünüyosunuz şimdi kızlar ????

kızlaar evet haber varrr.anlatıyorum.az önce aradı.sanırım iyice sinirlerim yıpranmış olacakki bu sefer gayet soğuk konuştum.en sonunda bana bişey istiyor musun dedi.bende bu ne demek dedim.ya burda işim bitti gelicem burdan istediğin bir şey varmı dedi.ne zaman geliceksin diye sordum.yola çıkıcam diye arabayı servise verdim dedi.motordan ses geliyo zaten sürekli bir türlü olmadı dedi.pazartesi arabayı alıcam yola çıkıcam dedi.bende daha fazla dayanamayıp neden hiç bir şey olmamış gibi konuşuyorsun dedim.bana ettiğin onca laftan sonra nasıl bişey bu dedim.hemen anında üste çıktı,sen benim ne yaşadığımı biliyomusun,doğru dürüst ilçeye bile gitmiyorum,evden çıkmıyorum,günde 100 hastaya bakıyorum.kafamı kaldıramıyorum,nefes alamıyorum,sıkıldım,bunaldım vs vs.bi sinirle söylenmiş yani hepsi.ben bi derdinmi var demişim ya onu üstüne gelmek gibi hissetmiş.ne düşünüyosunuz şimdi kızlar ????

hadi gözün aydın canım...
kızgınlıkla söylemiş olsa dahi senden özür dilemeli...

Valla ben bunu okudum ya çok iyi hissediyorum :1:
Gözün aydın canım.. Sinirle söylenmiş olabilir..
Sinirlenince insan bazen saçmalıyor gerçekten..
Sonuçta geliyor.. Evinizi kurunca her şey güzel olur inşallah:16:

ah hadi gözün aydın çok sevındım valla bence demekki birşey yapmıyor bu adam eger öyle olsaydı gelmezdi ordan diye düşünüyorum ben gelmeden birşey deme dur bi gelsin ondan sonra kolarını paylaşursın
( senın şuan istedigin eşinin gelmesi degılmıydı tamam işte geliyor ) onunda pisikolojisi iyi degıldır sıcak davranmaya çalış misafirligi çıkınca canını kursun tatlım

çok teşekkür ederim,o bi gelsinde ben napıcağımı biliyorum ;) özür dilemesi gerekirken bide üsüte çıkıyo uyuzzz şeyy

canım gözün aydın çok ama çok sevindim:16::16::16:
çok şükür ki hatasını anlayacak...inşallah bundan sonra birbirinize bağlı güzel bir yuvanız olur...
bu arada senin olaya müdahale edip erken gelmesini sağlaman çok güzel oldu yoksa aranız soğuyabilirdi...iyi ki yapmışsın kız:1::1:

Konunu günlerdir takip ediyorum ve şu an çok sevindim canım hadi gözün aydın : ) O orada çok çalışıyor bunalıyor yoruluyor anladık da sen de burada 6 aylık bebeğinle tek başınasın. Senin de kim bilir ne dertlerin ne sorunların oldu.. Dünya onun etrafında dönmüyor ki.

Valla çok sinirlendim eşine ama o geldiğinde son kez alttan almaya çalış her ne kadar onu haksız bulsam da sanırım bunu yapmalısın..

Sakın sakın bise deme yanınıza gelene kadar ve ben nedense inandım kocana bence dogru söylüyo bu hikayenin mutlu sonla bitmiycegini düşünüp cok uzuluyodum. Simdi moralim yerine geldi resmen gözün Aydın :))

çok teşekkür ederim,o bi gelsinde ben napıcağımı biliyorum ;) özür dilemesi gerekirken bide üsüte çıkıyo uyuzzz şeyy

adama şimdiden acıyorumm canım :)acısını söke,söke alırız merak etme

çoook çook tşk ederim arkadaşlar.evet iyi ki buraya gelme işini hızlandırdım yoksa sonuç çok çok daha kötü olacaktı sanıyorum.en azından artık yanımızda olacak.ısrarla bir derdinmi var dememin altında bişey aramış.sanki ben bişey yapıyorumda bişey arıyosun gibi söyledin dedi.ondan öyle bi tepki verdim dedi.derdim sensin dedim dedi.inşallahhh beni üzecek bi hata yapmamıştır.zaten asla yalan söylemeyi beceremez,o yüzden geldiğinde daha iyi anlıcaz bakalım.

çoook çook tşk ederim arkadaşlar.evet iyi ki buraya gelme işini hızlandırdım yoksa sonuç çok çok daha kötü olacaktı sanıyorum.en azından artık yanımızda olacak.ısrarla bir derdinmi var dememin altında bişey aramış.sanki ben bişey yapıyorumda bişey arıyosun gibi söyledin dedi.ondan öyle bi tepki verdim dedi.derdim sensin dedim dedi.inşallahhh beni üzecek bi hata yapmamıştır.zaten asla yalan söylemeyi beceremez,o yüzden geldiğinde daha iyi anlıcaz bakalım.

ne yalan diyim benim hiç dilim varmadı aldatmıştır demeye çünkü erkeklerde duygusal boşluklar yaşayıp bunalıma giriyor yoğun bir iş hayatı ailesinden uzak kalması onun aklını bunaltmış belliki içindende böyle giderse soğuyacağız diye paronayaların doğrultusunda bilincine yerleştirmiş ...herşey bi yana gelmesi en hayırlısıymış ben bunu düşünüyorum... ki ha gelmeseydi belkide aldatabilirdi ilerleyen zamanlarda ama emin o bunalımdan kaynaklı kırıcı olmuş...
ki biz kadınlarda çoğu zaman bunalımlı anlarımızda çok kırıcı olabiliyoruz olur bunlar...

canım önünüze bakın artık ve bir daha ayrılma kocandan. ben olayların bu şekilde gelişeceğini düşünmemiştim ve üzülmüştüm özellikle bebeğin için. ama inşallah herşey yoluna girecek gözün aydın diyeyim şimdiden :) artık karıştırma öyle mi oldu böyle mi oldu, güzel bi masa hazırla eşine yeniden birlikte oluşunuzu kutlayın canım. bundan sonrası çok güzel olur inşallah bebeğinizle birlkte

her işte bir hayır vardır derler bak birgünde degişti hayatın gördünmü ne güzel umarım dahada güzlleşicek

edit: sanırım ben bunu yazana kadar mesele halledilmiş, sayfaların tümünü okumamıştım. :)

Kadın konusunda öyle düşünmemizin sebebi kocan değil kadının tutumuydu bence. Yani aralarında bir şey yaşanmamış olabilir ama yine de kadın tekin değil. Yılların geçmiş bu adamla, en iyi sen tanırsın.Umarım tanıdığın gibidir ve değişmez. Mutlu olursunuz inşallah ailecek. :))

Son düzenleme:
her işte bir hayır vardır derler bak birgünde degişti hayatın gördünmü ne güzel umarım dahada
güzlleşicek

bak bundan sonra kocanı yanlız bırakma o wc ye sende peşindesin ona göre :) anam kaç gündür bizde burda çatladık cuma olmadı gitti bize bile

burda öyle şeyler duydum ki gerçekten bir arkadaşl demişti kk yı biraz takip etsen hayal dünyan gelişir diye aynen öyle oldu.bundan sonra boş bırakmam asla.bensz hiiç bi yere gidemez.hatta yeni başlayacağı hastaneyede sık sık gidip görünücem.

edit: sanırım ben bunu yazana kadar mesele halledilmiş, sayfaların tümünü okumamıştım. :)

Kadın konusunda öyle düşünmemizin sebebi kocan değil kadının tutumuydu bence. Yani aralarında bir şey yaşanmamış olabilir ama yine de kadın tekin değil. Yılların geçmiş bu adamla, en iyi sen tanırsın.Umarım tanıdığın gibidir ve değişmez. Mutlu olursunuz inşallah ailecek. :))

aynen öyle kadın kafamda çok soru işareti bıraktı,rabbim böyle kadınları eşlerimizden/sevgililerimizden uzak tutsun

bu iyi bi gelişme canım yani arayıp geleceğini söylemesi çook sevindim senin adına:34:

aynen öyle kadın kafamda çok soru işareti bıraktı,rabbim böyle kadınları eşlerimizden/sevgililerimizden uzak tutsun

siz yine kadınla çok yüz yüze bulunmamışsınız. önceki yorumumda anlatmıştım ama sildim. komşumuzun kızı bir aile dostumuzun kocasıyla ilişki yaşamıştı. ve sık sık bir araya gelir otururduk akşamları. adam karısıyla kavga ettiğinde kadın ailesinin yanına giderdi memlekete 15-20 gün gelmezdi. o aralarda komşunun kızı o adamın yanına gidiyormuş. düşünün bu ikisi birlikte ingilizce kursuna gitti, biz hep birlikte içeride otururken kız mutfakta telefonla konuştu saatlerce. bu sırada adamın eşi de girip çıktı mutfağa. küçücük ilçe, hiçbirimiz de şüphelenmedik. şükür ki amacına ulaşamadı kız. kadın sahiplendi kocasını, vazgeçmedi. şimdi üzerinden yıllar geçti hala birlikteler bir çocukları daha var.

ablam sayılırsınız, akıl vermek bana düşmez. ama neler yaşanıyor, boş bırakmayın sakın.

Back
X