• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verecek var mı?

yok canım estagfrllh doğru söylüyosun.dediğim gibi benden ayrı adım attırmıcam bundan sonra

yorum yapmadan önce tüm sayfaları okudum baştan sona. pazartesi kavuşuyorsunuz oh ne güzel :) ya ben sana bi şey diyeyim mi adamın kafasını şişirme orda naptın, telefonda niye sanane dedin, niye soğuktun, niye ayrılmak istedin bla bla. hiç girme o mevzulara. 6 aylık bebeğiniz var ve eşin artık senin yanında. boşanmayı düşünme bile. adam doktor. sana bişey diyeyim mi bu devirde, hele de bu ülkede en zor meslek Doktorluk. senin ona destek olman lazım. düşünsene zaten tüm gün işte zor vakit geçiriyor, onca hastayla hasta yakınıyla muhattap oluoy, yeri geliyor uykusuz kalıyor, emeğinin karşılığı görülmüyor hasta yakınından hakarete uğruyor, dayak yiyor. bir de eve gelince noldu aramadın beni bla bla diye çemkiren bir kadın :) adam ardına bakmadan kaçar valla. doktor eşiysen sabırlı olacaksın, alttan alacaksın. dünyanın en zor, en stresli işi onlarınki. aldatılma durumları vs varsa o başka kokusu çıkar zaten zamanla meraklanma. o zaman ona göre davranılır. ama şimdi bunlarla canını sıkacak zaman değil. haftasonu git alışverişe güzel kıyafetler al, kendine bak, makyaj yap,en sevdiği yemekleri yap, güzel bir kadın olarak karşılamaya ne dersin eşini :)

ya zaten bişey diyeyimmi hani hep yazıodum ya bu benim eşim değil,o böyle yapmaz diye.bize karşı nasıl bu kadar acımasız davranablir ki diye çok şaşırmıştım.çünkü onu çok iyi tanıyorum.çok zaman denk geldim.ona gelen bütün hastalara teyzecim,amcacım,nasıl oldu,anlat bakimm senin ne şikayetin var iyi bakmıolar mı sana,ben bakrım sana vs vs.hatta sırf o bu kadar ilgi gösteriyor diye hasta olmadan hastayım diye yanına gelen yaşlı hastalar biliyorum ben.

ya zaten bişey diyeyimmi hani hep yazıodum ya bu benim eşim değil,o böyle yapmaz diye.bize karşı nasıl bu kadar acımasız davranablir ki diye çok şaşırmıştım.çünkü onu çok iyi tanıyorum.çok zaman denk geldim.ona gelen bütün hastalara teyzecim,amcacım,nasıl oldu,anlat bakimm senin ne şikayetin var iyi bakmıolar mı sana,ben bakrım sana vs vs.hatta sırf o bu kadar ilgi gösteriyor diye hasta olmadan hastayım diye yanına gelen yaşlı hastalar biliyorum ben.

bunalımda olabilir, insanlık hali..elbette sana sarfettiği sözlere hiçbir bahane kabul edilemez ama napıcan be cecillia idare edicen
pazartesi gelicek şimdi değil mi?
gelsin de yaşanan tüm tatsızlıkları geride bırakıp evladınızla mutlu mutlu yaşayın bir an önce inşallah:16:

evet canım pazartesi öğlen arabayı sevisten alıp yola çıkacak gece gelir heralde.hepsini unutmak istiyorum zaten.dediğim gibi,yalan söylemeyi falan beceremz hiç.yani sakladığı bişey varsa geldiği zaman ben bişey sormasamda belli olur o bi şekilde

evet canım pazartesi öğlen arabayı sevisten alıp yola çıkacak gece gelir heralde.hepsini unutmak istiyorum zaten.dediğim gibi,yalan söylemeyi falan beceremz hiç.yani sakladığı bişey varsa geldiği zaman ben bişey sormasamda belli olur o bi şekilde

çok şükür,çok sevindim gözlerim doldu,hepimiz bazen işden bunalıp sevdiklerimizi kırıyoruz ,sonradan pişman oluyoruz ama sevdiğimizin de affına,anlayışına sığınıyoruz,inşallah hiiç bişe olmamıştır,bundan sonra huzurl mutlulukla bebeğinizle hayatınızı devam ettirirsiniz.

çok tşk ederim hepinize,inşallah diğer arkadaşlarımında sorunu tatlıya bağlanır.çok zormuş çokk.

bunalıma girmis olabilir tabi ama yine de üzücü cünkü bu sabrınla esinin üzerine gidip onu sıkman imkansız
her sey bir yana bebeğinize kıyılmaz işte.
Allah güzel gecimler versin sevindim

gönlümü alması için baya uğraşacak ;) ay inşallah yaşadığımız bu sıkıntı ilk ve son olur.herkes mutlu olsun yaaa herkes,hepiniz çok mutlu olun inşallahh :)

gözden ırak kalmayın , sizden soğuması hem sizin hem onun suçu . Toparlarsınız inşallah .

yapılan en büyük yanlış kadınlar olarak sorunları görmezden gelemiyoruz . Ve bence sizde böyle yapıyorsunuz adam geldiğinde keyifli güzel zaman geçirmek yerine sorunları halletmeye çalışıyorsunuz . Bunu yapmayın önce gönlünü yapın yapmaktan keyif aldığı şeyleri yapın . Eşref saati zamanı gelince diğer konuları halledersiniz .

kızlar ilgi ve alakanız için çok tşk ederim.eşim geldi.herr şey olunda.ilk geldiğinde hiç bişey olmamış gibi davrandı ama ben yinede dayanamadım tabii ve sence konuşmamız gerekmiyo mu dedim.aynı şeyleri tekrarladı ve gerçekten çok bunalmıştım bi sıkıntınmı var,bi derdinmi var diye üstüme gelince istemediğim gerçek olmayan şeyler söyledim.mecburi hizmeti hatırlamak bile istemiyorum,orayla ilgili tek kelime etmeyelim lütfen dedi.sonrada sımsıkı sarıldık.allahıma şkürler olsun ki korktuğum başıma gelmedi.rabbim yüzümüze güldü.sonra kv ilgili başka sorunlar vardı onları konuştuk onları halletmeye çalışıyoruz.ama önemli olan eşimin yanımda olması ve gerçekten benim o sevgiye hissetmemdi.hissettim.mutluyum,mutluyuz ;)

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve Eşinin Ailesi" başlığına taşınmıştır.

of ya sonunda tatlıya bağlanmıştır umarım
bidaha ayrı kalmayın eşinle
nereye gidiyosa git
kızını da görsün
erkekler baba olmayı zamanla öğrenir, bizim gibi değiller
evde hoş tut kocanı, bak aklı kaymış gibi geldi bana
seni de seviyor, eve bağla şu adamı
ay çocuk gibi ya pataklasa yeri yaniiii....

Back
X