• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verecek var mı?

kardeşim bana özelden ulaşırmısın bişeyler söylemek istiyorum burda kimseye söyleyerek derman bulamazsın bi kaç şey söylemek istiyorum mesaj yazıcam

Sen bulamadığın icin mi 100 bin konu actın? İnsanların beynini bulandırma!

o kadin dr sana kocan seni sevmiyormu dedi ? onaneki bundan, çok saçma boyle bi cumle kurmasi
o kadin evlimiymi$ ?
onunla mi ayni evde ya$iyor acaba ..

kardeşim bana özelden ulaşırmısın bişeyler söylemek istiyorum burda kimseye söyleyerek derman bulamazsın bi kaç şey söylemek istiyorum mesaj yazıcam

konuyu neden bu şekilde kapatmaya çalışıyorsunuz MELOS8?

ayrıca, madem burada dermen bulunamayacağını düşünüyorsunuz, neden 3 günde bir topic açıyorsunuz :44:

Çok sinirlendim..
Sen 6 sene çık et,sonra bebek yap,sonra da istemiyorum ikinizi de de..
Hatta babanızı da alın gidin.. Babanız evire çevire bir dövsün o insafsız vicdansız adamı!
Kızı isterken iyi babadan.. Olmadı oynadım sıkıldım artık oynamıyorum demek ne demek!
Dayak istiyor resmen!

Çok sinirlendim ya :47:

yok 3 kişi kalıyorlar kimlerle kaldığını iyi biliyorum ama o kadın tam olarak öyle söylemedi aslında eşimle konuşmuşta laf arasında buna benzer bişilerin geçtiğinden bahsetti.ama çok eminim bunları iyi niyetle söylemedi.bende eşime sordum o kadın bizim özelimizi nasıl bu kadar biliyor diye oda sana çok kızgındım mutlu değilim falan dedim dedi.kadın evli falan değil.aslında bana sık sık eşimle aramın nasıl olduğunu falan soruyodu.hatta benim hamile olduğumu biliyodu,bebeğim doğduktan sonra bir kez bile hayırlı olsun demedi.bebek doğsuktan sonrada konuşmuştuk halbuki.şimdi aklıma geldikçe jeton düşüyor sanırım parçaları birleştirince yani.

Arkadaşlar lütfen sadece konu sahibiyle iletişimde olalım..

Aydıncıkta çalışıyo

Aydincik ilcesi denize sifir tatil beldesidir,cok guzel bir ilce,yazin cok kalabalik olur,keske sizde esiniz ile gitseydiniz pisman olmazdiniz,esiniz koyden ilceye gidis-gelis yapabilirdi cunku mersinin ulasimi cok rahattir,ayrica gorev yaptigi koyde bile ev bulabilirdiniz.

yok 3 kişi kalıyorlar kimlerle kaldığını iyi biliyorum ama o kadın tam olarak öyle söylemedi aslında eşimle konuşmuşta laf arasında buna benzer bişilerin geçtiğinden bahsetti.ama çok eminim bunları iyi niyetle söylemedi.bende eşime sordum o kadın bizim özelimizi nasıl bu kadar biliyor diye oda sana çok kızgındım mutlu değilim falan dedim dedi.kadın evli falan değil.aslında bana sık sık eşimle aramın nasıl olduğunu falan soruyodu.hatta benim hamile olduğumu biliyodu,bebeğim doğduktan sonra bir kez bile hayırlı olsun demedi.bebek doğsuktan sonrada konuşmuştuk halbuki.şimdi aklıma geldikçe jeton düşüyor sanırım parçaları birleştirince yani.

Rahatsız edici seyler oluyor yani.

Poff dilerim biz kuruyoruzdur, uyduruyoruzdur. Genelde aklımıza gelen başımıza geliyor ama iyi niyetli olmak istiyorum.

bu kadın benim biraz kafamı karıştırdı

bilinçli şekilde aranızı bozmaya çalışan biri gibi
seni faceten eklemesi
eşinle yaptığı negatif muhabbeti sana yansıtması anlamlı değil

zaten başka kadın kokusu alıyordum
bu da kafamı bulandırdı

çünkü ortada ciddi sorun yok ki adam eski mevzuları açıp sorun yapıyor bahane arar gibi

Esin evli oldugu halde bekarlik hayatina devam etmis
simdi de yumurta kapiya dayaninca icindekini soylemis

Haziranda gelmeyecek olsa emin ol yine soylemezdi

Yapacagin sey seni ve bebegini silen adami senin de silmen
Kolay degil ama yapilacak olan o...

o kadın benle canımlı cicimli konuşurken böyle bir halt yemiş olabilir mi.size yazarken bir taraftan olan bitenleri anlamaya çalışıyorum öncekileri.ama insanların bu kadar kötü olabileceğini düşünmek istemiyorum.bana saf salak demeyin ama benim eşimden beklemedğim sözler beklemediğim hareketler bunlar.

o kadın benle canımlı cicimli konuşurken böyle bir halt yemiş olabilir mi.size yazarken bir taraftan olan bitenleri anlamaya çalışıyorum öncekileri.ama insanların bu kadar kötü olabileceğini düşünmek istemiyorum.bana saf salak demeyin ama benim eşimden beklemedğim sözler beklemediğim hareketler bunlar.

O bayan benimde aklımda belirli düşünceler oluşturdu olabilir ne kadınlar var neler var canım.

neden olmasinki
insanlarin kizkarde$leri ayartiyo kocalarini neler duyyoruz okuyoruz ..
canim cicim demek çok zor deil, benil burnuma pis kokular geliyor ama emin olmadan kimsenin gunahini almak dogru olmaz ..
yuva yikanin yuvasi olmaz, yapan da Allahindan bulsun ..

Valla aynı evin icinde can ciger kuzu sarması olan arkadaşlar hem de en yakın arkadaşlar neler yapıyor bir bilsen.

Mesela eski kocam beni arkadaşımla aldattı.

kızlar ben size bişey sorucam şimdi.sizce ben şimdi o kadını arasam ve desemki ben oraya geliyorum eşime sürpriz yapıcam.ama malum eşimin kaldığı evde kalamam eşim istemez evde başkaları olduğu için bunu bahane ederek desemki canım 2-3 gün sana gelicem yatmaya diye.bakalım ne tepki verecek.ne dersiniz.

kadın yapar mı noktasında durmuyorum bile
biraz kk.daki topicleri okursan hayal dünyan gelişir

kadını aramalı mıyım demişsin
asla arama

zaten 6 aylık bebişi bırakıp oralara gitmeni de anlamlı bulmuyorum
eşinin evi de müsait değilmiş

bence gitme

şu an yapabileceğin en iyi şey maalesef etik olmayan şeyler
eşinin facebook hesabı varsa şifresini kırmak gibi

kızlar ben size bişey sorucam şimdi.sizce ben şimdi o kadını arasam ve desemki ben oraya geliyorum eşime sürpriz yapıcam.ama malum eşimin kaldığı evde kalamam eşim istemez evde başkaları olduğu için bunu bahane ederek desemki canım 2-3 gün sana gelicem yatmaya diye.bakalım ne tepki verecek.ne dersiniz.

Kadınla ilgili şüphelerin varsa( ki benim var) pozisyon alması için fırsat verme bence.
Kadın alttan alttan sizin evliliğinii , aranızda ki ilişkinin durumunu yokluyor bence.
Yüksek ihtimalle yaşanan sorunların altından o çıkacak:((

Üzmek değil ama durumu idrak etmeye çalışıyorum. Sen eşinin arkadaşları ile kaldığına ve bu sebepten dolayı seni istemediğine eminmisin? Hiç kimseye hiç bir şey söyleme ben geldim de süprizini yap bakalım sonuçta ortada bir durum var ters yapar ise sana sen beni kızımızı istemiyorsun yüz yüze konuşalım geldim diye çıkışırsın.

Son düzenleme:
Back
X