Bir akıl verecek var mı?

tartışma ve akabindeki soğukluk iki haftalık periyotta
gelmeyeceğim lafını da bu sinirle söylüyor olabilir
bence çok panik yapmaya gerek yok
evladınız size muhtaç
moralini yüksek tutup enerjini ona vermelisin

annen yanına gelirse kafan biraz dağılır, daha mutlu hissedersin
yalnızlık da insanı yıpratan yoran bişey

arkadaşlarınla vs görüş
biraz kafanı dağıt

öyle bir ortamın yoksa da kkya gel :)

aslında şu an en çok annem iyi gelirdi bana ona söyleyeyim diye düşündüm ama kadının bir sürü derdi var bide bunu yansıtmak istemedim aslında.ama burda rahatlıyorum biraz.tanıdığım insanlara anlatamam şu an bu durumu.çünkü diyorum ya daha evlendiğimi bile anlamadım hiç aynı evde yaşamadık misafir gibi geldi gitti.

Once bir ne oldugunu tam anla, kafanda kurup kurup durma, hamileyken sana zarar. Olurda bosanirsan - (aldattiysa bosanacaksin sanirim, daha aldattigini bile bilmiyorsun), yapabiliyorsan donuna kadar al. Hakkinda hayirlisi olsun.

Once bir ne oldugunu tam anla, kafanda kurup kurup durma, hamileyken sana zarar. Olurda bosanirsan - (aldattiysa bosanacaksin sanirim, daha aldattigini bile bilmiyorsun), yapabiliyorsan donuna kadar al. Hakkinda hayirlisi olsun.

sağol tatlım ama ben hamile değilim kızım 6 aylık benim

sağol tatlım ama ben hamile değilim kızım 6 aylık benim

Ben su hamilelik takviminden her ne kadar gostermiyor olsada, 6 aylik hamilesin sanmistim :1: Neyse, hamile olsanda olmasanda yorumum degismiycekti. Aslinda hamile olmamana sevindim cunku zor bir donem ama hemde uzuldum cunku babasi 6 aylik bebegini nasil gormez. Once bir aldatip aldatmadigina nokta koy sonra karar verirsin.

Kızlar aradım sordum,hiç uyku uyumadım,bir lokma bişey yiyemedim neden böyle yapıyorsun başkası mı var dedim.bana SANANE dedi.bu benim sevdiğim adam değil.siz tanımıyorsunuz ama ben eşimi sevdiğim adamı yıllardır tanıyorum.biz konuşmadan bile birbirimizin ne istediğini biliriz.biz konuşmadanda severiz birbirimizi.bu o değil.

gelmicem diyo zaten.o bizi gözden çıkarmış tamamen.beni değilde çocuğunu silip atacak kadar ne olmuş olabilir çok merak ediyorum.bir kadın varsa ortadabir kadın için bu kadarı fazla değil mi?

Genelde bu karakterdeki erkekler baska kadinla birlikte evladi da siliyorlar

Hatta bosaninca evlattan da bosanmis oluyorlar
O kucucuk beyinleri ancak o kadar calisiyor cunku

Vallahi arkadasim bence hic ugrasma, degmez...
kimse senden ve cocugundan kiymetli degil,
birak ne hali varsa gorsun
sizi haketmiyor...

seni istememesindeki sebep ne...
insan karısını çocuğunun annesini neden istemez ki
çok çok büyük bir olay sonucunda kinlenmiştir belki unutamıyordur desek o da yok...
durup dururken neden böyle bir ruh haline bürünsün ki!

Kızlar aradım sordum,hiç uyku uyumadım,bir lokma bişey yiyemedim neden böyle yapıyorsun başkası mı var dedim.bana SANANE dedi.bu benim sevdiğim adam değil.siz tanımıyorsunuz ama ben eşimi sevdiğim adamı yıllardır tanıyorum.biz konuşmadan bile birbirimizin ne istediğini biliriz.biz konuşmadanda severiz birbirimizi.bu o değil.

canım sorma öyle şeyler kapat telefonunuda ulaşamasın sana bir iki hafta biraz merak ettir kendini eşin senin onu çok sevdiğini bildiği için iyce yüzsüzlüğe vermiş istediğini söylüyor yani kusura bakma ama elimin altında ne zaman gitsem kabul eder diye mi görüyor ne demek Sanane sen onun eşisin ben olsam çıkmam telefonlarına biraz kendini geri tutmaya çalış zor olsada. Telefon konuşmalarınızı da konuşurken kaydet delil amaçlı telefonların öyle özellikleri var sanırsam diyorsun ya bu benim eşim olamaz diye Allah korusun boşanma falan olacak olursa nafaka vermemek için iftira bile atar sana yapmaz deme etrafımda çok gördüm böyle şeyler belki barışacaksınız ama sen bu dediklerimi yap konuşmanız olursa hakaret küfür başka bi kadın var diye itiraf vs içerikli bunların hepsi kullanılabilyr mahkemede.

Baskasi olsa bile direk soylemez. Oyle kaypaklar. Bir tanidigimin cocugu vardi , ikinciye hamileydi. Adam gitti gelmedi. Sonra bu tanidigim ucakta tanimadigi bir kadinla sohbet ederken kimlerdensin filan laf lafi acmis, kocan kim derken, o baska kadinla yasiyor denmis. Boylece kocasinin aldattigini ogrendi. Meger butun zaman o kadinla birlikteymis. Kocasinin ailesinin herkesin haberi varmis, tanidigimin disinda.

Yine de aldatiyor diyemem ama bir sorun oldugu kesin. Bekar hayatina cok fazla alismis, evlilikten sogumusta olabilir. Yerinde olsam ailemin yanina gider, ararsa bile telefonlara cikmazdim. Bir derece daha ileri gider onun annesiyle , babasiyla gorusurdum. Hic biri olmazsa bosanma davasi acardim ama maddi manevi her acidan surundururdum onu. Aldatiyorsa belki inadina bosanmazdim, ki surunsun.

Son düzenleme:

oha artık sanane mi? eşin ya suçluluk psikolojisinden böyle davranıyor ya da gerçekten çıldırmış. bir daha ne ara ne sor seni bu kadar rencide etmesine izin verme. içimden neler geçiyor da buraya yazamıyorum allah o kocan olacak adamı bildiği gibi yapsın

Evet tanımıyoruz ama şu anlattıklaRından da tanınanacak yapıda olmadığı net bir şekilde görülüyor.
O ne olursa olsun bir eş ve bir baba.
Eşine sahip çıkamayacaktın ne diye evlendin.Çocuğuna baba olamayacaktın neden yaptın be adam !
Sırf çocuğuna olan sevgisinden tutkusundan sana açıklama yapmaya mecbur .
Ama görülen o ki çocuğu da görmüyor artık.
İşte böyle adamlara boşandıktan kelli çocuğun saçının telini göstermeyeceksin.!
Müstehak onlara!

rabbim en iyisini bilir.bu saatten sonra yapabileceğim çok şey yok sanırım.ben gözümü onda açtım.bunları hakedecek hiç bişey yapmadım.kızımın ne günahı vardı.kendini bilmez mi insan.ona neden sebep oldu.

rabbim en iyisini bilir.bu saatten sonra yapabileceğim çok şey yok sanırım.ben gözümü onda açtım.bunları hakedecek hiç bişey yapmadım.kızımın ne günahı vardı.kendini bilmez mi insan.ona neden sebep oldu.

ailesiyle görüşüyor musun?
onlarla paylaşsan

ailesiyle görüüyorum tabii ki ama o ailesinin gözünde dört dörtlük ve ailede ona sorulmadan iş yapılmaz.çünkü bir tek o okumuş ya evden herşeyi bitek o biliyor onların gözünde.herkes onun ağzına bakar.yani o boşanıyorum dese kimse yapma etme demez bile adım gibi eminim.belki dillerinin ucuyla derler ama ikinci kez tekrarlamazlar bile

Eveeeet bu lafıyla durum netlık kazanmış oldu, adi herif seni muhtemelen o kadınla aldatıyor...kesın hayatında gonlunun kaydığı bırı var senı sılmıs....yaa senınkı ıyıce adi be gulum dedıgın gıbı senı günahsız bır bebeyle yalnızbasına koyup gıtmıs....Allahından bulsun ınsanıyetsız yaratık....o dr.luktan once ınsan olmayı ogrensın...bu cıns var ya senın su an ıcınde bulunduğun psıkolojıyı ve senı zerre umursamıyor, yerınde olsam ne kadarda zor olsa da onu hep kotu hallerıyle hatırlamaya calısıp kendımı soğutmaya calısırdım.....

benımkının aılesı ıcındekı konumu da aynen senınkınınkı gıbı, ona da aılesı boşanma kararında bır sey demedıgı gıbı desteklediler, hıc bırı bır kere bıle gecen sure ıcınde aramadı...Allah bıldıgı gıbı yapsın onları...ama ote tarafta ıkı elım yakalarında olacak kesınkes....ve o da önceden aldatmıyorduysa bıle 3.5 aydır kesınlıkle başlamıştır naneler yemeye, dusup kalkıyordur bırılerıyle, ama sorsan hıc bırı toz kondurmaz senı paronayaklıkla suçlarlar...

Son düzenleme:
üzülmek demek kolay ama üzülme arkadaşım
sende o beni istemiyor ben onu niye isteyecem diye düşünüp
kızınla hayatına bak
sen neysede hadi başkasını buldu kızını evladını nasıl özlemez bir insan
aslında insan demek yersiz insan olsa zaten özler:47:

uzun süre sende arama o yokmuş gibi hayatına devam et
burnu sürtülünce gelip kapına af dilersede o zaman basarsın tekmeyi
belliki burnu havaya kalkmış...

keske hıc ayrı yerlerde yasamasydınız erkekler boyle maalesef sartlarınız nasıldı bılmıyorum ama keske hep bır arada yasasaydınız....ben esımı henuz 3.5 yıllık evlıyken ve ıkı evladım varken yolladım kazakıstana guya ıkı yıl kalıp gelecektı suan 7 yıl oldu.....o kadar bana asıktı kı bırbırımızı o kadar severdıkkı aklıma hıcbırsey gelmedı kımse de benı uyarmadı kım uyaracakkı ana yok baba yok bende guvenmısım kocamıa cunku 3.5 yıl perı masalı gıbı gecmıs ama sonra noldu dondu benı begenmedı ızne geldı kan kusturdu burnumdan getırdı kendını kaf dagında gordu herkes salak aptal becerıksız sadece o akıllı bılgılı mukemmeldı tavan yaptı egosu sımdı nerde benım evlendıgım adam nerde bu.....acı cok acı bakma yazıyorum ama yasayan bılır ha ben bosanmadım belkı 50 defa hakettı ama bosamadım onu sadece hayatımdakı yerı degıstı oncelıgım evlatlarım oldu ıste etrafa karsı kocam var mı var

gelmicem diyo zaten.o bizi gözden çıkarmış tamamen.beni değilde çocuğunu silip atacak kadar ne olmuş olabilir çok merak ediyorum.bir kadın varsa ortadabir kadın için bu kadarı fazla değil mi?

Sözüm ona o 'kadın' bildiğimiz senin benim yada annelerimiz gibi bir kadın değil.
Onların katagorileri tamamen farklı.
[/QUOTE]

Bır de bunlar hem kotu nıyetlı hem de kendılerını ıspatlama cabasında, sorunlu, belkı gecmısınde travmalı, mutsuz, dolayısıyla cevresındekılerın de mutsuzluğunu ısteyen,her seyı hırs yapan hatta otekı kadının elındekını kapacak kadar gozlerını hırs burumus yani çok rekabetcı, tek kelimeyle guvenılmez ve ıyı&saf bır kadının zor basedebılecegı türden kadınlar...

Değil bir eş, bir sevgili bile ayrılığın sebebini bilmeyi hakediyorken o kim oluyor da SANANE diyebiliyor?

Sen onun eşisin yahu, aynı yastığa baş koyduğu... Aynı evladın dokususunuz. Bu erkekler neden bu kadar vefasız oluyorlar, hadi birini buldun yapmaman gereken birşey yaptın eşini sildin de evladını silmek ne oluyor.

Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim.

Back
X