- 28 Haziran 2014
- 18
- 4
- 18
Burada okuduğum onca sorunun arasında aslında benimki biraz ufak gelebilir tabi. Bir buçuk yıllık bir ilişkim var, sevgilim öyle sürprizdir hediyedir pek anlamaz o tarz şeylerden ama haliyle bir bayan olarak insan istiyor arada sürpriz yapılsın falan. Yıl dönümümüzde bir buket çiçek ve telefon almıştı o konuda hakkını asla yemek istemem. Ben çok severim sürprizler yapmayı hediye falan vermeyi ama sevgilimle bir AVM'de geziyoruz diyelim benim de mesela pantolon ihtiyacım var o amaçla gidiyoruz oraya neyse ben beğeniyorum deniyorum falan parasını o ödemeye kalkıyor olsun benim hediyem olsun bu da falan diyor. Ama ben bu şekilde olmasını istemiyorum ve açık sözlülükle bunu ona anlatıyorum bak bunlar benim kişisel ihtiyaçlarım zaten sen almasan daha iyi olur diye. Kısacası ben sevgilimin hediye alma anlayışına karşıyım. Çünkü insanın kendi ihtiyaçlarını kendisinin alması gerekir bu durumdan olan rahatsızlığımı her defasında dile getirmeme rağmen aynı şekilde devam ediyor. Ben bu şekilde olmasını istemediğimi onun benden habersiz küçük birşey alıp geldiğinde bile mutlu olacağımı anlatıyorum. Bu anlattığım şeylerin dışında yaptığı tek sürpriz telefon ve çiçek. Ya ben de diyorum ki yerden bi taş bile bulup bana getirsen şeklini beğendim sakla desen yemin ederim mutlu olacağımı söylüyorum. Kısacası sevgilim romantik değil sürpriz falan da yapmıyor. Ben çok üzülüyorum ve sürekli bi beklenti içindeyim.