Bir akıl verin arkadaşlarl

35ask61

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
18
4
18
Burada okuduğum onca sorunun arasında aslında benimki biraz ufak gelebilir tabi. Bir buçuk yıllık bir ilişkim var, sevgilim öyle sürprizdir hediyedir pek anlamaz o tarz şeylerden ama haliyle bir bayan olarak insan istiyor arada sürpriz yapılsın falan. Yıl dönümümüzde bir buket çiçek ve telefon almıştı o konuda hakkını asla yemek istemem. Ben çok severim sürprizler yapmayı hediye falan vermeyi ama sevgilimle bir AVM'de geziyoruz diyelim benim de mesela pantolon ihtiyacım var o amaçla gidiyoruz oraya neyse ben beğeniyorum deniyorum falan parasını o ödemeye kalkıyor olsun benim hediyem olsun bu da falan diyor. Ama ben bu şekilde olmasını istemiyorum ve açık sözlülükle bunu ona anlatıyorum bak bunlar benim kişisel ihtiyaçlarım zaten sen almasan daha iyi olur diye. Kısacası ben sevgilimin hediye alma anlayışına karşıyım. Çünkü insanın kendi ihtiyaçlarını kendisinin alması gerekir bu durumdan olan rahatsızlığımı her defasında dile getirmeme rağmen aynı şekilde devam ediyor. Ben bu şekilde olmasını istemediğimi onun benden habersiz küçük birşey alıp geldiğinde bile mutlu olacağımı anlatıyorum. Bu anlattığım şeylerin dışında yaptığı tek sürpriz telefon ve çiçek. Ya ben de diyorum ki yerden bi taş bile bulup bana getirsen şeklini beğendim sakla desen yemin ederim mutlu olacağımı söylüyorum. Kısacası sevgilim romantik değil sürpriz falan da yapmıyor. Ben çok üzülüyorum ve sürekli bi beklenti içindeyim.

Kelim ben keelll :KK64:
:mad::mad:

Yazımın başında da burada okuduklarımı görünce önemsiz olduğunu zaten vurgulamıştım ancak insanların küçük de büyük de olsa dertleri olabiliyor.

Burada okuduğum onca sorunun arasında aslında benimki biraz ufak gelebilir tabi. Bir buçuk yıllık bir ilişkim var, sevgilim öyle sürprizdir hediyedir pek anlamaz o tarz şeylerden ama haliyle bir bayan olarak insan istiyor arada sürpriz yapılsın falan. Yıl dönümümüzde bir buket çiçek ve telefon almıştı o konuda hakkını asla yemek istemem. Ben çok severim sürprizler yapmayı hediye falan vermeyi ama sevgilimle bir AVM'de geziyoruz diyelim benim de mesela pantolon ihtiyacım var o amaçla gidiyoruz oraya neyse ben beğeniyorum deniyorum falan parasını o ödemeye kalkıyor olsun benim hediyem olsun bu da falan diyor. Ama ben bu şekilde olmasını istemiyorum ve açık sözlülükle bunu ona anlatıyorum bak bunlar benim kişisel ihtiyaçlarım zaten sen almasan daha iyi olur diye. Kısacası ben sevgilimin hediye alma anlayışına karşıyım. Çünkü insanın kendi ihtiyaçlarını kendisinin alması gerekir bu durumdan olan rahatsızlığımı her defasında dile getirmeme rağmen aynı şekilde devam ediyor. Ben bu şekilde olmasını istemediğimi onun benden habersiz küçük birşey alıp geldiğinde bile mutlu olacağımı anlatıyorum. Bu anlattığım şeylerin dışında yaptığı tek sürpriz telefon ve çiçek. Ya ben de diyorum ki yerden bi taş bile bulup bana getirsen şeklini beğendim sakla desen yemin ederim mutlu olacağımı söylüyorum. Kısacası sevgilim romantik değil sürpriz falan da yapmıyor. Ben çok üzülüyorum ve sürekli bi beklenti içindeyim.
evet ya erkekler böyle seylerden anlamazlar benimkide öyle elimi cebime attirmaz herşeyi öder filan ama ille hediye al diyipte yüzüne vurmadim hiç benim hediyem sensin diyorum

Konunun ne oldugunu anlafigim icin sadece sonunu okudum bu konuda sevgilini degistiremezsin kisilik meselesi bu cok hayal kurma erkeklerin cogu duygusal ve romantik dusunemez bu kadinlarda daha cok vardir

Yazımın başında da burada okuduklarımı görünce önemsiz olduğunu zaten vurgulamıştım ancak insanların küçük de büyük de olsa dertleri olabiliyor.
Dalga geçmek için yazmadım.. Gerçekten diyorum inşallah tek sorununuz bu olur

kişisel ihtiyaçlarını almasına nasıl izin veriyosun allasen :KK14:
ben öyle babamla alışverişe çıkmış gibi hissederdim

Madem istemiyorsun onunla alisveris merkezine gidip kiyafet denemeyi birak. En azından rahatsiz oldugun seyleri indirgemis olursun. O şekilde hediye alamayinca senin yonteme yonelir heralde.

Kişisel ihtiyaçlarımı almasına izin vermiyorum ki. Kasiyerleri bilirsiniz bayanla erkek para uzatınca da erkekten alırlar. Benim kasten yaptığım birşey değil yani

tingirmingir arada sırada denk geliyordu zaten beraber alışveriş yapmamız o öyle yaptıkça ben de doğal olarak davet etmiyorum artık alışverişe

Kişisel ihtiyaçlarımı almasına izin vermiyorum ki. Kasiyerleri bilirsiniz bayanla erkek para uzatınca da erkekten alırlar. Benim kasten yaptığım birşey değil yani
Belkide hiç ses etmesede kabalık gibi gelecek.. Yani sevgilinle alışverişe çıkınca parayı uzatması normal aslında..

Benim rahatsız olduğum konu aslında bana hediye almış olduğunu düşünüyor ama ben bu şekilde olmasından rahatsızım. Hiç düşünmeden hazır hediye mi olur hiç :) ben mesela çok seviyorum ona hediye almayı dükkan dükkan geziyorum ya onun için kafa yoruyorum öyle alıyorum hediyemi ama o hazıra konuyor gibi birşey yapıyor

Mesela ben yıl dönümümüzde kendi ellerimle şeker hamurundan pasta yapmıştım yemek yapıp güzel bi sofra hazırlamıştım fotoğraflarımızdan kalpli kolaj yapıp hediyesini vermiştim kızlar

Aynı şeyleri ben de yaşıyorum erkek arkadaşımla. 1.5 yıllık bi ilişkimiz var bizim de fakat hiç böyle sürprizler falan yapmayı beceremez kendisi. Ben de tam senin gibiyim şaşırtmayı hediye almayı, hatta oturup hediye hazırlamayı çok severim. Bigün sırf mutlu olsun diye evde kek yapıp kapısının önüne kadar götürmüştüm hatta , her fırsatta da onu düşündüğümü belli etmişimdir.:KK28: Açık açık seni düşündüğünü belli etmesini yani bakkaldan bi tane sakız bile alsa senin ne kadar çok mutlu olacağını anlat bence. Ben yaptığım konuşmada pek başarılı olamamışım gerçi ama umarım sende işe yarar canım :KK71::KK71:

Back
X