Bir akıl verin bacılar.

Arkadaşlar merhaba!
5 yıllık evliyim ve yurtdışında yaşıyorum.
Maddi sıkıntılar yüzünden, bu sene türkiyeye gidemiyoruz.

Yalniz 1 hafta sonra dayımın kızının dügünü var türkiyede.
Ben altin göndericem ablamla kendim gidemedigim icin.

Dün akşam görümcem aradı ve oda kızını sözlendiriyormus bugün.
Yani illa kışa doğru gelin dügün yapicaz dedi.

Şimdi eşim illa gitmeliyiz diyor ama bizim maddi sıkıntımiz devam ediyor yani.
Bende dedimki, canim sen git yalniz hem daha az para harcanir hemde ben
kuzenimin dügününe bile gidemedim icin onada ayip olur.
Para isini halletsek bile, kuzenim küsebilir bana.

Ben ve esim farkli sehirlerdeniz.

Kafam karıştı ya neyapicami bilemedim.
Bir akıl verin bacılarım. Eşimi kırmadan nasil ikna edicem
gitmeyecegim icin.
Onunda bacisinin kizi, cok seviyor onlari.
Beraber gidecegiz diye tutturdu.

maddi sıkıntılarınızın çok büyük olmadığına eminim akıllı kadın kocasının parasını tutan hesabını bilen kadındır ..... lakin ben derim ki asla kendinizden ödün vermeyin ..... bizde ev aldık borca girmeyelim die hep tuttum hep tuttum yeri geldi özel ihtiyaclarımı bile almadım ... kocam ne yaptı gözünü kırpmadan her ay 1,500 liralık telefonlardan aldı siyah cıktı siyah beyaz cıktı beyaz al sat 500 lira zarar....erkekler bizim kadar nazık ince düşünemezler gitmek istiyorsanız gidin teyze kızınızın düğününe 3 sy sonra görümcenizn düğününe en önden gidn kocanızın hareketi sizi üzmez hiç olmazsa

şu an maddi durumunuz sıkışık olabilir, kışa kadar düzelebilir, ya da düzeldi dersiniz kuzeninize.

kuzeninin kızma lüksü yok bu durumda arayıp zamanı gelince konuşursunuz bana darılma dersiniz şimdi elimiz bollaştı dersiniz bence anlayışla karşılayacaktır

bence görümceniz daha ,yakın yiğenleri,belki kışa doğru durumunuz düzelir gidersiniz birlikte o zaman kuzeninede gidersin.

maddi sıkıntılarınızın çok büyük olmadığına eminim akıllı kadın kocasının parasını tutan hesabını bilen kadındır ..... lakin ben derim ki asla kendinizden ödün vermeyin ..... bizde ev aldık borca girmeyelim die hep tuttum hep tuttum yeri geldi özel ihtiyaclarımı bile almadım ... kocam ne yaptı gözünü kırpmadan her ay 1,500 liralık telefonlardan aldı siyah cıktı siyah beyaz cıktı beyaz al sat 500 lira zarar....erkekler bizim kadar nazık ince düşünemezler gitmek istiyorsanız gidin teyze kızınızın düğününe 3 sy sonra görümcenizn düğününe en önden gidn kocanızın hareketi sizi üzmez hiç olmazsa

Benim eşimde har vurup harman savurur ama Allah razı olsun ondan bidenedir.
Onunla gitmezsem üzülür ama gidersekte dònüste zorlanacagiz.
Allah yardimcimiz olsun.
Allah hepimizin yardimcisi olsun :)

çok ince düşüncelisin, hassasiyetin için ilk önce tebrik ederim seni... eminim ki kuzeninizde bu hassas yapının farkındadır ve sana kırılmaz.. görümcenin düğününde gözler mutlaka seni arar çünkü ev sahibi sayılırsınız siz.. şu site ne kadar garip sabah başka konu okuyorum aynı şehirde kardeşinin kınası..... farklı ülkede kuzeninin düğünü... 2 farklı hayat işte...

bence bütçenizi çok zorlamayacaksa türkiye gelip hem görümcenin hem kuzeninin düğününe gidebilirsin eşinle beraber, hem ailenlede bi hasret gidermiş olursun canım

bence bütçenizi çok zorlamayacaksa türkiye gelip hem görümcenin hem kuzeninin düğününe gidebilirsin eşinle beraber, hem ailenlede bi hasret gidermiş olursun canım

Canim kuzenimin dügünü haftaya insallah.
Görümcemde dün aradi bizi, kişa dogru yapmak istiyormuş kızının
dügününü.

Bende cok gitmek istiyordum, kuzenimin yanında olmak istiyordum ama maddi durumlar
el vermedi.

Şimdide görümcemin kızı evleniyor.
Eşim bizimle beraber gitmek istiyor.
Bakalım para isini halledersek gidecem onunla.
Bu seferde kuzenim benim dügünüme gelmedin der, kırılır diye
korkuyorum.

Back
X