Bir akıl verin :( çok mutsuzum

sevginaz235

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
29
9
1
33
merhabalar. Şimdi nerden başlayacağım bilmiyorum ? Şöyle başliyim benden 2 yaş küçük bir sevgilim oldu 3 yıl sevgili olduk biz. Ben üniversite mezunuyum O ise lise mezunu belli bir işi gücü yok küçük bir yerde yaşıyor yahu bunlar benim için hiç sorun değil biz cok mutluyduk onla ama ailem istemedi onu bir yıl önce ayrıldık biz o gitti başka bi kızla görüştü. Sonra ben ağlaya zırlaya o kızdan ayırdım onu yeniden benimle oldu ve kızla beni unutmak için birlikte olduğunu söyledi. Affettim devam ettik işte ama ayıp şeyker yaşadık beraber kaldık falan. Sonra bu cocuk cok değişti içki içtiğini falan öğrendim küfürlü terbiyesiz seyler konuşmaya başladı benle. Ben daha fazla dayanamadım ve ayrıldım yine ama bu hala akıllanmadı hala bana kötü şwyler söylüyor bazen konuştukça. Ya seviyor muyum bilmiyorum ama yaşadıklarımızdan dokayı çok utanıyorum. Nasıl davranacam ona ya nasıl uzak duracam ondan ?

Anneler hep hakli yahu :110:
Teli degistirin .
Sikayet ederim deyin
Ayipli seyleri bi daha yapmayin :kahve:
Umarim sacma sapan goruntuleriniz yoktur
Var malesef vardı ama sildiğini söyledi bilmiyorum güvenmiyorum bu kınuda ona. Başkasıyla evlenemezsin evlenirsen seni rezil ederim dedi bikeresinde sarhoşken aradığında

Var malesef vardı ama sildiğini söyledi bilmiyorum güvenmiyorum bu kınuda ona. Başkasıyla evlenemezsin evlenirsen seni rezil ederim dedi bikeresinde sarhoşken aradığında

Bi gun bulus telefonunu suya at :D
Saka saka bi halt edemez .
Dedigim gibi teli degistir .
Cok zivanadan cikarsa savciliga bi dilekce ver gitsin
O ugrassin sonra ..
Cok mu ariyonuz bu tipleri yahu !

merhabalar. Şimdi nerden başlayacağım bilmiyorum ? Şöyle başliyim benden 2 yaş küçük bir sevgilim oldu 3 yıl sevgili olduk biz. Ben üniversite mezunuyum O ise lise mezunu belli bir işi gücü yok küçük bir yerde yaşıyor yahu bunlar benim için hiç sorun değil biz cok mutluyduk onla ama ailem istemedi onu bir yıl önce ayrıldık biz o gitti başka bi kızla görüştü. Sonra ben ağlaya zırlaya o kızdan ayırdım onu yeniden benimle oldu ve kızla beni unutmak için birlikte olduğunu söyledi. Affettim devam ettik işte ama ayıp şeyker yaşadık beraber kaldık falan. Sonra bu cocuk cok değişti içki içtiğini falan öğrendim küfürlü terbiyesiz seyler konuşmaya başladı benle. Ben daha fazla dayanamadım ve ayrıldım yine ama bu hala akıllanmadı hala bana kötü şwyler söylüyor bazen konuştukça. Ya seviyor muyum bilmiyorum ama yaşadıklarımızdan dokayı çok utanıyorum. Nasıl davranacam ona ya nasıl uzak duracam ondan ?
Ayıp şeyler yaptınız...
Peki, birdaha yapmazsınız, zaten bunun adı sevgi olmuyor. Tutku sadece. Aranızda sevgi kalmamış gibi. Yol Verin gitsin, bir daha da ayıp şeyler yapmadan düşünün derim:olamaz:.

Neden yaz mevsiminde Yen'i üye kaynıyor burası?

Bence canı sıkılan dh sitesindeki ölücüleri kovalasın.

Ayıp şeyleriniz de neyse

Sakın ama şakın korkma ve korktuğunu bellı etme ona tek sevgılısı olan sen de degılsın tek onları yaşayanda hıc bıseye mecbur hıssetme senin güçlü durduğunu bilirse bısey yapamaz aileme soylerım de korkum yok de

Bi gun bulus telefonunu suya at :KK70:
Saka saka bi halt edemez .
Dedigim gibi teli degistir .
Cok zivanadan cikarsa savciliga bi dilekce ver gitsin
O ugrassin sonra ..
Cok mu ariyonuz bu tipleri yahu !

Yaa vallahi askre gidene kadar coook iyi bi cocuktu sessiz sakin nasıl utangaç davranıyodu nasıl ilgiliydi anlatamam size ailemi bile alırım karşıma dedirtti bana o derece mükemmel di. Ama sonradan değişti off kurtulmak da istiyorum mu bilmiyorum ama kendimi suçlu hissediyorum adeta bir ergen gibi davranıp ona teslim oldum

Ya insan gibi yorum yapın suraya bence insanları yerin dibine sokmaktan vazgecin artık düşmez kalkkmaz bir Allah kimin başına ne geleceğini kimse bilemez sizinde coluğunuz çocuğunuz olacal az düşünerek yazın yargılamayı bırakın insabları eğer gerçekten cok iğrenc buluyorsanız yorum yapmaknzorunda değilsiniz

Ne demek seviyorum adam sana gercek yüzünü göstermiş işte bak kızım ben böyleyim demiş sen bana aşık olana kadar iyi adam ayakları yaptım sana sahip olunca gercek yüzümğ gösterdim demiş. Ne sen bunları yasayan ilk kızsın ne de son kız olacaksın malesef. Bence görüşme arama yazma ona bıyun eğme o gercekten kötü bi insan onun kötü biri olduğuna inan artık ve yoluna bak

Ne demek seviyorum adam sana gercek yüzünü göstermiş işte bak kızım ben böyleyim demiş sen bana aşık olana kadar iyi adam ayakları yaptım sana sahip olunca gercek yüzümğ gösterdim demiş. Ne sen bunları yasayan ilk kızsın ne de son kız olacaksın malesef. Bence görüşme arama yazma ona bıyun eğme o gercekten kötü bi insan onun kötü biri olduğuna inan artık ve yoluna bak
Haklısınız sanırım ben onun kötü olduğunu kabullenemiyorum bir türlü inanamıyorum değiştiğine.

Ee buradaki yorumlar beni buna itti

Bilmem kaç senedir burda yazmakla övünen üyeler
Sayesinde bakıyıyorum
Ywni üye kabul etmiyor mu site kimse üye olamaz mı bu siteye sadece eskilerin mi sitesi nedir bu şüpheci tabırlar anlamadım yani neyse.

Yaa vallahi askre gidene kadar coook iyi bi cocuktu sessiz sakin nasıl utangaç davranıyodu nasıl ilgiliydi anlatamam size ailemi bile alırım karşıma dedirtti bana o derece mükemmel di. Ama sonradan değişti off kurtulmak da istiyorum mu bilmiyorum ama kendimi suçlu hissediyorum adeta bir ergen gibi davranıp ona teslim oldum

Amaaaa gercek varoslugu ortaya cikmis iste
Cinsellikse bunu bi tek yasayan sen degilsin ama onu bile degecek insanla yasamak lazim ki boyle pismanliklara dusme diye ..
Simdi hayattan bi ders aldin
Onu unut..
Hatta tiksin.
Onune bak
Havlasin dursun bi kosede

Amaaaa gercek varoslugu ortaya cikmis iste
Cinsellikse bunu bi tek yasayan sen degilsin ama onu bile degecek insanla yasamak lazim ki boyle pismanliklara dusme diye ..
Simdi hayattan bi ders aldin
Onu unut..
Hatta tiksin.
Onune bak
Havlasin dursun bi kosede
Kesinlikle tek amacı cinsellik olam bi insanmış. Ben ilk başlarda tlfunu karıştırdığımda iğrenc sitelere girdiğini gördüm ve sordum ben değilmarkadaşlar girmiş dedi inanmıştım ona sora ben takip etmrye devam ettim ve hala girmeye izlemeye devam ediyordu ve bana resmen orda gördüğü şeyleri uygulamaya calıştı çok iğrenc bi insan ama yine de engel olamıyorum duygularıma

Ben size elma gösteririm
Siz armut görürsünüz

İyi akşamlar.
Hayır buraya sayın adminleri etiketleyerek ne yapmaya calıştığını anlamadım ona anlam veremdim sıkıntı orda yani sacma sapan bişey yaptığınızın farkındasınızdır umarım iyi akşamlar

Back
X