cok mu önemsiz bir sorunum varmis hanimlar cevap yazmadiniz hic.......
Öyle degil iste canim gidence birkac gun kalmak gerekiyor.Evi cok kucuk salonda yatiyoz 2 cocuk biz.Birde elini ceker hic birseye dokunmaz.Bulasik makinasi calisrirmaz yika kurula dur yani.esının hatırı ıcın mısafır gıbı gıt hep mesafelı hep resmı dur esınde cok durmasın oturmasın onlarla 1-2 ssaat oturup kalkın
hem sen gıtmıs olursun esının gonlu olur hemde agızlarına laf vermemıs olursun
hep mesafe hep resmıyet en guzelı
canim ben calisiyorum kücük bir cocugum var yaptiklarimi begenmez.Misafir gibi dur hiç mutfakta işlerede karışma.hoş karışmasanda arkandan laf edecekler yani her türlü eleştirileceksin.git ama eşine nasıl davranacagın hakkında bilgi ver.
Esim ailesine cok duskun babasi olmadigindan.Ama bizi ümitsiz vaka goruyor artik.Annem atamam ama sana davranislarini onaylamiyorum der.3 yil gorusmedi ama sonucta degismedi.Yaaniiii... Esinle bi problem yaşamıyosun bu konuda. Önemli olanda bu. 6 ayda bir görüştüğün insanlari neden dert ediyosun ki. Git, gel olsun bitsin. Sonra normal hayatın devam edecek zaten... Bilemedim...
Telefon elimde olsa nette sürtüyor diye laf cikar.Kadi bildigin gibi degil.Dedikodu sevmem der ama 24 saat gundemin nabzini tutar.Misafir gibi git gel biz kvdemle oyleyiz artik o bana misafir ben ona en guzeli boyle inanki mesafeni koru ben aliyorum elime telefonu hic sohbetede katilmiyorum kafam rahat
Aslinda almiyacagim onlar benim cocugum dogdugunda almadi.Esim para verir buna eminim.Gecen bir kazak ormustum kaynim gordu hediye ettim al gotur diye.Bizim cocuga hediye bir dolap gelmisti bezlemek icin hic acmadik paketinden onuda verdim.Bir sagol bile denmedim.Sikintili bir durum ama esiniz icin katlanacaksiniz mecbur giderken bebise guzel bir hediye alin onlara hediye almayin bence. misafir gibi gidip gelirsiniz bebis sevmis olursunuz iste :)
sanki oonlar beni umursamayip kucumsuyorlar gibi ama.....Canım ben olsam gider ve hiç bir şey olmamış gibi davranırdım .İnan bu durumuna daha da sinir olacaklar .
Eltiniz kendini bir şey zannediyor, açmışsın tebrik için kabalık etmiş .Seni üzmek kırmak için yaptığı apaçık ortada .
Umursama emin ol bu kadar üstüne gelemezler...
sorun mesafe uzak kalinmali bir durum yaniMasallah ne kadar sanslisiniz. Cok anlayışlı bir esiniz var. Anam da anam diye tutturmamis. Onun hatrina 1 2 saat gidin bence. Mesafeli olun tabiki..
türkiyeden geldi 3 ay kalmak icin.Anneanne yeni yil için bayaği erken gelmiş niye?
gecen sene dayisinin evine yolladilar benimle cocuklari esim annesinde kaldi.Bu senede oyle yap istersen ben gelemem diyor.Isin ilginci dayimizin karisida bu sene annesine gidecek.Otelde ayip olurmus hakaretmis.Üc gun idare et diyor.Onlar yatica yat kalkinca kalk.Kadin verdigi yatak yorgan resmen nem kokuyor.Gecen bir battaniye buldum orttum soon gidisimde baktimki battaniyeyi torbalamis agzini banttlamis.orda kalabılecegınız baska akraba veya tanıdık yokmu
esın sunu dıyebılır bız soz verdık gelmısken akraba tanıdıklarıda gezıcez bıdaha elımıze zor gecer desın zaten burasıda kalabalık olur desınhıc tanıdıgınız olmasa bıle otelde kalın tanıdıkda kalmıs gıbı soyleyın
sende esıne de benı yalnız bırakmıcaksan yanımda olacaksan gelım yoksa bız cocuklarla kalalım tek sen gıt nasıl ısıne gelırsegecen sene dayisinin evine yolladilar benimle cocuklari esim annesinde kaldi.Bu senede oyle yap istersen ben gelemem diyor.Isin ilginci dayimizin karisida bu sene annesine gidecek.Otelde ayip olurmus hakaretmis.Üc gun idare et diyor.Onlar yatica yat kalkinca kalk.Kadin verdigi yatak yorgan resmen nem kokuyor.Gecen bir battaniye buldum orttum soon gidisimde baktimki battaniyeyi torbalamis agzini banttlamis.
esim benim yanimda birsey soyleyemezmis annesine yoksa annesi ir daha yuzune bakmazmis.Kari icin bunu yapti dermis sindiremezmis.Ben onu teklif ettim iyi bende kaliyim dedi.Ama cok gitmek istedigini goruyorum.sende esıne de benı yalnız bırakmıcaksan yanımda olacaksan gelım yoksa bız cocuklarla kalalım tek sen gıt nasıl ısıne gelırse
de
annesıne karsı ayrı sana karsı ayrı oynamasın haklıysan haklı oldugunu en basta esın senı yalnız bırakmayarak gostersın
esın sana nasıl davranırsa kısılerde oyle davranır bunu soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?