bir akil verin hanimlar

esim benim yanimda birsey soyleyemezmis annesine yoksa annesi ir daha yuzune bakmazmis.Kari icin bunu yapti dermis sindiremezmis.Ben onu teklif ettim iyi bende kaliyim dedi.Ama cok gitmek istedigini goruyorum.
gerıye tek bı care kalıyor
gıt
kal
gonullu ve ısteyerek gıt senın evın gıbı davran
bu yorgan nemlı rutubet kokuyor baska yorgan yokmu de
üff makına kokmus calısması lazım de
:)
sana cekınmeden herseyı soyleyebılenler senden de bunu gormeye razı ve hazırlardır
sıkıntı yok

Cogu arkdasta demis zaten.
Esimin hatrina 1 2 saat durur geri kalkardim.

Canım ya kafana taktığın şeye bak. Boşveeerrrrrrrrrr.....
İnan bana elti, kv falan mesafeli olması daha iyi.
Çoğu kişide var belki bu sorun ama seninki bir farkla. EŞİN SENİN ARKANDA.
Bunun değerini bil. Hadi gidelim derse git bişi deme. Zaten karşı taraftakilerin nasıl bir mal olduğunu çözmüş adam. Annesi olmasına rağmen bile...
Hayatında eşin varmı var. Yanında mı yanında. Gerisini koyver gitsin

Aynı kaynana dan bende de var görümcelerim hamile kalır doğurur hiç haberiniz olmaz oğluna da söylemez tek farkımız oğullarına da bana davrandığı gibi davranıyorlar beni kaynanam öldürse rahatlamaz ve ben hiç bir saygısızlıkta yapmamışımdır. Ama sana tavsiyem şu dur madem ki kocan gidiyor ailesine sık sık sakın kocanı yalnız gönderme doğru değil gir kocanın kokuna her yere birlikte git onların yanında samimi kcana karşı mutlu sevgili ol ama ailesine yine soğuk davran tek gönderme daha çok yok olursun onların zoruna gider kocanla elele olman belliki eltine de senden kötü bahsetmişler cephe aldırmışlar ki sana böyle davranıo onlar senin huzurunu canını sıkıyorsa sende gizliden gizliye savaş derim bunun sonu yok yani

Benim yakin bir akadasimin taktigini paylasayim.Kendisi her evde pisen yemegi yemez titizliginden.Hatta muharrem ayinda gelen asureleri , komsuya kapiyi kapattiktan sonra ayni saniyede cope doker.Sadece cok guvendigi , temizliginden emin oldugu yerlerde yeyip icer.Her neyse , bunun da bir kv si var of ki of , mutfak banyo karisik , sart-surt bilmeyen kadinin teki.O da bazi onemli zamanlarda esi ile birlikte birkac gunlugune kalmaya gidiyor mecburen.Kendi evinde yapiyor tepsi tepsi boregini,tatlisini,tencere ile yemegini.Orda da cumbur cemaat yeniliyor.Valla ben bu cozumu takdir ettim sahsen.Herkesin huyu bir degil yani.Sartlar sana uymuyorsa sen bir sekilde sartlari kendine uyduracaksin.Edilen lafa soze de cok aldirmazsaniz , esinizin hatirina , birkac gun gayet iyi idare edilebilir diye dusunuyorum.KV nizin zit oldugu seyleri de az cok biliyorsunuz zaten.Inat gibi onlari da yapmazsaniz daha huzurlu bir misafirlik olur sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…