- 7 Mayıs 2018
- 29
- 29
- 3
- 38
- Konu Sahibi muhendishanim18
-
Ortada bakışmadan öte birşey yokki. Ne aklı verelim?Arkadaşlar kafamın karışık olmasının sebebi şu.Unutamadığım birisi var ve ilk gördüğümden beri çok etkilendiğim birisi.Bu kisiyle daha onceden tanisikligimiz yok ve karsilikli bakismalarimiz oluyordu.Bu kisiye karsi her ne kadar belli etmemeye calissamda anladi benim ondan hoşlandigimi.Anladigi gibi de hızlı davrandi ve ilgisini belli etti.Yani tekrar gelin goruselim gibi laf sokusturdu arada.Bu arada onunla yalniz konusabilecegimiz ortam hic yok devamli birileri oluyor ve isi geregi cok konusamadik.Aradan bir hafta gecti ve biz tekrar ayni ortamda gorustuk.Ben hic tanimadigim icin daha mesafeli davrandim aslinda biraz cok gulumsemedim acikcasi.Sanki morali bozuldu farkettim ama caktirmadi.Ayrilacakken biraz sanki sitemliydi bana karsi.Blaa blaa hanim sunu da boyle yapmiyor musun falan gibisinden laf sokmaya calisti.Sorum su acaba benden mi bir adim bekledi.Sonucta onun calistigi yeri ben biliyorum o benim hakkimda hicbirsey bilmiyor gorustugumuz sure disinda konusamiyoruz.Bozuldu mu nedir anlamadim.Çünku benden hoslandigindan emindim.Ben simdiye kadar hicbir erkege adim atmadim atamam da heralde.Off nasil olcak hic bilmiyorum.Bir daha gorusur muyuz onu da bilmiyorum.Lutfen bir akil verin
Sakın adım filan atma seviyorsa o gelir zAtenArkadaşlar kafamın karışık olmasının sebebi şu.Unutamadığım birisi var ve ilk gördüğümden beri çok etkilendiğim birisi.Bu kisiyle daha onceden tanisikligimiz yok ve karsilikli bakismalarimiz oluyordu.Bu kisiye karsi her ne kadar belli etmemeye calissamda anladi benim ondan hoşlandigimi.Anladigi gibi de hızlı davrandi ve ilgisini belli etti.Yani tekrar gelin goruselim gibi laf sokusturdu arada.Bu arada onunla yalniz konusabilecegimiz ortam hic yok devamli birileri oluyor ve isi geregi cok konusamadik.Aradan bir hafta gecti ve biz tekrar ayni ortamda gorustuk.Ben hic tanimadigim icin daha mesafeli davrandim aslinda biraz cok gulumsemedim acikcasi.Sanki morali bozuldu farkettim ama caktirmadi.Ayrilacakken biraz sanki sitemliydi bana karsi.Blaa blaa hanim sunu da boyle yapmiyor musun falan gibisinden laf sokmaya calisti.Sorum su acaba benden mi bir adim bekledi.Sonucta onun calistigi yeri ben biliyorum o benim hakkimda hicbirsey bilmiyor gorustugumuz sure disinda konusamiyoruz.Bozuldu mu nedir anlamadim.Çünku benden hoslandigindan emindim.Ben simdiye kadar hicbir erkege adim atmadim atamam da heralde.Off nasil olcak hic bilmiyorum.Bir daha gorusur muyuz onu da bilmiyorum.Lutfen bir akil verin
Bu dediklerinizin yani göz temasi kurma istemsiz gülumsemelerden dolayi zaten anladı benim hoşlandigimi.Ama zaten ben yapı olarak da çekingen bir insanim.Bu dediklerimin daha fazlasinı yapamam.Zaten karsilikli gulumsuyoruz o da ilgili yani gozlerinin ici guluyor bana bakarken.Ama iste tam tanimadigim icin adim atip atmamakta da kararsizim.Onu gördüğünüz zaman göz teması kurun, gözlerinin içine bakıp gülümseyin. Görgü kuralına göre ilk merhaba kadından gelir; gerçekten hoşlanıyorsanız girişken olun. Hep erkek ilk adımı atar diye bir kaide yok, aşın artık bu kalıplaşmış düşünceleri. Sen merhaba dersin, o n'aber der, belki muhabbet de böylelikle başlamış olur. Yapma, ileride içinde kalır belki de güzel bir ilişki yaşayabilirdik diye. Şansın yolun açık olsun
Aslinda ewet ondan bekliyorum.Bizim is yeri onun calistigi is yeriyle anlasmali.Ama ben ilk defa gittim oraya.Toplamda da 4 kez gorustuk.Kart alip verme durumu olmadi hic.Yaninda surekli birileri oldu biz gorustugumuzde.Adım atmak istemiyorsunuz gibi. O halde ondan size kartını vermesini ya da telefonunuzu istemesini beklemekten başka çare kalmıyor. Tekrar görüşelim diyen biri aslında numaranızı istemeliydi sanki. İş yüzünden fazla kibar davranmadığına emin misiniz? Bir daha giderseniz gülümseyin ki size yaklaşacak cesareti olsun.
Biliyor tabi adimi soyadimi falan ama o da ben de sosyal medya kullanmiyoruz.Baktim yok o da zaten.Aslinda bahane uydurup gidebilirim ama cok da hevesli gibi gozukmek istemiyorum.Of cok zor bu islerrhakkınızda hiç mi birşey bilmiyor? adınızı soyadınızı? sizin hakkınızda birşeyler öğrenme ihtimali yok mu?
siz onun nerede çalıştığını biliyorsunuz tekrar görüşmeniz çokta zor değil aslında :)
Bu adam ne iş yapıyor?
Belkide işi gereği sizinle ilgilenmiş olabilirmi ??
Ewet aslinda emin gibiyim ama tam emin olmak istiyorum dediginiz gibi.Ben isimden ve konumumdan dolayi onunla ilgili bisey de soramiyorum.Evli mi degil mi bilmiyorumHer hafta görüyorsan bu seferkinde şurda çalışıyorum filan de. Adını soyadını biliyorsa çiçek filan gönderir ya da başka adım atar. Atmazsa da sen adım atma bence. Çünkü anlattıklarınızdan sizden hoşlandığını bile çıkaramadım net bir şekilde. Netlik kazansın o zaman siz de adım atarsınız karşılık olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?