- 7 Mayıs 2018
- 29
- 29
- 3
- 38
- Konu Sahibi muhendishanim18
-
Ewet zaten medeni durumu yuzunden de adim atmiyorum.Evli olup olmadigini bilmeden adim atmak hic istemiyorum.Beklemekten baska carem yok galiba.Hiç tanımıyorsun sen hoşlandığından o hoşlanmış da olabilir öylesine ilgilenmiş de olabilir.. O arkadaş evli bile olbilir.. Şimdi hiç belli olmuyor bu işler.. Çok beğendiyse zaten seni bi şekilde bulur konuşur..
Ewet dogru söylüyorsunuz.Ben aslinda tutarliydim ama göruselim diye iki kere soylemesi ve sonrasinda adim atmamasi biraz hayal kirikligi yarattı bende.Beklenti içindeydim çünkü o konusmadan sonra.Çünkü tahmin edebiliyor benim birsey ogrenemeyecegimi baskasindan.Dedikodu olmasi bakimindan kendisi de dikkatini davraniyor.tek verebileceğim akın tutarlı davran. bir gün öyle bir gün böyle davranma.
bir dahaki gidişinizde ilk sorucanız şey ilişki durumu olsun mesela evlimisiniz?Ewet dogru söylüyorsunuz.Ben aslinda tutarliydim ama göruselim diye iki kere soylemesi ve sonrasinda adim atmamasi biraz hayal kirikligi yarattı bende.Beklenti içindeydim çünkü o konusmadan sonra.Çünkü tahmin edebiliyor benim birsey ogrenemeyecegimi baskasindan.Dedikodu olmasi bakimindan kendisi de dikkatini davraniyor.
Ewet zaten medeni durumu yuzunden de adim atmiyorum.Evli olup olmadigini bilmeden adim atmak hic istemiyorum.Beklemekten baska carem yok galiba.
canım uğraştıklarınında değerini bilmiyorlar. sık sık hatırlatıcı bir şeyler lazım. gözüne sokmadan etrafta örnek görmesi lazım.Evli olup evli değil gibi davrananlar da var. Kızların adım atıp da mutlu olduğunu görmedim. Duydum da bilmiyorum. Erkekler uğraşmadıkları şeylerin değerini bilmiyorlar..
Hatırlatici birsey derken anlamadim tam orasini.canım uğraştıklarınında değerini bilmiyorlar. sık sık hatırlatıcı bir şeyler lazım. gözüne sokmadan etrafta örnek görmesi lazım.
Aslinda ewet ondan bekliyorum.Bizim is yeri onun calistigi is yeriyle anlasmali.Ama ben ilk defa gittim oraya.Toplamda da 4 kez gorustuk.Kart alip verme durumu olmadi hic.Yaninda surekli birileri oldu biz gorustugumuzde.
Ewet haklisiniz galiba belki o da beni daha yeni tanidigi icin boyle soyledi.Dosya isi bitmesine ragmen soylemesi tesaduf olmustur belki de.Ya da benim ilgimi anladi hosuna gitti o kadar.Bir daha görüşürseniz arkadaşların da dediği gibi tutarlı davranın. Gülümseyin yeter. Çok istekli olunca kıymetiniz olmaz. Ama ben hala sizden hoşlandığına emin olamadım. Çünkü gerçekten ilgili bir adam iletişim kurmanın yolunu bulurdu. Bir de acaba sizin nerede çalıştığınızı orada bilen yok mu? Yani ona söylemediniz ama mesela beraber gittiğiniz kişi oradaki birine söylemiştir. Hani istese sizi bulabilir mi? Bu kadarlık olayla ben adım atmamanız taraftariyim. Tekrar görüşelim derken eğer siz müşteri konumunda gidiyorsanız kibarlik, flörtözlük falan olabilir çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?