Bir akil verin kizlar ...

pink_daisy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
160
1
26
Diğer
uzatmadan anlaticam derdimi :

kizlar erkek arkadasim ayrildi benden.ara ara telefonlar aradi yada msj atti.neyse fazla uzatmicam cünkü sinirden aglicam nerdeyse
benim whatapp iletimde su yaziordur bi iki haftadir "imkansiz dedi Gurur,Riskli dedi Tecrübe,manasiz dedi mantik..Yinede denemeye deger dedi ASK"
ben bunu yazdiktan sonra bugün ögleye kadar onda "az kaldi hemde cok az"yaziordu simdi ise " "uzatmalari oynuyorum belki de nerden bileceksin " yazmis.bu adam beni deli edecek
ne demek istiyor acaba :18: üstüme alinmam gereken bi durum mu? bana bir akil bayanlaaar
asilinda cok merak ediyorum ,sormak istiyorum ama sorsam mi sormasam mi bilememedim bi akill:44:

Son düzenleme:

Hiçbişey sorma, sen onun umurunda olsan o senin yanında olurdu zaten!! Bunu unutma, seni sevmediğini kabul et önce, hem svip hem neden senden ayrılsın? sen sevdiğini kaybetmeyi göze alıp da ayrılırmısın? Muhatap olma kesinlikle, o seni ararsa o zaman düşünürsün konuşup konuşmayacağını ama sakın arama, kendine hakaret ettirip "zavallı" durumuna düşme canım...
Çırpındıkça batacak bir durumdasın, kesinlikle tek bir hamle bile yapma!! benden söylemesi...

ben o programı kullanmıyorm bilmöiyorm ama mesengerdaki nickin altına yazılan ıleti gibi bişey sanırım bence seni kıskandırmak için yazıyo olabilir

zaten cvp vermiyorum su siralar yazdiklarina. ayrilma sebebi uzak olmamizmis (ki gercekten uzak yurtdisi )
ne biliyim iste insan merak ediyor ama sabir diyorum hep

Son düzenleme:
Bence iletine ona yönelik bile bir şeyler yazma. Biz de 2-3 aydır ayrıyız. Çok koşmuştum peşinden. Hataymış, yapmamak gerek. Öncelikle onsuz da yapabileceğini kavraman gerek. Bunu anlayamazsan ne desem boş çünkü :) Benim bu durumu anlamam biraz zor olmuştu.

Neyse diyeceğim şey şu: Böyle şeyler paylaştıkça, ona yönelik iletiler yazdıkça o seni geri kazanabileceğini bilecek. O sanki hiç hayatında olmamış gibi davran. Whatsapp fotoğrafını değiştir. Güzel eğlenceli bir şeyler yap ki senin onsuz da hayatına devam edebileceğini anlasın. Eğer yaptığının hata olduğunu anlarsa o arar zaten seni, barışmak ister. Aramıyorsa da boşver. Benim erkek arkadaşım aramıyor neyse bunun yeri burası değil Kendini ağırdan sat sen.

Hiç kimse sebepsiz terkedilmez. Sana bir şey diyeyim uzak olmak evet ilişkiye zarar verir ama iki insan birbirini sevdikten sonra bu yükün altından da kalkar. Allah kimseyi öyle bir şeyle sınamasın ayrılık kolay değil. Ama sende kendini whatsapp ta şöyşle yazmış acaba bana ne mesaj vermek istiyor diye düşünerek yorma, üzme. Eğer bir şey söylemek isterse söyler 15 yaşındaki çocuklar gibi oradan sana mesaj yollaması gerçekten çok komik bir durum. Sen olayın üstüne gitmezsen bu durumda senin tepki vermemene dayanamayıp kendi arayıp soracak. O yüzden bu konuya canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…