- 7 Ağustos 2010
- 1.151
- 850
- 123
Merhaba ben 10 aylık evliyim ve evlenirken ailem hiç yardım etmediği için kaçarak evlenmek zorunda kalan biriyim. Aile desteğim yok. Başka şehirde yaşıyorum artık. Evlenmek istedim diye annem babamla boşanacak korkusundan beni evden çıkarmayı göze alamadı bencil insanın tekidir. Zaten evlendikten sonra hiç umurlarında olmadım,neyse bu konunun özü aslında burdan kaynaklanıyor zaten. Ben depresyon geçiriyorum ve ilaçlar kullanıyorum kendi başıma evi çekip çevirmekte bile zorlanıyorum bazen. Eşim sadece işe gider gelir annesini ya benimle bırakır ya beni annesinde bırakır işte olduğu zaman. Gerçi işten çıkınca da yine kalabalık ailesiyle biraradayız. Bazen çok bunalıyorum istediğim evlilik bu muydu diyorum aklıma kimsesizliğim geliyor susuyorum. Elim ayağım da düzgün ,her gören teyzeler bile gelinin ne güzelmiş de derler benim için kvye ama hep böyle kendimi hizmetçi gibi hissediyorum nedense. Ne yapmalıyım ya da nasıl düşünmeliyim? Lütfen makul fikirlerinizi beyan edin çünkü üni okumadım öyle ayakları üzerinde duran kadın olamadım ben
ailem destek değil köstek, el içinde desen öyle işte türlü entrikalar . Kendimi çok yalnız hissediyorum.