Bir akıl verin lütfen

Öğrenciler yada calisanlar için özel apart daireler var. Bulunduğunuz yerde bir araştırın derim. Otel gibi ama oda oda gayette uyguna geliyor. Sahibinden falan bakın.

Merhaba ben boşanalı 5 ay oldu ve çalışmıyorum ailemle kalıyorum. Bir iş buldum,bulunduğum yerde değil ilçe de ve 20 dk mesafede ailem iş ararken yanimdaymis gibi davrandı yeni boşandığımda nereye istersen geliriz vs diyordu neyse iş buldum ev tutmam gerekiyor bana yurtta kal dediler ama yurt pahalıya geliyor ev tutsam daha iyi asgarî ücretle çalışcam ve 5000 ne ev tutsam yeterli onlardan destekte istemiyorum. Aile evinde ne yapsalar memnun değilim zaten eski düzenimde yok gitmek istiyorum annem yapabilir misin sürekli çalışabilir misin diyor evlenmeden önce çalıştım ama farklı işlerde. Şimdi bizimkiler surat yapıyor çalışma diyemiyorlar maddi açıdan destekte değiller ne yapicam bilmiyorum çalışıp kendi evime çıkmak saçma bir düşünce mi sizce
Anlamadım, 20 dk mesafe için ev mi değiştirmek istiyorsunuz?
Gidin gelin yav 20 dk her gün?

Çok iyi hesaplar yaparak ev tutup geçinebilirsiniz. Fakat asgari ücretle çok zorlanarak geçinirsiniz. Ne işinde çalışacağınız da çok önemli size meslek katacak bir iş mi.? Eğer size meslek edindirecek bir işse O zaman kendinizi o işte çok iyi yetiştirmeye bakın. Kendinizi geliştirdikçe daha iyi maaş alabileceğiniz bir işe geçebilirsiniz.

Bence zor asgari ücret ile geçinmek. Yarısı kiraya gidecek. Faturalar yeme içme bence zorlanırsınız. Ben memurum. Boşanınca eşyalarımın tamamını alıp kiraya çıktım. Kiramda uygun piyasaya göre ama yinede kılı kırk yarıyorum. Açık veririm diye aklım çıkıyo. Allah yardımcınız olsun.

20dklık yol yüzünden mi eve çıkmak istiyorsunuz aileden ayrılmak için mi? İlk seçenek içinse saçma. 20dkda ne varki? Ha tabi aileden ayrılmak isteyebilirsiniz ama bence bi işe başlayın bikaç ay deneyin oturtun işinizi. Az da birikim yapın öyle ayrılın ev tutun bence

Merhaba ben boşanalı 5 ay oldu ve çalışmıyorum ailemle kalıyorum. Bir iş buldum,bulunduğum yerde değil ilçe de ve 20 dk mesafede ailem iş ararken yanimdaymis gibi davrandı yeni boşandığımda nereye istersen geliriz vs diyordu neyse iş buldum ev tutmam gerekiyor bana yurtta kal dediler ama yurt pahalıya geliyor ev tutsam daha iyi asgarî ücretle çalışcam ve 5000 ne ev tutsam yeterli onlardan destekte istemiyorum. Aile evinde ne yapsalar memnun değilim zaten eski düzenimde yok gitmek istiyorum annem yapabilir misin sürekli çalışabilir misin diyor evlenmeden önce çalıştım ama farklı işlerde. Şimdi bizimkiler surat yapıyor çalışma diyemiyorlar maddi açıdan destekte değiller ne yapicam bilmiyorum çalışıp kendi evime çıkmak saçma bir düşünce mi sizce
Bir süre ailenizle yaşayıp para biriktirin.

Back
X