Bir akıl verin şu kızcağıza

denizdehayatvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
201
252
33
Herkese merhaba günaydın hayırlı haftalarınız olsun inşallah..

Evet kızlar kısa bir süre önce hayatımda biri vardı.
Kendisine aşk anlamında birşey hissetmediğim için ayrıldım.
Ayrı kaldığımız dönemde kimseyle konusmadım 7/24 mesajlaşıyorduk şimdi bi boşluktayım ve o hep tekrar başlamak istiyor.

Benim için herşeyi yapan ve yapmaya hazır biri. Evlenmek istiyor herşeyimiz tam aslında.
Maddi durumu iyi kafası benim gibi gezmeyi tozmayı eğlenmeyi seven biri.
Ailesini çok sevdiğim ve 1 dediğimi 2 etmeyecek insanlar olduğunu bildiğim için kafam karışıyor.

Aktif sosyal medya kulllanıyorum birbirine çok yakışan arkadaşlarıma özeniyorum ama sevip ayrılan çok da insan var çevremde.
Mantıkla olur mu bu işler ?
Ailevi olarak maddi sıkıntı çok yaşadım ama çalışıyorum istediğim herşeye ulaşabiliyorum. Maddi zorluğu bildiğim için yaşamak istemiyorum bu yüzden aklım karışıyor.

1 yanım bir daha dene 1 yanım aşık olmadan olmaz diyor. Aslında bir diğer korkum da birini gözüm kör olur da severim herşeye tamam der ve çok mutsuz olurum diye of aklım karıştı.

Sizlerin tecrübelerinize göre yorumlarını bekliyorum ve dinleyeceğim.

Yaşım 26 onun yaşı 28 bu arada.

Şans meselesi bence. Ama kafan bu kadar karışıksa bi şans daha ver derim. Yarın bi gün başkasıyla birlikte olsan bişeyler ters gitse bu kişiye vermediğin ikinci şansın pişmanlığını yaşarsın diye düşünüyorum. Benim fikrim.

Fiziksel olarak evrim geçirdi bnm kocam :D o da geçirir.
Yaz sıcagında kalın koyu renk kot pantolon giyip dizine kadar katlayıp altına pembe parmak arası terlik giyen biriyydi :D ama çok iyi biriydi ve ben çok sevmiştim. Hastalğmda kosmasını sevmiştim. Herkes kayalık ke arlarnda koklaşırken onun beni eşi gibi sahiplenmesini sevmiştim :)
Kıyafetleride %100 değişti.
Yani demem o ki o da değişir

Ask olmadan olmaz canm en iyi evli kadınlar bilir. Göz yumman gereken bişey olduğunda mantık bunu kabul etmez ama sevince saygı tavan yapar. İnan bende mantık evliliğini cok dusundum iyiki yapmadım. Şimdi ask evliliğim ve iki askım var hic bişey degişmem

Fiziksel olarak evrim geçirdi bnm kocam :KK70: o da geçirir.
Yaz sıcagında kalın koyu renk kot pantolon giyip dizine kadar katlayıp altına pembe parmak arası terlik giyen biriyydi :KK70: ama çok iyi biriydi ve ben çok sevmiştim. Hastalğmda kosmasını sevmiştim. Herkes kayalık ke arlarnda koklaşırken onun beni eşi gibi sahiplenmesini sevmiştim :)
Kıyafetleride %100 değişti.
Yani demem o ki o da değişir
hahha çok iyiymiş gerçekten :-) Evet en azından giyim tarzı olarak değiştirebilirim sanırımHoppa

Ask olmadan olmaz canm en iyi evli kadınlar bilir. Göz yumman gereken bişey olduğunda mantık bunu kabul etmez ama sevince saygı tavan yapar. İnan bende mantık evliliğini cok dusundum iyiki yapmadım. Şimdi ask evliliğim ve iki askım var hic bişey degişmem
Zaten kafa orda karışıyor. Sevgiliyken iyi gez toz canın isterse buluş istemezse buluşma. Ama evlenince sürekli yanyana aynı yastığa baş koymak falan bunlar beni geri tutuyor.

Alışırım aslında ama dün bir arkadaşımla görüştüm fotoğrafını gösterir misin dedi gösteremedim :KK43: Ama çok iyi birisi herşey tabiki görünüşten ibaret değil ama işteee..
bak canım ben bu şekilde birini kaybettim. aynı seninki gibi kaygılarım vardı (fiziksel ve maddi). aradan 6 ay geçince ondan iyisi kanatlı melekti benim için ama bu sefer de o istemedi. çünkü çok kırdım (kendi egolarım biraz fazlaydı ilişkiler konusunda) şimdi çok pişmanım.. aşırı pişmanım.
hatta konu da açmıştım.
örneğini yaşadım. pişman oldum. karar senin.

Şimdide eski fotoğraflarına hasrete bakıyo :KK70: hala özlüyo sanırım eski halini :KK70:
Ahahah yazık
bak canım ben bu şekilde birini kaybettim. aynı seninki gibi kaygılarım vardı (fiziksel ve maddi). aradan 6 ay geçince ondan iyisi kanatlı melekti benim için ama bu sefer de o istemedi. çünkü çok kırdım (kendi egolarım biraz fazlaydı ilişkiler konusunda) şimdi çok pişmanım.. aşırı pişmanım.
hatta konu da açmıştım.
örneğini yaşadım. pişman oldum. karar senin.
Canım biz zaten denedik biraz ama ben kötü davranıyorum sevmediğim için batıyo herşey sonra konuşmayınca da pişman oluyorum şimdi tekrar olması için yalvarıyo ama kendime güvenmiyorum tekrar üzerim diye.

Aynı yatağa girebilecek gibi durmuyorsunuz burdan bakınca.

Kendiniz de demişsiniz boşluktayım diye mesajlaşıyorum. Daha çok heyecan duyduğunuz biriyle tanışmış olsaydınız bu zaman zarfında emin olun aklınıza bile gelmezdi bu adam.

Bence hiç kalkışmayın evliliğe bu adamla, ömürboyu mutsuz olursunuz.

Ahahah yazık

Canım biz zaten denedik biraz ama ben kötü davranıyorum sevmediğim için batıyo herşey sonra konuşmayınca da pişman oluyorum şimdi tekrar olması için yalvarıyo ama kendime güvenmiyorum tekrar üzerim diye.
o zaman bi kaç ay görüşmemen lazım. en azından senin açından kıymetli olsun ondan sonra kötü davranmazsın belki. ya açıkçası böyle bir konuda (fiziksel +maddi) benim yaptığım hatayı yapmanı istemem. ben çektim ceremesini siz çekmeyin. sizler rahat edin bari.

Back
X