Bir akıl verin şu kızcağıza

Evet beğenmiyorum :KK43:
ben suna inarim. diyelim bir taraf cirkin.
lakin paylasimlar arttikca duygular ve bakis degisir. cirkinse bile goz cok guzel gorur...
sizde bu olmuorsa cocugu da oyalamayin ayrilin.
benim kocam bana bret pitten bile daha yakisiklidir, herkesten daha akilli, sevgi doludur vb.. :KK70: ama sana ilyas salman gibi gelebilir :KK70:
ankatmak istedugim boyle birsey

Karakter asla değişmezzzzzz
Giyim kuşam saç sakal fizik değişecek onu dert etmeyin
Ben bu adamla evlenince anlaşırmıyım diye düşünün
Bide hiç olmayacak birine sırf yakışıklı dış görüntüsü düzgün aşık oldum diye evlenmekte felaket bence
Onun dış görünüşü bitince aşkda geçince geriye elde koca bi sıfır kalacak !

Estetik yapamazsınız ama ufak dokunuşlarla gönlünüze hitap etmesini sağlayabilirsiniz. :)

Görüşme aşamasında kendi sevdiğiniz tarzda giyim hediye ederek, saç, sakal böyle severim diye yol göstererek
deneyin bir de..

Ama en fazla 6 ay verin bu durumda içiniz kıpır kıpır edecekse etmiş olur.
Olmuyorsa zorlamayın derim.

Fiziksel çekim de önemli bir şey sonuçta.

lakin paylasimlar arttikca duygular ve bakis degisir. cirkinse bile goz cok guzel gorur...
benim kocam bana bret pitten bile daha yakisiklidir, herkesten daha akilli, sevgi doludur vb.. :KK70: ama sana ilyas salman gibi gelebilir :KK70:
Evet aynen katılıyorum herkese sevdiği gözünde en olarak gözükür. Sanırım beklemek en iyisi Allah gönlüme göre birini elbet verir hayırlısı artık :)

Estetik yapamazsınız ama ufak dokunuşlarla gönlünüze hitap etmesini sağlayabilirsiniz. :)

Görüşme aşamasında kendi sevdiğiniz tarzda giyim hediye ederek, saç, sakal böyle severim diye yol göstererek
deneyin bir de..

Ama en fazla 6 ay verin bu durumda içiniz kıpır kıpır edecekse etmiş olur.
Olmuyorsa zorlamayın derim.

Fiziksel çekim de önemli bir şey sonuçta.
Daha önce denedik ama yapamadım kötü davrandım oda bana çok inat gitti. Ben biraz ilişkilerimde ağır basıyorum dediğim dedik bir insnaım kolay söz dinlemem ama yaramaz biri değilim fazla olgunum :/ 1 kere olmadıysa 1 daha olmaz herhalde onunda ahını almak istemem seviyor çünkü

Karakter asla değişmezzzzzz
Giyim kuşam saç sakal fizik değişecek onu dert etmeyin
Ben bu adamla evlenince anlaşırmıyım diye düşünün
Bide hiç olmayacak birine sırf yakışıklı dış görüntüsü düzgün aşık oldum diye evlenmekte felaket bence
Onun dış görünüşü bitince aşkda geçince geriye elde koca bi sıfır kalacak !
korkularım tam olarak bunlar zaten. Sadece yanyana dursak sorun olmycak ama yarın öpmek istiycek evlenceksin çocuk istiyceksin bunları sevmiyoken nasıl yaparım. Ya sonra pişman olursam vsvs derken yedim kendimi

Daha önce denedik ama yapamadım kötü davrandım oda bana çok inat gitti. Ben biraz ilişkilerimde ağır basıyorum dediğim dedik bir insnaım kolay söz dinlemem ama yaramaz biri değilim fazla olgunum :/ 1 kere olmadıysa 1 daha olmaz herhalde onunda ahını almak istemem seviyor çünkü

Oooo o zaman bırak gitsin mutlu olsun.
Ama tipine aşık olacağın bir öküz bulursan da aklından hep o geçecektir üzgünüm.

Aynen
Ben de şişko koca göbekli saçları grileşmiş abim gibi duran birinden hoşlanıyorum ammmaaaa sorun bakalım dünyanın en yakışıklı erkeği kim : o tabi ki :)

korkularım tam olarak bunlar zaten. Sadece yanyana dursak sorun olmycak ama yarın öpmek istiycek evlenceksin çocuk istiyceksin bunları sevmiyoken nasıl yaparım. Ya sonra pişman olursam vsvs derken yedim kendimi
Ayrılın ozaman yapacak bişi yok bu durum da
Bundan sonra hayatınıza girecek insanı da çok iyi seçin

Bide şu var tipi çok düzgün yakışıklı her kimi tanıdıysam ; tam öküzün önde gideni çıktı

şundan çok eminim artık; dış görünüş ve karakter tam tersi oranda !!!

Aceleci davranma derim. Hayatının hiçbir noktasında ani kararlar verme. Eğer gerçekten iyi biriyse denemeye değer. Ben hep yakışıklılığa baktım. Arkadaşlarım falan da çok beğenirdi. Sonuç hep hüsran oldu. O çok yakışıklı dediğim erkeklerin adam bile olamadıklarını gördüm. Sevmeden tabiki evlilik düşünme ama sevmeye çalış. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Hem bu işler kısmet işi. Ben çok gördüm asla bu adamla evlenmem deyip yıllar sonra evlenip ve iyiki evlenmişim diyenleri.

Herkese merhaba günaydın hayırlı haftalarınız olsun inşallah..

Evet kızlar kısa bir süre önce hayatımda biri vardı.
Kendisine aşk anlamında birşey hissetmediğim için ayrıldım.
Ayrı kaldığımız dönemde kimseyle konusmadım 7/24 mesajlaşıyorduk şimdi bi boşluktayım ve o hep tekrar başlamak istiyor.

Benim için herşeyi yapan ve yapmaya hazır biri. Evlenmek istiyor herşeyimiz tam aslında.
Maddi durumu iyi kafası benim gibi gezmeyi tozmayı eğlenmeyi seven biri.
Ailesini çok sevdiğim ve 1 dediğimi 2 etmeyecek insanlar olduğunu bildiğim için kafam karışıyor.

Aktif sosyal medya kulllanıyorum birbirine çok yakışan arkadaşlarıma özeniyorum ama sevip ayrılan çok da insan var çevremde.
Mantıkla olur mu bu işler ?
Ailevi olarak maddi sıkıntı çok yaşadım ama çalışıyorum istediğim herşeye ulaşabiliyorum. Maddi zorluğu bildiğim için yaşamak istemiyorum bu yüzden aklım karışıyor.

1 yanım bir daha dene 1 yanım aşık olmadan olmaz diyor. Aslında bir diğer korkum da birini gözüm kör olur da severim herşeye tamam der ve çok mutsuz olurum diye of aklım karıştı.

Sizlerin tecrübelerinize göre yorumlarını bekliyorum ve dinleyeceğim.

Yaşım 26 onun yaşı 28 bu arada.
yaşın erken daha sırf evlenmek içn birileri ile zorlama

Eğer duygusal olarak emin değilseniz hep aklınız birbirinin gözlerinin içine bakan aşıklarda kalıyor, hata mı yapıyorum diye. Sonra aşık olup evleniyorsunuz, aklınızın tamam dediği insanla ne kadar uyumlu bir arkadaşlık yaşadığınızı hatırlayıp acaba doğrusu o muydu diye sorguluyorsunuz bu defa da. Aklınız her halükarda seçmediğinizde kalacak, kaçış yok.

Eğer duygusal olarak emin değilseniz hep aklınız birbirinin gözlerinin içine bakan aşıklarda kalıyor, hata mı yapıyorum diye. Sonra aşık olup evleniyorsunuz, aklınızın tamam dediği insanla ne kadar uyumlu bir arkadaşlık yaşadığınızı hatırlayıp acaba doğrusu o muydu diye sorguluyorsunuz bu defa da. Aklınız her halükarda seçmediğinizde kalacak, kaçış yok.
Kesinlikle katılıyorum kararım ne olursa olsun acabayı yaşayacağımı düşünüyorum. Ona da haksızlık etmemem gerekiyo sonuçta sevmiyorum benden güzel sözler duymak istiycek ama ben hep kaçamak.
İşin kötü kısmı babası ile aynı şirkette çalışıyoruz :(

Herkese merhaba günaydın hayırlı haftalarınız olsun inşallah..

Evet kızlar kısa bir süre önce hayatımda biri vardı.
Kendisine aşk anlamında birşey hissetmediğim için ayrıldım.
Ayrı kaldığımız dönemde kimseyle konusmadım 7/24 mesajlaşıyorduk şimdi bi boşluktayım ve o hep tekrar başlamak istiyor.

Benim için herşeyi yapan ve yapmaya hazır biri. Evlenmek istiyor herşeyimiz tam aslında.
Maddi durumu iyi kafası benim gibi gezmeyi tozmayı eğlenmeyi seven biri.
Ailesini çok sevdiğim ve 1 dediğimi 2 etmeyecek insanlar olduğunu bildiğim için kafam karışıyor.

Aktif sosyal medya kulllanıyorum birbirine çok yakışan arkadaşlarıma özeniyorum ama sevip ayrılan çok da insan var çevremde.
Mantıkla olur mu bu işler ?
Ailevi olarak maddi sıkıntı çok yaşadım ama çalışıyorum istediğim herşeye ulaşabiliyorum. Maddi zorluğu bildiğim için yaşamak istemiyorum bu yüzden aklım karışıyor.

1 yanım bir daha dene 1 yanım aşık olmadan olmaz diyor. Aslında bir diğer korkum da birini gözüm kör olur da severim herşeye tamam der ve çok mutsuz olurum diye of aklım karıştı.

Sizlerin tecrübelerinize göre yorumlarını bekliyorum ve dinleyeceğim.

Yaşım 26 onun yaşı 28 bu arada.
Canim eger dedigin gibi mantigina uyuyosa kriterleri kafa yapisi olarakta anlasiyosan degerlendir derim bu devirde dogru insani bulmak cok zor sana deger veren biriyle beraber ol bence yasinizda ideal bence mantikli dusun asik olmakta cok guzel tabiki ama sevgi saygi sadakat herseyden onemli o kiside bunlari buluyorsan kacorma hakkinda hayirkisi oksun mutluluklar dilerim

Bilmiyorumda ben olsam begenmedigim birinin gunahina girmem.Cunku ayni yataga girmek cok zor olur.Dokunmasini bile istemezsin her seyi batabilir.Maddi durumj iyi oldugu icin cekiyor galiba seni ama bosver.Yani bu begenmekten kastim yakisikli olmasi degil insanin icini kipirdatmasi.Mesela benim begendiklerin tipsiz aslinda ama bana gore cok cekiciler.

Canim eger dedigin gibi mantigina uyuyosa kriterleri kafa yapisi olarakta anlasiyosan degerlendir derim bu devirde dogru insani bulmak cok zor sana deger veren biriyle beraber ol bence yasinizda ideal bence mantikli dusun asik olmakta cok guzel tabiki ama sevgi saygi sadakat herseyden onemli o
kiside bunlari buluyorsan kacorma hakkinda hayirkisi oksun mutluluklar dilerim
Çok teşekkür ederim amin inşallahh :dua:

Back
X