Bir akıl verin

Betullll0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2025
10
2
1
26
Üniversiteyi bitirdim iş bulamadım evlendim başka şehire yerleştim sıfır çevre akşama kadar evdeyim duvarlar üzerime geliyor kimsem yok kocam akşama kadar işte, aynı durum da olanlar var mı nasıl zaman geçiyor evde

Üniversiteyi bitirdim iş bulamadım evlendim başka şehire yerleştim sıfır çevre akşama kadar evdeyim duvarlar üzerime geliyor kimsem yok kocam akşama kadar işte, aynı durum da olanlar var mı nasıl zaman geçiyor evde
İş yoksa sosyalleşmek lazım. İşkurun kursları oluyor yada özel olarak tercih ettiğiniz kendinizi geliştirmek istediğiniz bir lan varsa o yönde adım atabilirsiniz. Evde oturup kalmayın. Hiç olmadı spora gidin.Bende iş bulamadım ama bir süre böyle devam etmeye çalıştım işe yaradı.

İş bulun, bulamıyorsanız dışarı çıkın arkadaş edinmeye bakın..Gezin tozun.. Bende öyleydim başlarda tek başıma bile olsa çıkıp geziyordum. Sabahtan akşama kadar evde her gün çekilmez yani..

tam 1 sene var kpss çalışın seneye sınava girersiniz
komedi dizileri izleyin gülmek iyi gelir
hobi edinin youtube veya udemy gibi yerlerde her şey var malzeme alırsınız bir tek
aynı yerlerden bilgisayardan yapabileceğiniz şeyler de öğrenebilirsiniz freelance iş alabilirsiniz
veya e ticaret öğrenin mesela
sosyal medyadan para kazanmaya çalışın
hayat amacı edinip gelecek planı yapın yani

Kurslara katıl hobiler edin, akşama kadar evde durursan kocan hergün yemek bekler bulaşık yemek kısır döngüye girer kafayı sıyırırsın. İyce araştırma yap gerekirse home office calışabileceğin bi iş olsun boş vaktinde de kurslara katılırsın.

Benim eşimde işte sürekli bende işe girdim artık evde değilim bende.

Sana umarım zaman ayırıyodur işten sonra yada izinli gününde. Bu önemli çünkü.. ama bence eve kapatma kendini ancak kurslara filan katılırsan çevre yaparsın

Selam.
Bence buradan da farklı fikirler araştırın ancak ChatGPT gibi yapay zekalar çok gelişti. Kendinizi geliştirmeniz ve hayatınıza yön vermeniz açısından oradaki zenginliklerden faydalanmalısınız. Sadece teknolojik düşünmeyin, her bağlamda tatmin edici sonuçlar alabilirsiniz.

Niye akşama kadar evin içinde oturuyorsunuz? Hiç olmadı marketler var girin bir işe çalışın marketlerde o kadar iş bulamadıysanız kendi mezuniyetinzde? Daha kendi hayatınızı kazanmadan evlenmeniz ayrı bir yanlış olmuş zaten

İş yoksa sosyalleşmek lazım. İşkurun kursları oluyor yada özel olarak tercih ettiğiniz kendinizi geliştirmek istediğiniz bir lan varsa o yönde adım atabilirsiniz. Evde oturup kalmayın. Hiç olmadı spora gidin.Bende iş bulamadım ama bir süre böyle devam etmeye çalıştım işe yaradı
Sosyoloji

Niye akşama kadar evin içinde oturuyorsunuz? Hiç olmadı marketler var girin bir işe çalışın marketlerde o kadar iş bulamadıysanız kendi mezuniyetinzde? Daha kendi hayatınızı kazanmadan evlenmeniz ayrı bir yanlış olmuş zaten
Buna katılıyorum ama şöyle bir durum vardı, bin tane işe başvuru yaptım biri oldu onda da patronumun yaklaşımından dolayı çıktım malum kadınlara tacizin sınırı kalmadı maalesef, başınızda duracak bir aile de yoksa o an sevdiğiniz insanla evlenmek mantıklı geliyor,

Benim tercihim değildi eğer baskıcı bir aileniz varsa emin olun size söz hakkı vermeyip hayatınızı mahvediyorlar
Seçimlerinizi ya da hatalarınızı başkalarının üzerine atarak sorunlarınızı çözemezsiniz. Buraya konu açan insanların yüzde doksanı sizin yaptığınızı yapıyor. Ailem yüzünden, eşim yüzünden, arkadaşım yüzünden, öğretmenim yüzünden… devam eder gider böyle.

Önce kendi hayatınızın iplerini ve sorumluluğunu elinize alın, sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten.

ben yaşamadım ama ablam yaşamıştı bir de üstüne hamile kalmıştı istememesine rağmen biz o şehire gidip destek oluyorduk kendisine ve o da doğum yapar yapmaz eşi ile konuşup işe başladı. eski günlerin konusu açılınca hemen kapatır psikolojisi alt üst olmuştu. Hamile de değilsiniz size tavsiyem bir an önce işe başlamanız sizin için en iyisi bu olur

Seçimlerinizi ya da hatalarınızı başkalarının üzerine atarak sorunlarınızı çözemezsiniz. Buraya konu açan insanların yüzde doksanı sizin yaptığınızı yapıyor. Ailem yüzünden, eşim yüzünden, arkadaşım yüzünden, öğretmenim yüzünden… devam eder gider böyle.

Önce kendi hayatınızın iplerini ve sorumluluğunu elinize alın, sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten.

Davulun sesi de uzaktan ne kadar hoş geliyor değil mi? Ben dahil birçok kadın bilmediği için tıkandığı yerden çıkmaya yönelik bir fikir bir yol bulabilmek için yazıyor buraya, insanları yargılamak çoğu kişinin işine geliyor

Back
X